Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Postavljano je vise puta s moje strane u temi na zadnjih par stana pa nemoj da te mrzi prelistati ;)

1100/1500 1100 mv

stiglo i meni na btce znaci radi, zavaljah ih na 0.00009

Poslednja izmena:
dali hoce ovi mineri da rade sa 290x?
jeli ko uspeo poterati 290X da kopa bez hw gresaka?

dali hoce ovi mineri da rade sa 290x?
jeli ko uspeo poterati 290X da kopa bez hw gresaka?

moje misljenje je da ce ova promena na neo scrypt i pad diffa-a privuci ljude na kratak period...ali ukoliko me srede cg miner nece ovo potrajati...takodje pritisak odozgo je prevelik jer svi prodaju ...tako da ce ovo za par dana verovatno biti neisplativo...ajde da podelim sa vama nesto sto sam uocio pa sam se skinuo sa ovog coina....

Untitled.jpg

u konstantnom je padu !!!

da nije izašao RC 237 aka fork :d

diff pao na 385 ...nadam se da nece i cena sa njim...

jel se dešava još nekom da ovo 3.7.7 đubre samo zabode odjednom i prestane da baca šerove? a deluje naizgled normalno, taman da zavara ako ne obratiš pažnju :)
da ne pričam što mi je WU nekad 2 nekad 45 po karti, zavisi kako je raspoložen pri startovanju

meni na dve masine zabada.

to je stalno tako, imaš minere/coine gde je tako zabagovan prikaz diffa.

@Kidence ajde obesi to sve sto treba za 270 kartice, kod mene sljaka 50kh/s i po koji hw ,ali je wu 0,0 i na coinotronu nista ne pokazuje

jel se dešava još nekom da ovo 3.7.7 đubre samo zabode odjednom i prestane da baca šerove? a deluje naizgled normalno, taman da zavara ako ne obratiš pažnju :)
da ne pričam što mi je WU nekad 2 nekad 45 po karti, zavisi kako je raspoložen pri startovanju
I meni se desava da zabode. Juce mi cijeli dan nije radio jedan rig. Tek sam sinoc provalio da se u stvari nista ne desava iako miner izgleda ok.

Dodajte u liniju --fix-protocol
Ako nekom pomogne :)
6gtMTcP8QLScgqyQivU4dj3becYVAKVuDc

Na kratko ;)

izgleda da WU nema nikakav uticaj na dobijene rezultate, 2 riga, na jednom rigu je 2-3 po karti, na drugom 45-50, a daje isti hashrate, od 53 do 54 khs po karti, a iste karte, isti klokovi, samo različite ploče

ljudovi na kojoj menjacnici se manja FTC???

izgleda da WU nema nikakav uticaj na dobijene rezultate, 2 riga, na jednom rigu je 2-3 po karti, na drugom 45-50, a daje isti hashrate, od 53 do 54 khs po karti, a iste karte, isti klokovi, samo različite ploče

To sam i ja primetio...meni 377b miner nekad daje WU (po karti) 3-4/m a posle restarta nekad 85-90/m (isto kao i brzina) a na pool-u ista zarada....skroz polupan miner :D

Dodajte u liniju --fix-protocol
Ako nekom pomogne :)
6gtMTcP8QLScgqyQivU4dj3becYVAKVuDc

Opet je zabola i sa ovom komandom.

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer --neoscrypt -I 14 --worksize 48 -g 4 -o stratum+tcp://stratum.wemineftc.com:3333 -u mikica3.1 -p 1 --fix-protocol

pause

Ovo je izgleda do ovog novog minera, ja sam sa starim kopao 24h bez problema (manji hash), pa sam uposlio 3.7.7b i sa njim posle par sati tri masine zabadaju bez pravila....

Vrh Dno