Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Pa gdi onda, se prati, onaj crypto kakobese

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Na btc-e već duže vreme nema ftc.

Pa moje misljenje je da je bolje imati vise masina koje ne moraju stalno da rade nego da se pale po potrebi samo. Takodje i majsta je u pravu jer ima i takvih izuzetaka ali bice ih sve manje definitivno. Imati 50-ak rigova i paliti ih povremeno i u krizna vremena moze da te sigurnije iscupa nego nemati ih :)

Koina profitabilnih ima uvijek. Evo sad recimo opet sa tim istim celeronom zaradjujem vise nego sa 5 280x kartica koje mi kopaju ETH. Ali da ne idemo offtopic. Neko je povukao prilicnu kolicinu FTC-a sa bittrex-a. Ili se ceka izlazak na neku drugu berzu ili je nesto drugo u pitanju.

Poslednja izmena:
Ako je tačan info o povlačenju a nije u pitanju prelazak na drugu berzu onda je sigurno završen pump jer se novčići koji nisu prodati povlače na sigurnije mesto...

Aj kazi sta kopas sa celeronom dacu ti pola od onogaa sto iskopam sa fx-om

Da vrlo moguce, treba pratiti mada je nekih pomjeranja bilo jos od jutros.
@nesic1 pa ne mogu da odajem informacije tako, kao sto sam napisao za UFO sta sam uradio tako cu za par mjeseci opet da napisem sta to radim sad sa tim istim celeronom, onda ces shvatiti, nista prije :)

Poslednja izmena:
Da vrlo moguce, treba pratiti mada je nekih pomjeranja bilo jos od jutros.
@nesic1 pa ne mogu da odajem informacije tako, kao sto sam napisao za UFO sta sam uradio tako cu za par mjeseci opet da napisem sta to radim sad sa tim istim celeronom, onda ces shvatiti, nista prije :)

Da, da, i mi ti kao verujemo

ako ne mozes da odas informacije onda barem cuti, nemoj da palis masu... i mnogo ti je glup fazon da znas

Poslednja izmena:
Po cemu je glup fazon, vidi koliko sam napisao postova ovde na ovoj temi za protekle tri godine mozda pet ukupno. Moj komentar je sasvim na mjestu ko zeli da shvati sta sam zelio da kazem neka istrazuje malo. Ovde na forumu ima nekoliko njih koji su se uvjerili licno u ono sto ja pricam. Sto mi neko vjeruje ili ne bas mi je bitno. Bilo kakva prica nekome o tome sta i kako radim bi samo prouzrokovala skakanje diff-a pa od toga svega ne bi ja imao nista. Rekao sam kad prodje neko vrijeme napisacu.
I evo na kraju krajeva jedan coin i obrazlozenje samo sto to niko nece uraditi.
Phoenixcoin stavi CPU na njega i kopaj, logika kaze da je developer aktivan da je napravio novi neoscrypt miner i da je aktivan u razvoju FTC-a. Logika kaze da ce on na kraju finansirati od njegove zarade iz FTC-a izlazak PXC na neku jacu berzu. Takvih primjera je million, istrazivanje i planiranje i nista trenutna zarada mada je i to moguce samo sa procesorom i to jako jako dobro.

Poslednja izmena:
Ti to ozbiljno?

I sta sad mi sad upregnemo farmu buldozera i sta ces ti sa tim celeronim zaraditi?
Verovatno nista, ali neka pali ih jos malo
;)

Ja imam 16 buldozera.

Sve FX9590.

Poslednja izmena:
Ah sta je meni trebalo da se upustim u ovu pricu, zlatno pravilo cuti i gledaj svoja posla.
Poz i sretno.

btw.kontaktirao sam btce za ftc, njihov odgovor...kada i ako stavimo ftc na berzu objavicemo na nasem news i twiter stranici :) prilicno 50/50 :)

majsta hvala za info, to dal ce neko da veruje ili ne njegovo je, ja sam nakopao oko 100 hodlkoin, kako vec ovo mozda isto neku sumu kad skupim vremena, sto se ftc-a ticesve im je podeseno za njega samo da kliknu par puta :)
opet sve pod znakom pitanja

50/50 je, ne znam, ako su ostavili funkcionalan novcanik zasto ne bi?! probaj poslati 1 ftc tamo i leci ce, takodje mozes da ga vratis nazad.

Odosmo opet preko stotke

jel radi depozin na bitrex, poslao sam sa btce na bitrex i nema ga jos da pokaze, proslo oko pola sata

Jel moze pomoc? :)

na coinotronu imaju primer za cgminer, a za skidanje sgminer...
onda sam lepo probao nsgminer

.bat mi je
nsgminer.exe --neoscrypt -g 1 -w 128 -I 16 -o stratum+tcp://coinotron.com:3337 -O user.worker:pass

Screenshot_5.jpg

ma jok, poslao sam nesto ftc da kao malo trgujem :p
da prodam sad pa da kupim kad padne ako uopste padne

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno