Šta je novo?

FEAR izasao...

Mozda covek nije ubacio ovaj update : fear_update_en_100-101_102.exe :)

Aj kad ste ga upovali, da kazem da je igra nikad gluplja.
Petnaest minuta idem, dva minuta pucam, petnaest minuta idem, dva minuta pucam, petnaest minuta idem, dva minuta pucam, petnaest minuta idem, dva minuta pucam, i smori me najstrasnije....

Zaboravio si - 2 minuta cekam dok mi masina dodje do daha od seckanja :p

Uzeo sam novu masinu iz potpisa, i ukljucio sve na maximum (takodje i rezoluciju tekstura) kad ima sta da vidim. Igra tada zezce svopuje, a kada stavim na medium rezoluciju sve ide dobro. Jel igra bas toliko zahteva da ne moze da ide glacano bez 256 rama na grafickoj?

Sa to masinom ostavi setovanja onako kako kaze autodetect i nista vise od toga, to je 1024x768 sa medium texturama i pola iskljucenih stvari.

Sada igram na 1024x768, teksture i volumetric lights su jedini na medium, sve ostalo na maksimum bez soft shadows i super sljaka, posle mog bivseg Athlon XP 1600+ pravo osvezenje. Jos ne mogu da verujem kako je dobra ova graficka, a kosta samo 88 evra.

Sada igram na 1024x768, teksture i volumetric lights su jedini na medium, sve ostalo na maksimum bez soft shadows i super sljaka, posle mog bivseg Athlon XP 1600+ pravo osvezenje. Jos ne mogu da verujem kako je dobra ova graficka, a kosta samo 88 evra.

Probaj Leadtek 7600GS

Demo je isuvise kratak, presao sam za nekoliko minuta. Zahvaljujuci praksi u CS-u.
Svidjaju mi se na kraju ovi nevidljivi, posteno su me isprepadali kada su se pojavili jer sam na njih i zaboravio.
Inace igra samo klizi.

Kako namesiti widescreen rezoluciju u igri?

Kako namesiti widescreen rezoluciju u igri?

Ako nemas opciju, verovatno je ukljucena u nekom od poslednjih patch-eva. Samo pazi da skines dobru verziju - postoje 2 verzije na engleskom americka i britanska. Ja sam pre nedelju dana skinuo tih 550MB (US verzija), a imam valjda UK (ali ni u readme ne pise, samo stoji ENGLISH :S: ).
Jos bolja je cinjenica da imam RUSKU VERZIJU Extraction Point koju ne mogu da instaliram :d .

E da Extraction Point dolazi sa pretposlednjim patchom.

Poslednja izmena:
Ja sam ubedjen da sam imao kad sam prethodni put bio instalirao po default-u...nista instaliracu taman extraction point pa cu da ga zapatchujem i probam onda.

Ako nemas opciju, verovatno je ukljucena u nekom od poslednjih patch-eva. Samo pazi da skines dobru verziju - postoje 2 verzije na engleskom americka i britanska. Ja sam pre nedelju dana skinuo tih 550MB (US verzija), a imam valjda UK (ali ni u readme ne pise, samo stoji ENGLISH :S: ).

I ja sam se tako baš juče prešao. Danas skinuo UK patch i prošao bez problema. On je i manji dosta, ima 300 MB.

Nazad
Vrh Dno