Aj kad ste ga upovali, da kazem da je igra nikad gluplja.
Petnaest minuta idem, dva minuta pucam, petnaest minuta idem, dva minuta pucam, petnaest minuta idem, dva minuta pucam, petnaest minuta idem, dva minuta pucam, i smori me najstrasnije....
Uzeo sam novu masinu iz potpisa, i ukljucio sve na maximum (takodje i rezoluciju tekstura) kad ima sta da vidim. Igra tada zezce svopuje, a kada stavim na medium rezoluciju sve ide dobro. Jel igra bas toliko zahteva da ne moze da ide glacano bez 256 rama na grafickoj?
Sada igram na 1024x768, teksture i volumetric lights su jedini na medium, sve ostalo na maksimum bez soft shadows i super sljaka, posle mog bivseg Athlon XP 1600+ pravo osvezenje. Jos ne mogu da verujem kako je dobra ova graficka, a kosta samo 88 evra.
Kako namesiti widescreen rezoluciju u igri?
Ako nemas opciju, verovatno je ukljucena u nekom od poslednjih patch-eva. Samo pazi da skines dobru verziju - postoje 2 verzije na engleskom americka i britanska. Ja sam pre nedelju dana skinuo tih 550MB (US verzija), a imam valjda UK (ali ni u readme ne pise, samo stoji ENGLISH :S: ).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari