Love Hunter je napisao(la):a kako da rese sa drajverima kada on ne prikazuje sliku PRE ucitavanja sistema? Dakle BIOS itd..
topuz je napisao(la):Moze li ovaj monitor da prikaze 1280x1024 rezoluciju?
Pitam zato sto mi je potrebno da mogu da vrtim 3DMark05 i 06 u toj rezoluciji. Nebitno mi je da li ima crne trake ili ne, vec prosto da li moze da je prikaze?
Moze bez ikakvih problema.topuz je napisao(la):Jel moguce da niko ne zna :trust: ?
topuz je napisao(la):Znaci i 1024x768 i 1280x1024 rade normalno?
Pretpostavljam sa crnim trakama sa strane?
Ma ne. Slika ide preko celog ekrana.topuz je napisao(la):Znaci i 1024x768 i 1280x1024 rade normalno?
Pretpostavljam sa crnim trakama sa strane?
P.S Gde moze ovaj monitor najjeftinije da se nadje u BG? Moze na PM...
Mudri je napisao(la):Radi normalno na tim rezolucijama,kakve crne tacke sa strane. Ne razumem.
Uzimam ovaj monitor, pa vam javim utiske
Hvala svima na pomoci...
Pa i ja se isto premisljam,juce sam bio kod druga koji ga ima i moze da prikaze te rezolucije i ne sece sliku nego je skupi/razvuce preko celog ekrana,1024*768 i ne izgleda tako lose...jedino sto nisam uspeo da ga nateram da radi sa crnim ivicama sa strane tj. da centrira sliku,ne znam zasto mosda i sam monitor mora da podrzava ovu opciju a nije dovoljno samo u drajverima(drug ima x1600pro),ja sam probao kao sto je simsonH rekao u onom drugom thread-u o 1024*960 rezolucijom,meni je to kao bilo bitno jer dosta ovih starijih avantura ne podrzava wide a ne bi hteo da mi razvlaci sliku+konfa ne moze da istera bas tu rezu u novijim igrama...Tom^Cat je napisao(la):I sta bi ?
Radoznao sam jer i ja razmisljam o kupovini uskoro ....![]()
LiLa je napisao(la):Pa i ja se isto premisljam,juce sam bio kod druga koji ga ima i moze da prikaze te rezolucije i ne sece sliku nego je skupi/razvuce preko celog ekrana,1024*768 i ne izgleda tako lose...jedino sto nisam uspeo da ga nateram da radi sa crnim ivicama sa strane tj. da centrira sliku,ne znam zasto mosda i sam monitor mora da podrzava ovu opciju a nije dovoljno samo u drajverima(drug ima x1600pro),ja sam probao kao sto je simsonH rekao u onom drugom thread-u o 1024*960 rezolucijom,meni je to kao bilo bitno jer dosta ovih starijih avantura ne podrzava wide a ne bi hteo da mi razvlaci sliku+konfa ne moze da istera bas tu rezu u novijim igrama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari