Šta je novo?

Fcs W19-1

ladjo78

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
604
Interesuje da li neko poseduje ovaj monitor i kakva su isustva sa njim. Testove jesam citao ali me cisto interesuje da li ga je neko video uzivo i kakva ima iskustva

Ja sam video jedan primerak, bio je odlican, perfekta slika i sve ostalo, a i dizajn je lep, da sam imao kesha menjao bih moj FS B17-2 za njega...

idi do big apple na slaviji i pogledaj. ipak je najbolje da sam vidis da li ti se svidja tako nesto pre nego sto kupis nego da slusas tudja iskustva.

Video sam ga ja, nije los monitorcic, mada deluje nekako malecno. Brz panel, ne bas uniforman, ma klasican TN panel, nema sta tu da se prica, jedino sto je wide. Ipak lepo radi interpolaciju slike sa "obicnih" rezolucija, bez preteranog nazubljivanja i deformisanja ivica. Sve u svemu, ok monitorcic za te pare.

leksa je napisao(la):
V Ipak lepo radi interpolaciju slike sa "obicnih" rezolucija, bez preteranog nazubljivanja i deformisanja ivica. Sve u svemu, ok monitorcic za te pare.
Sta ovo znaci,jel se to odnosi direktno na igrice tj. ako nema wide rezolucija monitor razvlaci sliku?

Ne znam za tv kartu, ali sa igrama radi ok. Na zalost, video sam samo par novijih naslova koji valjda imaju podrsku za wide, tako da se ne vidi nikakva deformacija slike.

n_131 je napisao(la):
Ja sam video jedan primerak, bio je odlican, perfekta slika i sve ostalo, a i dizajn je lep, da sam imao kesha menjao bih moj FS B17-2 za njega...

Ima li taj B17-2 DVI?

@Trbonja
Uzmi, neces pogresiti!

Kupio sam w19-1 i veoma sam zadovoljan, od pocetka ga koristim sa dvi prikljuckom. Kada se pali racunar, monitor je ugasen sve dok ne pocne da se ucitava Windows, znaci ne prikazuje ni detekciju hardware-a, ni boot loader. Sta da ukljucim pa da se prikazuje sve od pocetka?

Poslednja izmena:
To radi, ali svaki put kada se podigne Windows monitor ostaje u analognom modu, jer postoji fora da pri podizanju radi analogno, a u windows-u preko dvi-a, a da pri tome ne moram ja svaki put da menjam opcije u osd-u?

Iskreno, ima ga moj burazer i njemu od pocetka radi sa dvi izlaza bez problema. Tacnije, najnormalnije se vidi i bios i sve. Koja je graficka karta u pitanju kod tebe?

mogao bi neko od modova da objedini sve threadove vezane za ovaj monitor... da ne ispadam ja na jednom mestu budala i lazov kad kazem da ovaj problem IMA problema sa atijem, pogotovo sa dvi i da me onda ljudi pitaju odakle ti to, a na drugom mestu, 5 ljudi napise istu stvar...

Nema ovaj monitor problem sa ATI-jem, to je manje-više standardna priča - sa ATI kartama TFT se aktivira tek pred ulazak u Win. Radi se o nekom signalu (naponu..?) iz grafičke koji kasno pali, ili nešto slično, ne znam sad :d :bottle: Ajd uzdravlje i sve bolje!

Pa nece biti bas tako, evo ga kod mene monitor (970P) na DVI prikljucen, na ATI kartu, nema nikakvih problema, bios se lepo vidi, sve radi ko podmazano.

Pa i reko manje-više... Možda je problem učestaliji kod starijih karti, ali evidentno da sam na njega nailazio... Ili možda da probaš flash BIOS-a ploče.

Pih, sad sam ja u dilemi... Ocu definitivno taj Siemens, a nasao sam i extra jeftinu X300 128MB 128bit (passive) koja mi super odgovara... nVidia nema tako nesto 128bit jeftino? TC ne dolazi u obzir...

Pa uzmi tu kartu i siemens-a neces pogresiti, ovo sto se meni desava se jednostavno resava postavljanjem oba kabla i dvi i analognog, jedino sto je potrebno je to da kada se udje u win pritiskom na jedno dugme na monitoru signal se prebacuje na digital i to je to.

Vi koji imate problem sa DVI prikljuckom, pokusajte rjesiti isti obaveznom instalacijom drajvera monitora koje imate (jes da se podrazumijeva, i da nema velikog udjela) i novijom verzijom catalysta (prijatelj rjesio slican problem upravo zamjenom drajvera...prije toga nije mogao ni da aktivira DVI).

Moze li ovaj monitor da prikaze 1280x1024 rezoluciju?
Pitam zato sto mi je potrebno da mogu da vrtim 3DMark05 i 06 u toj rezoluciji. Nebitno mi je da li ima crne trake ili ne, vec prosto da li moze da je prikaze?

Nazad
Vrh Dno