Klikanjem na linkove koje ostali FB korisnici kače na svoj wall ili šalju putem DM-a.Zanima me na koji način ovako hakuju nalog?
Sa tog yandexa je hakovana..Ja sam jedno 20god. u IT sektoru tako da taj yandex smatram mracnom stranom neta, to ti je najveca crvotocina za malvere i viruse . Izvor : Rusia!Ženi isto pre 2 god hakovan FB, registracija bila preko yahoo mail adrese kojoj takodje vise nemam pristup već par godina. Sada sa tog njenog FB naloga samo šalju neke reklame za kladjenje itd, par prijatelja prijavilo nalog, ali nisu ga ugasili i dalje.
E sad to je odavno već i batalila, otvorila drugi FB nalog.
Problem je sada sa Insta, kada je otvarala Insta nalog isla je preko tog starog FB naloga dok je bio njen. Sada kada udjem u Insta podesavanja pored tog njenog starog maila postoji uvezan još jedan mail, [email protected]. Kako da izbacim taj mail tj da njen Insta nalog prebacim na novi mail tj da se loguje sa novim mailom i sifrom itd... ja ne koristim drustvene mreze pa nemam pojma kako da sve to izmenim. Ili mora da briše i Insta i otvara drugi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari