Šta je novo?

FarCry & UT2004 - stigli!!!!

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
cekaj ut2004 nije full pa sta je onda a far cry je full?

Igra je bas bas optimizovana, a ne kao demo. Dakle, sve na high + Aniso Quality 8x, i leti. A to sto nikad ne zastajkuje, je zato sto imam giga memorije, priznajem, uzeo ih zbog ove igre (i ostalih koje uskoro dolaze). FC je zakon, samo sto moram prvo zavrsavati poslove, i nemojte ovde da mi pravite spojlere o tome sta se dalje desava !

ej vi sa gf2,4 mx jel vam rade oba dve igre?!?

Za gf2 bas i ne verujem, ali evo iz prve ruke na Gf3ti200 i xp1600+ 512DDR FarCry je sasvim solidno igriv u 1024 na medium setovanjima. Inace i na medium detaljima izgleda bolje nego bilo sta drugo sto sam video. Pa ona voda je brooka uradjena! A cuo sam i neke glasine da je AMD optimized?? Poz.

zanima me dali radi na dx7 karticama

Jet Set Willy je napisao(la):
Za gf2 bas i ne verujem, ali evo iz prve ruke na Gf3ti200 i xp1600+ 512DDR FarCry je sasvim solidno igriv u 1024 na medium setovanjima. Inace i na medium detaljima izgleda bolje nego bilo sta drugo sto sam video. Pa ona voda je brooka uradjena! A cuo sam i neke glasine da je AMD optimized?? Poz.

E, sada si me odusevio, posto imamo skoro istu makinu! Pre tebe su me svi prepali i mislio sam da je i GF3 odradio svoje.

Ljudi stvar je vrlo hitna!Gde treba(na cd-verziji) ubacim ovo MSVCR71.dll -imam je na trecem disku,i kad startujem igru kaze mi da mi to fali,pa ne znam gde da je ubacim(u koji direktorijum) a driver je u zimskom snu,a ne mogu da cekam da se probudi!!!

Javljajte k'o Boga vas molim :wall:

Ajd sada da vidimo ove baje koji akzu da je 9600XT tek malo brzi od Ti4200 ;)

Jet Set Willy je napisao(la):

meni na mom ubogom MX 400 64 sdram-a igra radi u high setovanju iskljucim senke, i light stavim na medium radi u 1024*768 zna da usporu bas kad je krljacina ipak je to mx 400 ostatak masine je
P4 2.6, 1GB memorije, IC7, MX 400
nista nije OC
igra je bas optimalizovana
UT 2004 nisam jos probao

Poslednja izmena:
KIBLA`s je napisao(la):
P4 2.6, 1GB memorije, IC7, MX 400

U jeeeeee tako mocna masina a tako smrdljiva grafika!!!! :D
Kod mene na 3200+@,1GB,9800Pro ide odlicno,UT4 nisam ni probao,ne mogu da se skinem sa FarCry-a!!! :type:
btw
Jel moze da se igra UT na 48.0kbps vezi preko neta?I gde?

Pozdrav

URGH! je napisao(la):
Ljudi stvar je vrlo hitna!Gde treba(na cd-verziji) ubacim ovo MSVCR71.dll -imam je na trecem disku,i kad startujem igru kaze mi da mi to fali,pa ne znam gde da je ubacim(u koji direktorijum) a driver je u zimskom snu,a ne mogu da cekam da se probudi!!!

Javljajte k'o Boga vas molim :wall:
ovaj u \bin32
po 100x sta ima na ut2004 cd6

6 Cd

po 100x sta ima na ut2004 cd6[/QUOTE]

nista posebno,pogledaj attach !!! :D ;) :banana:

poz. A :-devil-:

Prilozi

• Unreal_CD6.jpg
    Unreal_CD6.jpg
    14.2 KB · Pregleda: 119
opusteno znaci netreba game cd :D

Maxonjo... izmedju High i very high ne da ima razlike, nego... Dve potpuno (vizuelno) razlicite igre.

Ja sam ostao pri auto detect detaljima (uglavnom Veryhigh/high) i igram sa AFx4 i ima cesto delova gde ume da se zagusi.

Verujem da ce sledeci patch doneti malo ubrzanja.

E sad pocinje da mi biva jasno zasto je doom toliko odlagan.

MAD_MUzzY je napisao(la):

Za sta ubrzanje?Sta da ubrza?Jesi li ti video te detalje,i ako bude izasao patch
ubrzanje ce biti ne vise od 3%.

Milan82bh je napisao(la):
Kod mene na 3200+@,1GB,9800Pro ide odlicno...

jako cudno :trust:, cak mi je tesko da poverujem :sceptic:

Poslednja izmena:
Ser_Zile je napisao(la):
jako cudno :trust:, cak mi je tesko da poverujem :sceptic:

da , upravo sam to hteo da napishem...

smarate sa giga memorije i mnoooooooooooooooogo jakim procesorima...
nego jel radi na amd 1.4 ghz 256mb ram mx460 ?!!?

moze PM cena za dvd far cry

Poslednja izmena:
MAD_MUzzY je napisao(la):
Maxonjo... izmedju High i very high ne da ima razlike, nego... Dve potpuno (vizuelno) razlicite igre.

Ja sam ostao pri auto detect detaljima (uglavnom Veryhigh/high) i igram sa AFx4 i ima cesto delova gde ume da se zagusi.

E sad pocinje da mi biva jasno zasto je doom toliko odlagan.

Ajd da ti ja ucinim uslugu, a? Pozajmim ti Radeon 9800 Pro koji mi ovde bleji, da odigrash tu igru. Ucinicu to ako ne budes vise u ovom tredu lupetao kako je ta tvoja kartica isto brza u Far Cry kao i 9800 Pro, ili nesto lepse izgleda, jer kod mene radi u 1024, sa 8x Aniso i sve na very high i refleksijom koja se mora ukucati u konzoli... To nema sanse da radi na FX-u, znam, provereno, jer sam sada izvadio GA 5950Ultra (test ide za koji dan), sa 3 drajvera koja sam probao - radi ok, ali mnogo mnogo sporije (neigrivo sa Aniso). Inace daleko je bolje optimizovana od demoa, bar kada je memorijska zahtevnost u pitanju...

pozdrav

ps. ali neces dobiti ni dolara ako budes bio los prema zivotinjama, pogotovo prema misevima!

misterx je napisao(la):
smarate sa giga memorije i mnoooooooooooooooogo jakim procesorima...

U jaka stvar imati 1GB mem!!!!A procesor je jak do mojega ne moze da izgura 11x190mhz(sa 400mhz mem) :wall: .Uostalom evokome treba imam jos 256DDR 333 za "2x" evra pa nek se javi ko hoce na PM. :angel:

Pozdrav

Alo bre ljudi, pa na 1700@2Ghz i 5900XT sve preko medium detalja i AA i AF iskljucheno ne moze da se igra kako treba....Osim ako niste zadovoljni jadnim fps (ispod 50-60)...

driver je napisao(la):
Alo bre ljudi, pa na 1700@2Ghz i 5900XT sve preko medium detalja i AA i AF iskljucheno ne moze da se igra kako treba....Osim ako niste zadovoljni jadnim fps (ispod 50-60)...
Pa 40 fps je sasvim igriv framerate, preko 70 ljudsko oko tesko i registruje tako da ne vidim problem igrivosti. Ako nema swapovanja to bi trebalo da je OK frame rate. Koliko RAM-a ima masina? 5900XT medium detalji, AA i AF iskljuceni kazes - to je dosta jadno,a koja je rezolucija? Ako je 1024x768 5900XT definitivno izbacujem iz konkurencije za upgrade. Nadam se da pricas o FarCry.

@all: Kako se Far Cry ponasa sa 9600XT\Pro, 2GHz AMD, 512 MB...

Anyone ?

Poslednja izmena:
byMaX je napisao(la):
Ajd da ti ja ucinim uslugu, a? Pozajmim ti Radeon 9800 Pro koji mi ovde bleji, da odigrash tu igru. Ucinicu to ako ne budes vise u ovom tredu lupetao kako je ta tvoja kartica isto brza u Far Cry kao i 9800 Pro, ili nesto lepse izgleda, jer kod mene radi u 1024, sa 8x Aniso i sve na very high i refleksijom koja se mora ukucati u konzoli... To nema sanse da radi na FX-u, znam, provereno, jer sam sada izvadio GA 5950Ultra (test ide za koji dan), sa 3 drajvera koja sam probao - radi ok, ali mnogo mnogo sporije (neigrivo sa Aniso). Inace daleko je bolje optimizovana od demoa, bar kada je memorijska zahtevnost u pitanju...

Maxo, kod mene ide skroz pristojno (citaj igrivo) sa svime Very high i ultra high gde ima. A ja imam 1.2 Ghz sporiji racunar od Pookia. Meni mozes slobodno da poklonis tog 9800 Pro, posto ja igram i igram, i za sada sam preko 10 nivoa prosao. Jedino moram malo da smanjim zvuk na slusalicama, mnogo me plasi :)

M

jel su isti "onaj" Unreal 2004 na 3 CD i ovaj na 6 CD-ova???
Kakva je razlika(osim toga sto su na razlicitom broju CD-ova)???

teofilovic je napisao(la):
jel su isti "onaj" Unreal 2004 na 3 CD i ovaj na 6 CD-ova???
Kakva je razlika(osim toga sto su na razlicitom broju CD-ova)???

Hmm, UT2004 na 3cd-a? To nisam cuo, ali ima FarCry na 3cd-a, mozda si to mislio? Koliko sam uspeo da vidim FarCry na 3cd-a se ne razlikuje od DVD verzije, osim sto se instalira pola sata (dok raspakuje sve).

evo sinoc sam malo igrao farcry
i ostao sam samo zapanjen koliko je dobro stavlja ga u rame uz rame sa mojim omiljnenim fps-ovima
ako cak i iznad ovaku atnosferu ove godine jos nisam video stvarno bravo!
stigao sam do onog dela kad vozim zmaja kad sam im sjebao satelit
jel ce ovo biti "ostrvo moroa"

ma da instalacija farcry je uzas instaliras pa onda raspakuje 20min neki fajl koji je sklopio sam cdova.brrrrrrrr

byMaX je napisao(la):

pozdrav

ps. ali neces dobiti ni dolara ako budes bio los prema zivotinjama, pogotovo prema misevima!

Koja je komanda za ukljucivanje "refleksija" koje vec postoje?
Ja sam i rekao da na VeryHigh/high setovanjima igra cesto koci a desavalo se (doduse mnogo redje) da pande na neigriv frame-rate. To sve sa 4x aniso sto je dovoljno.

Minja je napisao(la):
Pa 40 fps je sasvim igriv framerate, preko 70 ljudsko oko tesko i registruje tako da ne vidim problem igrivosti. Ako nema swapovanja to bi trebalo da je OK frame rate. Koliko RAM-a ima masina? 5900XT medium detalji, AA i AF iskljuceni kazes - to je dosta jadno,a koja je rezolucija? Ako je 1024x768 5900XT definitivno izbacujem iz konkurencije za upgrade. Nadam se da pricas o FarCry.

@all: Kako se Far Cry ponasa sa 9600XT\Pro, 2GHz AMD, 512 MB...

Anyone ?

Ma daj, to je FPS, ispod 50 se sve primecuje...Igra mora da bude savrsheno glatka ako mislish da igrash 'sa uzivanjem'...ljudsko oko vidi bogami i 60/85 razliku...Ono shto ostali igraju sa max setovanjima, muzzy ima 3.2Ghz, a milanbh ima 9800pro....Probao sam na ovoj konfi 30ak najnovijih igara, sve lete u 1024, sve full i AA i AF do daske, samo farcry je takav...Inache imam 512 rama, nije problem swap...Shto se tiche toga kako se ponasha na 9600XT, sigurno je sporije od ovoga....

driver je napisao(la):
Ma daj, to je FPS, ispod 50 se sve primecuje...Igra mora da bude savrsheno glatka ako mislish da igrash 'sa uzivanjem'...ljudsko oko vidi bogami i 60/85 razliku...Ono shto ostali igraju sa max setovanjima, muzzy ima 3.2Ghz, a milanbh ima 9800pro....Probao sam na ovoj konfi 30ak najnovijih igara, sve lete u 1024, sve full i AA i AF do daske, samo farcry je takav...Inache imam 512 rama, nije problem swap...Shto se tiche toga kako se ponasha na 9600XT, sigurno je sporije od ovoga....

Ma gde swap nije problem !? Gde, u kom gradu ? Mislim sa kojim detaljima ? 1.5 Gb rama i swapujeeeeee, samo tako, doduse samo kad je frka i ima puno glasova i dinamickih desavanja :)

M

Ne bi bilo lese kad bi svi frapsom odredili koliko imaju frejmova ,znaci min,max i avg.
Primeceno je da se FX katastrofalno snalazi sa igrom cak se prica da su iskljucili Pixel Shader 2 bas zbog FX-ova, primeceno je cak da se GF4 od ti4200-4600 mnogo bolje snalaze cak i od 5900 u 1024 u maksimalnom renderingu i najvecim detaljima naravno bez aa i af-a.

Konkretno 5700-tke se lose snalaze sa 56.64 dok se sa 53.03 bilo obicnim bilo 53.03 starstorm HQ mnogo bolje snalazi i vidno je brze.
Nisam probao sa 52.16 ali se prica da oni najbolje teraju.

Najnoviji beta 56.82 nisu nista bolji iako su bazirani na starijem core-u od 56.64.

Ima li nekog sa nekom 5700 i 5700 ultra da je probao FAR CRY u 1024 sve na maximumu i da je minimum OC-ovao karticu na 540/630 a da ima nf2 na 200mhz fsb TB 2200mHz a da mu secka sa 56.64 Forceware , sve jedno da li je DVD ili DVD-rip verzija.

Nazad
Vrh Dno