Jet Set Willy je napisao(la):Za gf2 bas i ne verujem, ali evo iz prve ruke na Gf3ti200 i xp1600+ 512DDR FarCry je sasvim solidno igriv u 1024 na medium setovanjima. Inace i na medium detaljima izgleda bolje nego bilo sta drugo sto sam video. Pa ona voda je brooka uradjena! A cuo sam i neke glasine da je AMD optimized?? Poz.
Jet Set Willy je napisao(la):Za gf2 bas i ne verujem, ali evo iz prve ruke na Gf3ti200 i xp1600+ 512DDR FarCry je sasvim solidno igriv u 1024 na medium setovanjima. Inace i na medium detaljima izgleda bolje nego bilo sta drugo sto sam video. Pa ona voda je brooka uradjena! A cuo sam i neke glasine da je AMD optimized?? Poz.
KIBLA`s je napisao(la):P4 2.6, 1GB memorije, IC7, MX 400
ovaj u \bin32URGH! je napisao(la):Ljudi stvar je vrlo hitna!Gde treba(na cd-verziji) ubacim ovo MSVCR71.dll -imam je na trecem disku,i kad startujem igru kaze mi da mi to fali,pa ne znam gde da je ubacim(u koji direktorijum) a driver je u zimskom snu,a ne mogu da cekam da se probudi!!!
Javljajte k'o Boga vas molim :wall:
MAD_MUzzY je napisao(la):Verujem da ce sledeci patch doneti malo ubrzanja.
c3 je napisao(la):ovaj u \bin32
po 100x sta ima na ut2004 cd6
Milan82bh je napisao(la):Kod mene na 3200+@,1GB,9800Pro ide odlicno...
Ser_Zile je napisao(la):jako cudno :trust:, cak mi je tesko da poverujem :sceptic:
MAD_MUzzY je napisao(la):Maxonjo... izmedju High i very high ne da ima razlike, nego... Dve potpuno (vizuelno) razlicite igre.
Ja sam ostao pri auto detect detaljima (uglavnom Veryhigh/high) i igram sa AFx4 i ima cesto delova gde ume da se zagusi.
Verujem da ce sledeci patch doneti malo ubrzanja.
E sad pocinje da mi biva jasno zasto je doom toliko odlagan.
misterx je napisao(la):smarate sa giga memorije i mnoooooooooooooooogo jakim procesorima...
Pa 40 fps je sasvim igriv framerate, preko 70 ljudsko oko tesko i registruje tako da ne vidim problem igrivosti. Ako nema swapovanja to bi trebalo da je OK frame rate. Koliko RAM-a ima masina? 5900XT medium detalji, AA i AF iskljuceni kazes - to je dosta jadno,a koja je rezolucija? Ako je 1024x768 5900XT definitivno izbacujem iz konkurencije za upgrade. Nadam se da pricas o FarCry.driver je napisao(la):Alo bre ljudi, pa na 1700@2Ghz i 5900XT sve preko medium detalja i AA i AF iskljucheno ne moze da se igra kako treba....Osim ako niste zadovoljni jadnim fps (ispod 50-60)...
byMaX je napisao(la):Ajd da ti ja ucinim uslugu, a? Pozajmim ti Radeon 9800 Pro koji mi ovde bleji, da odigrash tu igru. Ucinicu to ako ne budes vise u ovom tredu lupetao kako je ta tvoja kartica isto brza u Far Cry kao i 9800 Pro, ili nesto lepse izgleda, jer kod mene radi u 1024, sa 8x Aniso i sve na very high i refleksijom koja se mora ukucati u konzoli... To nema sanse da radi na FX-u, znam, provereno, jer sam sada izvadio GA 5950Ultra (test ide za koji dan), sa 3 drajvera koja sam probao - radi ok, ali mnogo mnogo sporije (neigrivo sa Aniso). Inace daleko je bolje optimizovana od demoa, bar kada je memorijska zahtevnost u pitanju...
teofilovic je napisao(la):jel su isti "onaj" Unreal 2004 na 3 CD i ovaj na 6 CD-ova???
Kakva je razlika(osim toga sto su na razlicitom broju CD-ova)???
byMaX je napisao(la):Ajd da ti ja ucinim uslugu, a? Pozajmim ti Radeon 9800 Pro koji mi ovde bleji, da odigrash tu igru. Ucinicu to ako ne budes vise u ovom tredu lupetao kako je ta tvoja kartica isto brza u Far Cry kao i 9800 Pro, ili nesto lepse izgleda, jer kod mene radi u 1024, sa 8x Aniso i sve na very high i refleksijom koja se mora ukucati u konzoli... To nema sanse da radi na FX-u, znam, provereno, jer sam sada izvadio GA 5950Ultra (test ide za koji dan), sa 3 drajvera koja sam probao - radi ok, ali mnogo mnogo sporije (neigrivo sa Aniso). Inace daleko je bolje optimizovana od demoa, bar kada je memorijska zahtevnost u pitanju...
pozdrav
ps. ali neces dobiti ni dolara ako budes bio los prema zivotinjama, pogotovo prema misevima!
Minja je napisao(la):Pa 40 fps je sasvim igriv framerate, preko 70 ljudsko oko tesko i registruje tako da ne vidim problem igrivosti. Ako nema swapovanja to bi trebalo da je OK frame rate. Koliko RAM-a ima masina? 5900XT medium detalji, AA i AF iskljuceni kazes - to je dosta jadno,a koja je rezolucija? Ako je 1024x768 5900XT definitivno izbacujem iz konkurencije za upgrade. Nadam se da pricas o FarCry.
@all: Kako se Far Cry ponasa sa 9600XT\Pro, 2GHz AMD, 512 MB...
Anyone ?
driver je napisao(la):Ma daj, to je FPS, ispod 50 se sve primecuje...Igra mora da bude savrsheno glatka ako mislish da igrash 'sa uzivanjem'...ljudsko oko vidi bogami i 60/85 razliku...Ono shto ostali igraju sa max setovanjima, muzzy ima 3.2Ghz, a milanbh ima 9800pro....Probao sam na ovoj konfi 30ak najnovijih igara, sve lete u 1024, sve full i AA i AF do daske, samo farcry je takav...Inache imam 512 rama, nije problem swap...Shto se tiche toga kako se ponasha na 9600XT, sigurno je sporije od ovoga....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari