Šta je novo?

FarCry & UT2004 - stigli!!!!

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
DVD-ovi su stigli, probani i .... :banana:

posto nisam veliki strucnjak, ostavljam drugima da komentarisu, ali ono sto je cinjenica - igre su super, i , kako mi se cini - FarCry je zahtevniji od UT2004...

Sve u svemu - prva liga :D

P.S. Danas popodne ide - AutoCAD2005 :d

pozdrav

deki30

ovaj far cry mi je bio incoplite ali i nebi mi radio
a ut2004cd 6 jedino nevlja ali neznam da li i treba
bio instalirao igru vec sve prekopirao trazio cd n.6 i ja cancel i ono nista
radi lepo medjutim nesvidja mi se nesto smara oruzja skoro ista vozila ok
inace c1.1ghz 512mb fx5200 lepo radi ut2004 a far crry nebi :trust:

c3 je napisao(la):
ovaj far cry mi je bio incoplite ali i nebi mi radio
a ut2004cd 6 jedino nevlja ali neznam da li i treba
bio instalirao igru vec sve prekopirao trazio cd n.6 i ja cancel i ono nista
radi lepo medjutim nesvidja mi se nesto smara oruzja skoro ista vozila ok
inace c1.1ghz 512mb fx5200 lepo radi ut2004 a far crry nebi :trust:

Pa UT 2004 je isao dva puta u CD verziji i jednom u DVD verziji i nisi ni jedan uspeo skinuti kompletno?
Mislim lepo da su poceli stavljati igre i na DVD jer ovako je mucenje sa 6 CD-a...a sad dosta brisem kuci da ih probam!

Matthias je napisao(la):
Pa UT 2004 je isao dva puta u CD verziji i jednom u DVD verziji i nisi ni jedan uspeo skinuti kompletno?
Mislim lepo da su poceli stavljati igre i na DVD jer ovako je mucenje sa 6 CD-a...a sad dosta brisem kuci da ih probam!
ma stigli su mi cd1,2,3,4,5 a 5 samo rar 36 nije ali radi savrseno bez cd-a 6
sta je na sestici
i kad je repush za far cry

islo je 2 puta ali oba puta su falili pojedini fajloci za 6cd verziju. s druge strane dvd verzija je stigla cela...

A gde moze da se nabavi i ta DVD verzija i jedne i druge igre??? :trust:

POZ :wave:

Hahaah, vidi ga ovaj miroslav diler :D:D:D

nisam diler vec ako zelim da pomognem ljudima posto ima nekih sa pc chips plocom i nabavka im ide nesto slabije :D

@Miroslav:
Da li su to obe FULL verzije igre, tj. da im ne fale neki fajlovi kao sto se nesto iznad spominje? :D :trust:
Samo pitam ;)

POZ :wave:

To shto neko kaze "fale fajlovi" ne znachi da fale fajlovi iz igre, nego delovi image-a (rarovi), tako da igra nije upotrebljiva dok sve nije tu :D

Miroslav je napisao(la):
nisam diler vec ako zelim da pomognem ljudima posto ima nekih sa pc chips plocom i nabavka im ide nesto slabije :D

Tako ja pomazem ljudima svaki dan :D:D

Nego, otkad sam uzeo PCChipsa, ni jedan jedini fajl mi ne fali, mashina radi 5 dana bez restarta, i ne nameravam uskoro :) Eto info iz prve ruke za one koji hoce ozbiljne servere :D

Miroslav je napisao(la):

Pomozi meni,vidis da ovog Drivera "stoli bojko"! :d :d

evo stigao mi i far cry 3cd-a
nego sta ima na ut2004 6cd posto radi savrseno bez njega

Hajde ljudi postujte kakve su igre, koliko su zahtevne - to zanima ogroman broj ljudi ovde.

Cekam(o) ! :wave:

farcry sam danas stigo da otpakujem i stvarno veoma dobra igra.

Shto se tice zahtevnosti trazi malo jacu mashinu ali , moze da se podesi graficki pa i da ne bude tolko zahtevno , onda shto se tice memorije stvarno zahteva preko 512mb da bi klizilo bez ikakvog ucitavanja.

@all
Izvinjavam se svima koji su kontaktirali u vezi rezanja igara, jer su mi diskovi kod ortaka od prvog dana...Inace, preko vikenda pojacavam komp, pa mozda od nedelje...

@minja
845PE, Intel 2,66b GHz, 512MB 333Mhz, Radeon 9800SE...
UT2004 moze da se igra bez problema na 1024x768...

FarCry: mnooogo zahtevniji, 1024x768, bez AA i AF, svi detalji na `very high`, poprilicno secka, ocekujem da na `high` bi bilo u granicama podnosljivosti... :D
kod prijatelja na NF7-S, Barton 2500, FX 5900, kako mi je na brzinu rekao, takodje secka na `very high`....

Pozdrav

deki30

MAD_MUzzY je napisao(la):
UT2004 - Assault interesantan, steta sto nema vise mapa; Ostalo smo vec videli u demo-u, znaci super.

FarCry- .... auh :d

What ever he said.

ps
fala cika vrooooom-e

M

Da odbranim malo Dekija posto su kod mene diskovi.
Dakle, NF7-S V2.0,Barton 2500@3200, 768Mb, MSI F5900xt oc.
Far Cry: izuzetna grafika, gameplay vrlo dobar, filling za deset. Na mojoj masini (znaci sve oc) u Very high moze da se igra bez seckanja na 1280x1024 ali imam osecaj da bi mu 1Gb dobro dosao.
Ako vratim sve na default, kao sto kaze Deki30, secka i u 1024x768.
Javljam i za UT2004 cim probam.
Pozdrav

Minja je napisao(la):
Hajde ljudi postujte kakve su igre, koliko su zahtevne - to zanima ogroman broj ljudi ovde.

Cekam(o) ! :wave:
i far cry i ut2004 rade
na c1.1ghz 512sdr fx5200 128mb solidno na 800x600 32 med
a inace igre su ok
pogotovu far cry odlican je jako mi se svidja ide kao red alert
znaci ides samo_Oruzja ok,vozila jedan od boljih u fps

ut2004 mi se nije bas svideo jer je previse zakomlikovan i jako lici na 2003 i vozila su ocaj ipak q3 je q3

Poslednja izmena:
Da se nadovezem na moj prethodni post.
UT2004 je samo malo jaca nadogradnja UT2003.
Inace na mojoj masini (gore pomenutoj) sve glatko ide na 1600x1200.

Inace, za FarCry , jos jednom, cista desetka.
Pozdrav

Jel primetio neko u far cry, sve na max drzim i prvo sto sam primetio je da se trava pojavljuje na ekranu tek kada se pridje blize, vec na desetak metara vidi se samo mrljavo tlo, i tekstura komandne table na camcu kada vozim izgleda lose!? samo kod mene ili...
p4 3,06, 512 ddr333, 5800 ultra, 56.64 forceware.....

c3 je napisao(la):
pogotovu far cry odlican je jako mi se svidja ide kao red alert
znaci ides samo.

KAKVE veze imaju Far Cry i Red Alert ???

pa da nema nivoa nego samo ides i ides :D

Hahahaa, onda lichi i na takmichenje u brzom hodanju i nedelju kad idesh na pijacu :D:D:D

meni je na 1.2ghz celeronu i r9000 ut2004 demo radio super, tako da ce i full...

inace, jel je i DVD verzija UT2004 zasticena nekim securomom/safediskom pa na disku ima devianceovih 'poklona' ili proizvodjaci jos uvek ne stavljaju DVD check? mozda je bolje doneti DVD image splitovan na 6 diskova pa ga montirati iz daemontoolsa/alkohola...

Ja sam danas probao Far Cry na Bartonu 2500, 512DDR, Ati9800Pro ništa nije OC i to na Very High mogu reći da je podnošljivo dobro tu itamo za trzne. Mislim da je to zbog rama sigurno treba 1gb.

Nazad
Vrh Dno