Šta je novo?

FarCry 2 - utisci, testovi, itd...

I meni je isto sr*anje, probao sam jos poodavno ali nisam hteo da smaram temu al' sam se sad predomislio :p Najgore sto sam isti dan samo kasnije otisao kod mladjeg brata na rodj i on bas igrao FC, bije dvojku u svim aspektima osim grafike, cim sam dosao kuci odma' uninstall...

Poslednja izmena:
I meni je isto sr*anje, probao sam jos poodavno ali nisam hteo da smaram temu al' sam se sad predomislio :p Najgore sto sam isti dan samo kasnije otisao kod mladjeg brata na rodj i on bas igrao FC, bije dvojku u svim aspektima osim grafike, cim sam dosao kuci odma' uninstall...

Ma to te ponela rodjendanska atmosfera :p

Pa bas zato sto nemaju mnogo toga zajednickog (tako reci nista sem toga sto su fps) sam i pomenuo GoW. Odoh u off samo tako.....
Izvinjavam se.....

^Shaman nije mi jasna tvoja logika pominjanja GEoW (iako si u pravu, bolji je i od krize a FC2 jede za uzinu :p) ali GEoW nije ni FPS vec TPS (third person sooter). Necemo vise u off :wave:

U pravu si, necemo... jos jednom izvinjenje zbog off-a...
pozz psaras

Gears je kratak, ima glup kraj, i repetitivan je mlooogoo:p
Nije losh, ali da se razumemo , konzolashka igra:p
Da nije one silne krvi nikada je ne bih ni odigrao:p

ahhh, fck u pravu ste, razlika je u negacijama kod prideva i glagola. Mada mislim da je pola vas to takodje zaboravilo , pa da ste vise bili povucheni da to proverite na osnovu prve izjave da je u pitanju greska, al ajd. Davno beshe, my mistake... U svakom slucaju, jadan Žan Luk je počeo svuda po forumu da udara razdvojeno negacije:d

ahhh, fck u pravu ste, razlika je u negacijama kod prideva i glagola. Mada mislim da je pola vas to takodje zaboravilo , pa da ste vise bili povucheni da to proverite na osnovu prve izjave da je u pitanju greska, al ajd. Davno beshe, my mistake... U svakom slucaju, jadan Žan Luk je počeo svuda po forumu da udara razdvojeno negacije:d

Prvo lupis glupost, pa se vadis, pa sad ponovo lupetas. :trust:

hehehe 'lupis glupost' , whatever ... U svakom slucaju mozemo ovako u nedogled da citiramo jedni druge, jer ih svako ima gomilu u postovima (ako bi isli u nazad da preturamo). I nisam se 'vadio' vec sam priznao gresku. pozz

Nemojte tako, oteracete nam Rektuma sa foruma. Bice jedan GTX280 owner manje. Ko ce onda da pljuje Far Cry 2 sa tolikom zestinom kao sto samo znaju vlasnici doticne kartice.

hehehe 'lupis glupost' , whatever ... U svakom slucaju mozemo ovako u nedogled da citiramo jedni druge, jer ih svako ima gomilu u postovima (ako bi isli u nazad da preturamo). I nisam se 'vadio' vec sam priznao gresku. pozz

Da, lupis glupost je izraz isto toliko tacan koliko tvoj "udara" razdvojeno negacije.
Pazi, onaj tvoj post u kome mi proveravas gramatiku (a sam nisi za to kompetentan) nisam iz ociglednih razloga citirao. To sto si priznao gresku je s tvoje strane korektno i to postujem, ali ti u drugom delu losim sarkazmom pokusavas da se pravdas, a indirektno i da me vredjas. I naravno da je sledio ovakav tvoj odgovor na sve to jer ne mozes da opravdas taj deo citatima. Zasto? Pa zato sto ne postoje. zz

Da, lupis glupost je izraz isto toliko tacan koliko tvoj "udara" razdvojeno negacije.
Pazi, onaj tvoj post u kome mi proveravas gramatiku (a sam nisi za to kompetentan) nisam iz ociglednih razloga citirao. To sto si priznao gresku je s tvoje strane korektno i to postujem, ali ti u drugom delu losim sarkazmom pokusavas da se pravdas, a indirektno i da me vredjas. I naravno da je sledio ovakav tvoj odgovor na sve to jer ne mozes da opravdas taj deo citatima. Zasto? Pa zato sto ne postoje. zz

Da druže(kao što verovatno niko od nas nije kompetentan), ali takođe moras priznati da je tvoje prvobitno citiranje, koje je sve ovo iniciralo, takođe bilo totalno izlišno ok kiss, makeup?:)

Da druže(kao što verovatno niko od nas nije kompetentan), ali takođe moras priznati da je tvoje prvobitno citiranje, koje je sve ovo iniciralo, takođe bilo totalno izlišno ok kiss, makeup?:)

Nije nego sam trapavo sa dosta "@" zakomplikovao post i nisi shvatio poentu. Hteo sam reci da je nebitno da cryengine2 moze da podrzi tolike mape kada se danas sve vise (idirektno) trazi linearnost. U svakom slucaju nisam ti nista zamerio i prihvatam izvinjenje :) Nema potrebe za direktna prepucavanja, samo moderatorima pravimo problem :wave:

@ nex

Jel si probao stealth nocu?

Da, jesam, isti K, kao po danu.Jedan te vidi, i svi u sekundi znaju gde si i otvaraju vatru.Pa i onaj na drugom kraju sela sa minobacacem.
Sa maskirnim odelom, tu i tamo se sudarim sa botom koji se zaglupeo.

Stealth u ovoj igri je cisto gubljenje vremena.I zivaca.

Da, jesam, isti K, kao po danu.Jedan te vidi, i svi u sekundi znaju gde si i otvaraju vatru.Pa i onaj na drugom kraju sela sa minobacacem.
Sa maskirnim odelom, tu i tamo se sudarim sa botom koji se zaglupeo.

Stealth u ovoj igri je cisto gubljenje vremena.I zivaca.

Pa kad je AI u igri pretecha BORG-u :)

Damn right, captain Pikard :p

Stvarno steta. Mene za razliku od ostalih ne pogadja previshe odsustvo tropske mape i aliena u ovoj igri. Meni je zao sto je nezavrsen proizvod kao vecina igara koje se danas izdaju. A mogla je biti jako dobra, mozda ne nastavak Far Cry-ja ali svako je mogla biti jedna od velikih. Kad su vec krenuli GTA/RPG putem trebali su ubace josh stvari (avione, vishe vozila, bolju pricu sa vishe krajeva, smislene questove, bolji AI, pregledniju grafiku, gore, bolju fiziku...), ali to onda ne bi bio shooter nego jedna mnogo dobra igra.

Ne znam zasto se svi zale na grafiku?!.... Cinjenica da nije na nivou Krize, ali je sasvim solidna, a Afrika je izuzetno realno docarana. Ono sto meni smeta u ovoj igri je cinjenica da 65% vremena provodim vozajuci se u dzipovima i popravljajuci iste, posto su mi ga slucajni prolaznici, po hiljaditi put, izbusili.... :mad:

Opet izvrćeš teze. Ko je uopšte rekao da su tropska ostrva i alieni nedostatak? Ti bi voleo da je to tako, ali...

Čitam ti spisak šta su trebali da ubace. Bolje napucavanje ti nije među stavkama. Čestitam! Samo to da je ubačeno, sve drugo bi bilo manje upadljivo i igra bi bila bolja 50%, posebno što se stalno treba šibati sa nekim. Čekaj GTA4, verovatno ti je u tom čekanju baš fino legao FC2 - eh da je bilo više vozila...

Ono sto meni smeta u ovoj igri je cinjenica da 65% vremena provodim vozajuci se u dzipovima i popravljajuci iste, posto su mi ga slucajni prolaznici, po hiljaditi put, izbusili.... :mad:

Kupi repair manual. Retko ces morati da ga popravljas i kada budes morao bice brze.

Poslednja izmena:
Kupi repair manual. Retko ces morati da ga popravljas i kada budes morao bice brze.

Ok, thanks... :) Iskreno, nisam se nesto uneo u igru, pa nisam ni znao za sta sluze repair manuals. Hopefully, moje igranje FC2 ce sad postati nesto podnosljivije...

@filipenko

Napucavanje je ok. Ni Kriza nije puno bolja. Josh nisam video da neko napravi ono sto je uspelo dvojici momaka koji su napravili cuveni mod za HL. E vidish to je dobro napucavanje. Kriza je za likove koji ne znaju da nisane.

Poslednja izmena:
Vrh Dno