^Pa verovatno si odabrao belca kao svog avatara...
Da, to sam video u jednom review-u i stvarno me zabrinulo da li je istina (to i respawn checkpointi) ...znaci jeste...e jbmti ubisoft kad su uspeli FarCry da uyebu.
Kako je ovo moguce?
Pridruzujem se klubu gundjala. Sve one ocene od 90%+ mogu da nabiju sebi u b..u. Igra, gde se ideja bazira na tome da preuzmes zadatak, putujes do njega nekim od vozila, i onda se napucavas u nekom jeftinom stilu, ne bi smela da dobije vise od tek neke prolazne ocene. Jeftino i neinspirativno... Idemo dalje, ko je sledeci da ga razapnemo? Dead Space?
![]()
I dalje mi je okolina divna, zemlja tj. putevi izgledaju za nijansu loshije od krize ali bolje od bilo chega shto je izashlo ikada.
Lica su mogla biti bolja.
Smanjite predrasude, ovo vredi igrati.
Nije FC, ali ovo je pricha za sebe, tako treba i igrati.
Ubedljivo najbolja varijanta...ko moževi ljudi ne znate sta hocete
te ne valja vam ...svaka igra ima svoj fazon, prepusti te se malo, adaptirajte i picite
Jel se desava nekom da se igra zamrzne na 6-7 sekundi?
Grafika, Optimizovanost i atmosfera su jedine svetle tacke igre. Odigrao sam prve 3-4 glavne misije i 3 za arms dealera. Prvi utisak je da je igra jako isprazna i dosadna. Napucavanje je srednje zalosno, ne postoji lean left/right, traljavo je reagovanje na komande (mouse lag). Jako duge i monotone voznje izmedju misija i u toku njih. Kao primer za ovo mogu navesti misije za arms dealere pomocu kojih se otkljucava novo oruzje, a svode se na unistavanje konvoja kojeg cine 2 dzipa i 1 kamion. 3 puta sam morao da odigram ovu dosadnu misiju (jer je konvoj svaki put na drugom kraju ogromne mape) da bih zaradio dragunov. Sad imam malo veci arsenal na raspolaganju pa cu sutra ponovo dati sansu igri. Imam jednu ogromnu zamerku, koju jos niko nije spomenuo. SVI AI LIKOVI U IGRI, OSIM par likova sto salju na misije su neprijatelji. Oni kontrolni punktovi su vrhunac gluposti i jos vise usporavaju igru (u kombinaciji sa dalekim relacijama voznje). Prodjem jedan punkt, pobijem gamad, za 30 minuta se vracam kroz isti, straza je vaskrsnula. Bilo koje naselje, baza, zeleznica, svi su hostile prema glavnom protagonisti! Jos jedna interesantna stvar jesu vozila na koja nailazite u toku voznje... Vozim ja i vidim u daljini vozilo, ne vojno sa onim mitraljezom nego obican automobil. Ja reko pored dobre grafike ubacili su malo i saobracaja. Kad ono najednom on skrene i razvali se u moj auto, izleti napolje, izvadi kalasnjikov i udri po meni. I tako svako vozilo, nema neutralnihTrenutno je ovo boiling point sa mnogo manjim ambicijama. Pitam se sta su mislili oni silni "profesionalni" sajtovi kada su je dizali u nebesa. Igra je u najboljem slucaju prosek!
Uštede mi vreme Žan Luk.Otprilike, to je to: plastische-fantastische. Tehnički savršena ali prazna i bez mašte, a mogla je da bude vrhunska...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari