Agilni je napisao(la):I cekajte, jel na kraju radi patch i sa verzijom na 3 cd-a? Da skidam il ne? Ne instalira mi se ponovo igra, ako patch nesto zabrlja.
rotkod je napisao(la):Malo sam razočaran! U potrazi za što boljim performansama i izgledom u igri instalirah zakrpu na verziju od 3 cd-a. I šta da vam kažem jeste sve brže radi, samo kvalitet slike, mislim detalji i to... "malo" se srozalo. Pa ako je to jedini način da se pomogne nVIDIA-ji (neVIDI-A?) onda u ku*ac! Užas! Znači sa zakrpom izgubimo fine detalje i radi brže. Pa mogli su jednostavnije da nam kažu. Ne skidaj zakrpu, podesi na medium. Osim ako na verziji 3 cd-a zakrpa ne funkcioniše kako treba... a o povremenim "artifaktovima" da i ne govorim. Evo vam deo slike pa vidite razliku. Sva setovanja su na najjače podešena sem vode ona je na ultra high pri 1024X768 32bit... driver 56.72. Dal' treba drugi driver, koji najbolje ide uz Far Cry? Evo konfiguracija:2.4GHz"C", P4C800DL, 4X256DDR400Kingston, 9950TD... Sad mislim da mi je bolje radilo pre zakrpe 1.1! Tu i tamo bi senka od palme bila nebo plave boje, ali nema veze. Interesantno da na FX5700 nema takvih senki pri istim setovanjima. Da vas ne gnjavim previše, imate li neki savet? :bottle:
rotkod je napisao(la):Da vas ne gnjavim previše, imate li neki savet? :bottle:
byMaX je napisao(la):...ionako ne gledamo u to dok bezimo od monstera, jel tako bese ??? :guitar:
Mali HoBiT je napisao(la):sve isto samo sto sada posle nekog vremena izgubim zvuk, mislim tu je on, ali ne onaj koji treba da budetacnije cujem samo pozadinske zvukove, utoku i komunikaciju sa camugom ne cujem.
kako to da ispravim?
zvucna je Soundstorm.
Pazi kad nisu...Agilni je napisao(la):Preterano clocknute graficke, nista drugo. Primiri se, nije do drajvera![]()
Nije ni toj 41C... ajde ljudi verujte mi znam znanje, al nije do hardwera, problem je u softwrer. Ja mislio neko jos ima isto sr*nje, pa da pomogne. Napominjam da nikad nisu blokirale, sve radi OK, radi i FarCry, ali dogodi se ponekad to sto sam rekao... Jedino jos ostaje da vidim drajvere za plocu... obe su NForce.Agilni je napisao(la):Onda su procesori. Ali kada se javlja postepeno, u 90% slucajeva je do zagrevanja.
OK probacu 60.72...Jedan Baja je napisao(la):To se meni desava posle patcha u win 2000 , ali u win xp nemam problema sa 60.72 drajverima, znaci sve radi ko zmaj![]()
danijel00 je napisao(la):Kod mene se zavrsilo reinstalacijom 1.0 verzije i gubitkom svih sejvova u zadnja 3 dana (tj od kako sam instalirao 1.1)
pre toga sam sve probao i da ne oc graficku i da instaliram 56.63 (MSI) drajvere i 53.03 i repar instalacije farcry... odlepio... sad cu malo ut i nfsu da igram, a ovo drugi put |[
Vince Carter je napisao(la):Stavi najnoviji drajver za SS, resava taj problem u FarCry-u i jos nekim igrama (npr. Rainbow Six 3).
Mali HoBiT je napisao(la):dajte link ka najnovijem SoundStorm drajveru....
cholak je napisao(la):Cekaj malo,kako far cry moze da se pokrene u ogl-u?
Vince Carter je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari