driver je napisao(la):Fat32 moze do 4GB, Fat je 2Gb neshoDVD image Farcry je manje od 4Gb, tako da moze bez problema....Ali mi nije jasno ko u 21. veku koristi Fat32
![]()
Maxa...kaze spor mu NTFS
driver je napisao(la):Fat32 moze do 4GB, Fat je 2Gb neshoDVD image Farcry je manje od 4Gb, tako da moze bez problema....Ali mi nije jasno ko u 21. veku koristi Fat32
![]()
Sasha je napisao(la):Hmm, jesi bas siguran u to?
Iimao sam par fajlova izmedju 3 i 4 GB, i nisam primetio
ama bas nikakve probleme u radu sa njima, naravno na FAT32.
Valjda je FAT32 ogranicen na ~4,3GB po fajlu,
(2 Na 32 = 4 294 967 296 Bytes ~ 4,3GB)
Pazi stvarno, poceo sam da racunam GB ko proizvodjaci diskova :zgran: :-devil-:nesharm je napisao(la):10x, ja prevideo, jes' 4GB, nego to je tacno 4GB jer je merna jedinica 1024, a ne hiljadu...
danijel00 je napisao(la):fx5900xt (450/800), 56.64 drajveri i fc1.1 igra je otisla u k... teksture, secka ko luda... zapucava se... da se vratim na 53.03 ili da reinstaliram igru?!
Samo stavi neke prethodne drajvere. Mislim da su 53.03 O.K. i da sa njima nema nebuloza sa teksturama i osvetljenjem. Dobri su i 56.55.
Kako? i ja i drugar imamo ati pa posle patcha igra ne radi u opste...(dvd verzija)levibek je napisao(la):Imam ATI-ja i posle patcha igra neuporedivo bolje radi.
tomvlad je napisao(la):Kako? i ja i drugar imamo ati pa posle patcha igra ne radi u opste...(dvd verzija)
Imam 9800pro probao 4.2,4.3-ne radi probacu da se vratim na 3.10 ili 3.8.Pre patcha je radila savrseno sa 3.8,3.10,4.3..levibek je napisao(la):Kompatibilnost ATI-jevih drajvera sa dx8 karticama i ovom igrom je totalna katastrofa. Da stavim na stranu bagove u grafickom prikazu, igra uopste nece da radi sa pojedinim verzijama Catalyst-a. Kod mene npr., igra nece ni da se pokrene sa verzijama 4.2 i 4.3 dok sa verzijama 3.9-4.1 hoce ali samo uz ukjucen VPU recover. Moj savet ti je da stavis neke starije drajvere i obavezno ukljucis VPU recover. Ako imas neku dx9 ATI-jevu kartu probaj isto ili stavi nove Omega 4.3 koji i meni radi dobro, a na stranim forumima ih ljudi preporucuju za Far Cry.
Agilni je napisao(la):Ne sadrži quick save. A i mislim da nema potrebe. Tačno je da bi poslužio na nekim mestima, ali je igranje mnogo uzbudljeivije ako ga nema. A auto-save je dovoljno čest i na pravim mestima je (između dve veće pucnjave ili šetnje).
OptiPlex je napisao(la):Pa upravo je u tome poenta quick save-a, da usred pucnjave ili vece setnje snimis
ELelm, auto save-ovi su zaista dobri. Ja se smorim cim vidim taj kozolaski sistem, ali ovde to nije toliko lose izvedeno.
Agilni je napisao(la):Znam sta je poenta quick save-a, ali je nerealno snimiti poziciju u sred neke zestoke pucnjave. Ubijem jednog, snimim, pa ako me sledeci rokne, ucitavam? Lakse jeste, bolje nije. U FarCry-u mislim da je odradjeno savrseno sto se saveovanja tice... tenzija, atmosfera napeta... ovo-ono...![]()
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ima li ikakve nade i sanse da sa tim patchom igra radi na sledecoj masini:
Celeron 1.2 GHz (up to 1.4)
512 MB SDRAM
Gigabyte Radeon 9000 @ 250/400
?
Nisi imao problema sa vodom na medium?? (lighting efekti su ti na low pa nemas problema sa pucanjem tekstura).alokiN je napisao(la):Pozajmih od komse jos 256mb sdr rama+ovih mojih 256mb i na 10.5*150mhz palominu very high teksture,medium voda, medium detalja za okolinu,low lightning ... igra stvarno dobro izgleda a i fino radi-moze se igrati.
Zaboravih da pomenem da je graficka r9000.
Poz
P.S. igru sam igrao bez ikakvog Patch-a, cd verzija.
Interesantno! Imam Celeron (Tualatin) 1,3GHz + C3D Radeon 9000Pro + 512 SDRAM i prvi put kada sam startovao igru (sa low detaljima @ 800x600), bila je totalno igriva i cak i takva je lepo izgledala. Sutradan sam se zezao sa grafickim podesavanjima i kada sam ponovo vratio na staro frejmrejt je bio ocajan!!! Ne kapiram (btw, sigurno sam sve vratio na staro!)Voodoo_NBGD je napisao(la):Ima li ikakve nade i sanse da sa tim patchom igra radi na sledecoj masini:
Celeron 1.2 GHz (up to 1.4)
512 MB SDRAM
Gigabyte Radeon 9000 @ 250/400
?
Prvi put kad sam startovao igru voda mi nije valjala, onda sam otrcao na brzinu do ATI contril panela i pod stavkom compatibility ukljucio alternate pixel centar i 32 bit z buffer. Sada valja voda, ali samo na otvorenim prostorima(stvarno odlicno izgleda). Ona u pecinama i dalje se zeleni.Minja je napisao(la):Nisi imao problema sa vodom na medium?? )
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):Majku mu a ja se polomio juce sa Catalystom 4.3, instalirao sam jedno 20 puta driver-e i directX...Nego, jel' u onom "options" mozete da setujete igru na OpenGL ili iskljucivo na direct3D? Uzgred i ja imam Radeon 9000 SaphireNema se za ove skuplje
![]()
alokiN je napisao(la):Prvi put kad sam startovao igru voda mi nije valjala, onda sam otrcao na brzinu do ATI contril panela i pod stavkom compatibility ukljucio alternate pixel centar i 32 bit z buffer. Sada valja voda, ali samo na otvorenim prostorima(stvarno odlicno izgleda). Ona u pecinama i dalje se zeleni.
Inace sa nekom tarijom verzijom catalista sam u demou uspeo da resim i pucanje textura na medium osvetljenju, ali je sa tom verzijom drivera igra radila ocajno sporo. Sa cat4.2 ful igra, sa podesavanjima pomenutim u mom proslom postu, radi sasvim pristojno.
Poz
Kopiraj ona dva fajla iz DLL direktorijuma na trecem cd-u u podirektorijum bin32 unutar direktorijuma u kom si instalirao FC.BeastMaster je napisao(la):A kod mene igra posle instalacije neće da se pokrene, kaže fali joj neki MSVCP71.DLL. Dotični sam skinuo sa interneta ali i posle toga je igra nastavila da izbacuje istu grešku. Inače imam onu verziju na 3 CD-a![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari