Šta je novo?

Far Cry problem??

Doktor

Slavan
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
360
Instalirao ver igre 1.0 i kada dodjem posle onog izlaza do vode shit. Povrsina voda uzas, kao da plivaju *****. Znaci raspada se. Kada zaronim, sve je ok. Imam Gigabyte GF 7950 GT, drajveri su najnoviji 94.24. Sta moze da bude??? Da ne zeza memorija??? Aj pomoc, pa brisite temu!!!

Hvala!! Mozete da obrisete temu!!!!

A da, zaboravio sam da napomenem da igra ne radi ako imaš instaliran Fallout, i prema tome moraš ga deinstalirati sa mašine, a diskove polomiti i baciti :d

ne nikako da se brise pa treba i drugi da znaju sta da rade ako im ne radi igrica ti saznao a ostali ne moraju sebicno malo zar ne.
tako sam ja svojevremeno dobio packe pitao nesto niko nije odgovorio ja nasao napisao da saznao i da se tema obrise a oni osuli paljbu svaka tema treba da ostane.

а да ли ми треба, "печ" за овај печ?

Treba, ali slobodno koristi onaj prvi "peč" s obzirom da glavni EXE nije menjan ni u jednom patchu (1.2, 1.3x, 1.4) i prema tome isti je u svakoj verziji (služi samo kao launcher).

ne nikako da se brise pa treba i drugi da znaju sta da rade ako im ne radi igrica ti saznao a ostali ne moraju sebicno malo zar ne.
tako sam ja svojevremeno dobio packe pitao nesto niko nije odgovorio ja nasao napisao da saznao i da se tema obrise a oni osuli paljbu svaka tema treba da ostane.

Sebicluk je odlika Fallout fanova:-devil-:

sebichluk je :happy: :happy: :happy:

fallout zakon zakona

Nazad
Vrh Dno