Šta je novo?

Far Cry problem??

• Začetnik teme Začetnik teme Doktor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Doktor

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
660
Instalirao ver igre 1.0 i kada dodjem posle onog izlaza do vode shit. Povrsina voda uzas, kao da plivaju *****. Znaci raspada se. Kada zaronim, sve je ok. Imam Gigabyte GF 7950 GT, drajveri su najnoviji 94.24. Sta moze da bude??? Da ne zeza memorija??? Aj pomoc, pa brisite temu!!!

A da, zaboravio sam da napomenem da igra ne radi ako imaš instaliran Fallout, i prema tome moraš ga deinstalirati sa mašine, a diskove polomiti i baciti :d

ne nikako da se brise pa treba i drugi da znaju sta da rade ako im ne radi igrica ti saznao a ostali ne moraju sebicno malo zar ne.
tako sam ja svojevremeno dobio packe pitao nesto niko nije odgovorio ja nasao napisao da saznao i da se tema obrise a oni osuli paljbu svaka tema treba da ostane.

а да ли ми треба, "печ" за овај печ?

Treba, ali slobodno koristi onaj prvi "peč" s obzirom da glavni EXE nije menjan ni u jednom patchu (1.2, 1.3x, 1.4) i prema tome isti je u svakoj verziji (služi samo kao launcher).

ne nikako da se brise pa treba i drugi da znaju sta da rade ako im ne radi igrica ti saznao a ostali ne moraju sebicno malo zar ne.
tako sam ja svojevremeno dobio packe pitao nesto niko nije odgovorio ja nasao napisao da saznao i da se tema obrise a oni osuli paljbu svaka tema treba da ostane.

Sebicluk je odlika Fallout fanova:-devil-:

sebichluk je :happy: :happy: :happy:

fallout zakon zakona

Nazad
Vrh Dno