Šta je novo?

Far Cry Primal

Imam problem samo kada hocu quit, igra se frizuje i nisam nasao jos uvek resenje na guglu. Ne mozes nista da uradis na Win11 sem log out i log in ponovo, do task manager-a ne mozes da dodjes uopste iz nekog razloga. Da bi sejvovi radili mora da se startuje uvek 'Run as administrator' - to sam saznao tek posle sat vremena igranja igre dakle poceo sam ponovo da igram ispocetka :(

Na koji si hdd instalirao? Nekad igre hoce da baguju ako nisu na sistemskom disku.

Na ( C: ) naravno

Iz nekog razloga se sad normalizovala igra, vise ne frizuje na exitu i moze Alt + Tab da se izadje iz nje bez problema. I dalje mora 'Run as administrator', inace lepo radi sve ok.

Zavrsio main story - nikako i nikome ne preporucujem da igra ovo. Zasto sam ja odigrao do kraja? Iz nekog razloga moram da zavrsim sve sto se zove Far Cry, Assassin Creed itd, da ne davim

Da znam, da ne nastavljam. :p

^
Nisi mene pitao, ali ću dati svoje utiske.

Meni je setting delovao veoma interesantno i bio sam zagrejan da probam igru.
Medjutim, kad sam video onaj Eagle Vision/ Detective mod iz Arkham igara osetih neverovatnu odbojnost jer su praktično instant masakrirali bilo kakav exploring ili neki vid istrazivanja mape...

Dalje, combat mi je bezveze, mlatiš onom toljagom, jako brzo dosadi.
Dopao mi se luk, ali nije mi to bilo dovoljno da odigram do kraja.
Izdržao sam nekih 10-ak sati, ali baš mi je utisak bio MEH....

Ma nista ne propustate i prica i grafika - sve je bez veze, msm ok mediocre igra - da nema Farcry u naslovu NIKADA je ne bih igrao, ali eto ima Farcry u naslovu....

Nazad
Vrh Dno