Šta je novo?

Far Cry - par stvari...:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Presao sam i poslednji nivo iz 1001. puta... Uzas boziji... Nikad vise ne igram nista osim na easy ili normal nivou... Frustrirajuce. I jos jednom, fenomenalna igra...

2 Drunk Devil... Ok je, misljenja nam se ne poklapaju i to je to... Ja sam jednostavno u FC nasao 95% onoga sto ocekujem od modernog FPS-a, tebi su ocekivanja drugacija. :)

Zato sam ja igrao normal od pocetka, pa sam se opet namucio zestoko na nekim mestima. Satima sam prelazio one grobnice, uh.

Ma idi, znaci da me na par mesta nije "us#alo" na Volcano nivou, ne verujem da bih uopste uspeo da predjem (challenging) do kraja.

meni zao sto nisam krenuo na easy... urnisala me deinstalacija patcha, morao sam dve table da prelazim ponovo a ima neko mesto gde sam se zakucao i ni mic...

kako bre ubijate one mutante sa bazukama umesto jedne ruke?! Ja u jednog ispraznim kompletan arsenal granata i od svake puske po rafal u glavu i nikako da padne, a i ako padne, kad ulete u paru, nema sanse da ih ubijem...Prelazim ih krajnje pederski, bacim fleshku i dok su slepi, obidjem ih...A mozda shotkom se brze ubijaju??

Danas sam imao priliku da igram Far Cry, i uopste ne shvatam te hvalospeve kako je ova igra otkrovenje... u pitanju je obicna demonstracija novog enginea i reklama za buduce igre...

Ji 4Tze je napisao(la):
kako bre ubijate one mutante sa bazukama umesto jedne ruke?! Ja u jednog ispraznim kompletan arsenal granata i od svake puske po rafal u glavu i nikako da padne, a i ako padne, kad ulete u paru, nema sanse da ih ubijem...Prelazim ih krajnje pederski, bacim fleshku i dok su slepi, obidjem ih...A mozda shotkom se brze ubijaju??

Samo sacka...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Danas sam imao priliku da igram Far Cry, i uopste ne shvatam te hvalospeve kako je ova igra otkrovenje... u pitanju je obicna demonstracija novog enginea i reklama za buduce igre...

Nemoj je igrati jedan dan. Igra ima poprilicnu duzinu i ne mozes se tako dovoljno uziveti. Sedi lepo kod kuce, instaliraj, pa polako kreni na najmanje normal levelu. Onda prokomentarisi, siguran sam da neces isto reci.

Nemam sad vremena, pichim UT2004... :banana:

I dobar je ko 'leba...

MAD_MUzzY je napisao(la):

Ohohoo neee druze, nasao sam bolje, lepse, starije resenje..dobri stari machinegun :d :D :d ... Strejf u glavu i samo padaju :banana:

Elem, ja zavrsio igru...odlicna je...
Ali 'SeriousSam theSecondEncounter' je i dalje nenadjebiv za ovakav zanr :d :d

E a kako prelazite onog hedzu na kraju? Ortak me zamoli da se raspitam ovde kod vas game geek-ova :d

Brate, ne mogu da verujem kakve bljuvotine poredite sa ovim biserom... Taj hrvatski shit?

E, ti, sto 'gotivis' onog maskiranog_kanarinca_pedofila_belca_wannabee_MJ-a, , bolje nemoj nikom da pricas o ukusima i bljuvotinama, molim te :d
FarCry je jedna velika zabava od igre, tako sam je ja bar shvatio...A toliko kontrasta u saturisanosti/mrachnosti outdoor/indoor nivoa plus debilni komentari glavnog lika i navalentni mutogeni protivnici su me podsetili samo na SSam-a...
S par velikih razlika sto sam SSam presao 3 puta, jednom single i 2-put co-op...i opet bih ga igrao jer je u pitanju zabava isto kao i FarCry (koga sigurno necu igrati opet bez bar 1Ghz-a vise i steta sto nema co-op mod), samo 100 puta ludja i inventivnija...
Ma kome se ja uopste pravdam bre, pa ti ne znas ni uz q3CTF1 6v6 da se dobro *****avas... :smack:

][V][ATRIX™ je napisao(la):
E a kako prelazite onog hedzu na kraju? Ortak me zamoli da se raspitam ovde kod vas game geek-ova :d

1. pobijes jako brzo po jednim metkom u glavu one pajvane sto su pored njega...ostatak sarzera odvalis u shefa...Ako ne odskochi negde nazad pa visoko, napucaj ga rocketom u glavu...onda ce da se povuce malo (bar je meni tako par puta zaredom)
2. dok se snadje, nadji neki zaklon gde bi on malo teze mogao da baci granatu, npr. popni se na stepenice desno na prvi nivo, a gledaj da budes u zaklonu od njega dok puca..
3. bacaj mu nesto explozivno, granate sto iz puske sto kasikare iz shteka, bazukom takodje, flesh ako imas da ga zaslepis i jedan strejf nekom jachom puskom i ima da padne...
4. izbegavaj samo zaklone i coskove u prizemlju, napunice te kasikarama...

Kakovog crnog na kraju ? Pa Dojl se ubija jednim metkom u glavu.

Ako mislite na onog Krigera sto na kraju i sam postaje mutant onda recept kao za debel sa bazukama - brza sacmara u glavu iz blizine

Instalirao sam Patch 1.1 i pocele su da probijaju texture!!
Pre toga je radilo sve OK,presao sam celu igru pa rekoh da vidim taj famozni patch.Inace imam FX 5900xt,igra je DVD izdanje.Da li se nekome desila slicna stvar?

Izvini, ali mozes li da mi to malo pojasnis?

Pa meni su probijale texture sa patchom, samo kad sam upalio Improved mod endzina (onaj chekbox-padajuci meni desno dole, ima Default/Improved/Paradise/Cold/Toon itd)

uhhh! zavrshio !!! Instalirao sam patch za varanje ali mislim da je glupo koristiti ga.
Stvarno ga preterashe sa onim karakondzulama... bre nisu normalni
E sad postoji jedan problem sta igrati posle FC ?? Grafika i AI u Pain killer-u je blago receno smesna u odnosu na FC.

Evo zavrsio sam je i ja... Brate, ovo je bilo ultra tesko. Kosmar. Prica je na nekim mestima toliko nategnuta da je to smesno, zadnja trecina igre me je bas smorila. Posle ovoga ne verujem da cu neko vreme da igram FPS (osim naravno Splinter cella koji je ionako pucnjava iz treceg lica) :)

Eh. pošto se svi žale da je preteška samo da dodam da je i to pokazatelj da igru nisu radili iskusni autori. Zadnjih 2 nivoa je što se tiče dizajna totalni bedak i neoriginalno.
Dobra je bila jurnjava džipom dok ja Valery vozila, kao i 'surviving' među mutantima.

Jel nekome bagira kada pokusava da ucita zadnji nivo? Tj. poslednji save game? Jednostavno trokira, mada mora da je do drajvera..

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Jel nekome bagira kada pokusava da ucita zadnji nivo? Tj. poslednji save game? Jednostavno trokira, mada mora da je do drajvera..
Pa neznam koju karticu imas (nV ili ATi) ali kod mene se ista stvar desavala sa ATi 4.2 cat. a kad sam presao na 4.4 sve je OK.

Ji 4Tze je napisao(la):
Ma kome se ja uopste pravdam bre, pa ti ne znas ni uz q3CTF1 6v6 da se dobro *****avas... :smack:

Pa da, ali se neki od nas zabavljaju i bez kompa... Sa nekim cicama, npr. ;)

ZverBre je napisao(la):
uhhh! zavrshio !!! Instalirao sam patch za varanje ali mislim da je glupo koristiti ga.
Stvarno ga preterashe sa onim karakondzulama... bre nisu normalni
E sad postoji jedan problem sta igrati posle FC ?? Grafika i AI u Pain killer-u je blago receno smesna u odnosu na FC.

meni je zao bre sto je FC izasao... sada ce mi utisak koji ce ostaviti HL2, DoomIII i Stalker biti mnogo manji... bedak totalni. Da je sve izaslo odjednom bilo bi bolje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno