Šta je novo?

Far Cry Nastavak?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igra neće biti zahtevnija od Crysis-a, prve demo-e su na pretpošlom E3-u vrteli na E6400 i 88xx kartici ;)

Ma OK je procesor (C2D moze sve vrtit bez problema).

Prije svega znam da mi graficka nece moci ovo gurat ni na Medium kako treba,ali se pitam za te mape posto ce biti jakooooo velike je li 2 GB memorije OK.

Mislim da je (po meni) memorija nekako najveci upitnik grafiku mozemo videt sami,ali mem.zahtevnost je ono sto je upitno.

Crysis je prakticki bio bez Mapa imas ucrtan put i opleti,ali ovde se spominju velike mape ...

Uglavnom iako mi se ne cini kao hit definitivno cu odigrat.(Nadam se da sam pogresio u proceni :d).

POzdrav :wave:

Pa. uvek ti ostaje opcija relativno jeftinog upgrade-a graficke u vidu 4850 npr.

Broj nivoa ?

Originalni Far Cry je imao 20 prelepih i ogromnih vecinom nelinearnih nivoa,ima li neko informaciju koliko ce nivoa imati nastavak ?

Pa. uvek ti ostaje opcija relativno jeftinog upgrade-a graficke u vidu 4850 npr.
Nema potrebe.Ko zna šta će ovo da bude kad mu je :

Publishers Recommended System - ne minimum

Processor: Intel Core 2 Duo Family /
AMD Athlon64 X2 5200+
Display Card!: NVidia Geforce 8600 GTS 512MB /
ATI Radeon X1900 512MB
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 12GB
Operating System: Windows XP / Vista

Izvor:http://www.yougamers.com/gameometer/10277/

Poslednja izmena:
Ne przi se :smash:.
Ko jos veruje Recomended req-u, ajde za minimum, to je neki minimum da bi se pokrenula igra, ali sta je optimum/recomended, na kojim podesavanjima, na kojoj rezoluciji, sa AA/AF.
Sa 8600GTS ces moci da igras, kapiram, na 1024x768 na medium, i da sanjas AA/AF, pa ako je to tebi preporucljivo, meni nije :).

Poslednja izmena:
Ma samo da izadje, pa ce je poteramo i na Pentium kecu ako treba :) overklok je chudo, haha

Ne przi se :smash:.
Ko jos veruje Recomended req-u, ajde za minimum, to je neki minimum da bi se pokrenula igra, ali sta je optimum/recomended, na kojim podesavanjima, na kojoj rezoluciji, sa AA/AF.
Sa 8600GTS ces moci da igras, kapiram, na 1024x768 na medium, i da sanjas AA/AF, pa ako je to tebi preporucljivo, meni nije :).
Ja ne znam o cemu pricas,cak ni nemam 8600gts,niti si pogledao sta imam od hardware,jednostavno hocu da kazem da nece biti zahtevan po ovome.
Znam i ja sta je minimum a sta recomended,igram se na raznim spravama vec iha haj godina.

Ja ne znam o cemu pricas,cak ni nemam 8600gts,niti si pogledao sta imam od hardware,jednostavno hocu da kazem da nece biti zahtevan po ovome.
Znam i ja sta je minimum a sta recomended,igram se na raznim spravama vec iha haj godina.

Video sam sta imas od hardvera, nego sam u proslom postu pod TI mislio na onoga ko ima 8600GTS da ne ocekuje bogzna kako ugodno igranje ove igre ;).
A bice zahtevan to je sigurno, sigurno (i jos jednom sigurno ko recnik nasih fudbalera :D) manje od Crysis i Clear Sky-ja.

oficijalni xbox i ps3 magazin dali ocenu 9/10 a spominje se i onaj PC gamer review(94%)
http://secondstorygamer.com/2008/10/first-far-cry-2-reviews-are-glowing/

PS3
Whatever happens you’ll believe it’s a real world and a fantastic setting for the action. It’s not as dense or as varied as, say, Oblivion - you’ll go somewhere, kill everyone, every mission - but it’s utterly convincing and engrossing.
We’re in a massively exciting period for FPS games and, along with contemporaries like Mirror’s Edge, Bioshock and Fallout 3, this is an essential chapter in the new wave of shooters.

XBOX
Far Cry 2 is this year’s equivalent of Assassin’s Creed… when it comes to enveloping the player in exotic sights and sounds, Ubisoft has absolutely nailed it… What separates Far Cry 2 from other shooters of this ilk is that there really aren’t any rules to follow… The custom map feature makes Halo 3’s editor look like a joke.

Jedva chekam!!! Koliko mi se chini bice ubica svih igara koje su izasle pre nje, a verovatno nece ni posle nje duze vreme izaci nesto bolje!

Mislim da sam video cica macu :-devil-:

Da sachekamo da izadje, pa onda da se lozhimo?

Konzolasi uopste nemaju thread o Dalekom Kriku dva :zgran:

Zato molim potonje da ovde podele s nama prve impresije (pod uslovom da nije patka u pitanju).

Sta mozes da ocekujes od njihovih impresija?Neki ce igru da hvale uz disclaimer da je bolje igrati na kutiji (ono, u fotelji uz veliki TV, bez kupovanja ultraskupih grafickih) a drugi da je jos jedan genericki FPS koji nema nextgen kretanje i tako te stvari :p
Dok se licno ne proba, nista...

Far Cry 2: GPU and CPU benchmarks

In the middle-class the Geforce 8800 GT and the 9800 GT offer the best price-performance-ratio. Even in DX10 and "Ultra High” Settings the Nvidia cards deliver payable 40 fps - as long as you don't activate Anti Aliasing

Kolko vidim svi testovi su radjeni na Visti u Dx10 okruzhenju.

Poslednja izmena:
igrace se, igrace se :) meni ovaj vid igre bas odgovara, tako da se mora igrati a najverovatnije i preci. par puta. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno