A neko da da utiske od PC verzije?
Igra zvanicno izlazi sutra, tako da ne verujem da ce ova verzija proraditi uopste.
Pa to je ta verzija bez drugih language
Kakav ocajan object drawing distance je u ovom editoru, nadam se da nije ovako u igri... mada, to moze i da objasno izuzetno nisku zahtevnost .... Na par metara vidim transformaciju terena i objekata.. FUJ!
Ah, da, zvuk mi se dopada![]()
Ovu igru ni Chuck Norris ne bi uspeo da izmoduje da izgleda bolje od Crysisa![]()
Haha, 'ladno sam pomislio da ste to stvarno radili u nekom FC2 editoru. A ja k'o budala trazim gde ima da se skine :d Bilo bi kul kad bi stvarno postojalo to, osecjam da bi se drndao ceo dan sa tim.
Ej Jovyland, jel mozes atachovati negde te mape sto si napravio (naravno ako nisu prevelike)?
Kakav ocajan object drawing distance je u ovom editoru, nadam se da nije ovako u igri... mada, to moze i da objasno izuzetno nisku zahtevnost .... Na par metara vidim transformaciju terena i objekata.. FUJ!
Ah, da, zvuk mi se dopada![]()
Izvoli jednu.![]()
Cek kako bwe 9GB. Triple DVD???
Edit: Ako je ovo stvarno tri DVD-a, ja cu ovo da pazarim kod preprodavaca. Ko ce bre da skida 3 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari