Šta je novo?

Far Cry Nastavak?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se dovatio linkova od 1.8 dzidzbajta dva komada jos samo lekic da probam da je izlecim i to je to. Obavesticu vas veceras.

Malko sam se igrao u editoru...:D

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rOHhZCft-O0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rOHhZCft-O0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

http://www.youtube.com/watch?v=rOHhZCft-O0

Poslednja izmena:
A neko da da utiske od PC verzije?

Crtje ti komp ***. :p

Ako je lekic smuckan i delotvoran moze na pm da se i ja izlecim od bolesti jer pripremam i ja pacijenta sa 1.8.1 od 3.45 kilograma pa kad ozdravi dobije preko 6 kg tako barem kazu pa da vidimo da li ce da bude iscelenje.Da li je vec netko probao tom metodom da leci?

Igra zvanicno izlazi sutra, tako da ne verujem da ce ova verzija proraditi uopste.

Gde mogu da nabavim taj map editor? :d

bas se i ja malo zezam sa editorom i mogu da kazem da je uzasno lak za koriscenje. Napravis tablu za 5 min. A crysis editor mi bio ko 3dstudio ***!

Ej Jovyland, jel mozes atachovati negde te mape sto si napravio (naravno ako nisu prevelike)?

Poslednja izmena:
Kakav ocajan object drawing distance je u ovom editoru, nadam se da nije ovako u igri... mada, to moze i da objasno izuzetno nisku zahtevnost .... Na par metara vidim transformaciju terena i objekata.. FUJ!

Ah, da, zvuk mi se dopada :)

Tako je na konzolama :( Nažalost, sve mi smrdi da će i ovde biti isto...

Daj ne budite babe. Pa bar drawing distance nije teshko modifikovati. Pa kako ste igrali Oblivion sa onim odvratnim teksturama okolnih brda. Na konzolama ce zauvek izgledati tako kako izgleda a na PC-ju ce za 3 meseca da izgleda bolje nego Krajzis. U to sam siguran jer uz ovako dobar lvl editor i sandbox filozofiju ova igra ce da bude modding hit.

Ovu igru ni Chuck Norris ne bi uspeo da izmoduje da izgleda bolje od Crysisa :D

Vi ste izgleada " The Majstori za ruiniranje igre".

A nisu je ni odigrali jos... lol

Haha, 'ladno sam pomislio da ste to stvarno radili u nekom FC2 editoru. A ja k'o budala trazim gde ima da se skine :d Bilo bi kul kad bi stvarno postojalo to, osecjam da bi se drndao ceo dan sa tim.

Poslednja izmena:
Haha, 'ladno sam pomislio da ste to stvarno radili u nekom FC2 editoru. A ja k'o budala trazim gde ima da se skine :d Bilo bi kul kad bi stvarno postojalo to, osecjam da bi se drndao ceo dan sa tim.

Pa i jesu radili ovo u FC2 Editoru posto za sada samo on moze da se pokrene.

Prilozi

• map.rar
    838.4 KB · Pregleda: 53
Kakav ocajan object drawing distance je u ovom editoru, nadam se da nije ovako u igri... mada, to moze i da objasno izuzetno nisku zahtevnost .... Na par metara vidim transformaciju terena i objekata.. FUJ!

Ah, da, zvuk mi se dopada :)

Vidi se da si dosta provodio vremena u editorima...:p

Elem, ne sekiraj se, nije tako ocajan object drawing u igri... U editoru se obradjuje sirov materijal i zato je object drawing znatno kraci. Pokusaj da zamislis editovanje pune scene sa gomilom svega i svacega u njoj i sa regularnim object drawing-om...

Sta mislis kakav bi ti frejm rejting bio...?!?

Poslednja izmena:

Eh, sto ti je mapaaaa... :p

Mogo si da das ljudima da vide malo od raskoshi koje nudi ova igra...

Evo necega sto sam sklepao na brzinu cisto da bih video kako funkcionishe svetlo u igri... Mapa01

Inace kad smo kod editora, moram priznati da je poprilicno intuitivan sto je super stvar...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno