Šta je novo?

Far Cry 4

iz čista mira zapucala igra i iskoči "application has been blocked from accessing graphics hardware"... :trust:

Lose se secas. Hd filmovi nemaju veze sa pritaterijom, niti se prica o tome gde moze da se skine vec o tehnickim karakteristikama kao sto i sam naslov kaze.
Ne pocinji off nego procitaj pravila.

Kako nemaju veze sa piraterijom kada se u temu komentarišu isključivo piratska scenska izdanja, sa sve nazivima scenskih grupa? Tom analogijom ne bi trebalo da se zabranjuje komentarisanje tehničke strane scenskih izdanja igara, ista stvar je u pitanju :)

Ta tema je sramota za forum.

Poslednja izmena:
Vi nemojte da zalazite u tu temu i svima lepo.

Ako ima ko da igra orginal mozemo Co-op pikati, uglavnom evo uplay: Leon4B

Muka živa. Lik mi se kreće k'o da ima bukagije na nogama, detalje sam morao da skrešem na medium/low, da ne pričam o avanturi dok ne isprobaš sve moguće zakrpe i odgovarajuće medikamente. Mislio sam da će moja 6870-ica malo kasnije u peMziju, ali izgleda da se rastanak primakao...

Kako nemaju veze sa piraterijom kada se u temu komentarišu isključivo piratska scenska izdanja, sa sve nazivima scenskih grupa? Tom analogijom ne bi trebalo da se zabranjuje komentarisanje tehničke strane scenskih izdanja igara, ista stvar je u pitanju :)

Ta tema je sramota za forum.
Iskljucivo scenksa izdanja ? Taj topic sluzi da nauci ljude da scenska izdanja nikad ne gleda, a ti kazes da se komentarisu iskljucivo scenska izdanja.
99% stvari su SUPORTNOST od scene> vidi se koliko si citao topic, tako da nemoj da komentarises vise.

Ako moze pomoc?
Na masini iz potpisa kada pokrenem igricu izadje mi mala slika na kojoj pise far cry4 posle toga izbaci crni ekran na kome ima sa gornje i sa leve strane okvir i na gornjem okviru isto pise far cry4 i na tome ostane.
Da li je nesto do igrice ili mi je slab komjuter za nju,mada mi obicno izbaci ako nesto nije kako treba?

Muka živa. Lik mi se kreće k'o da ima bukagije na nogama, detalje sam morao da skrešem na medium/low, da ne pričam o avanturi dok ne isprobaš sve moguće zakrpe i odgovarajuće medikamente. Mislio sam da će moja 6870-ica malo kasnije u peMziju, ali izgleda da se rastanak primakao...

Jesi li probao 'borderless' umjesto 'fullscreen'? Pomenuh to vec gore, meni je donijelo fina poboljsanja. A imamo slicnu konfiguraciju.

^ ja nisam primetio to.. a save i dalje ne radi.

za ovaj fc4 ce izaci drajver iz nvidie, ovo ocajno radi fps se dobro dropa, sutering sam sredio mada kontam da ce patchevima oni sve srediti pa nece trebati ovih zezanja raditi

Da li postoji neka sansa da se pokrene sa dual core procesorom ili ipak mora quad core :( ?
Edit: Kontam da ce izaci neki patch najvise zbog korisnika Pentium g3258, mada to je ubisoft..

Poslednja izmena:
Da li postoji neka sansa da se pokrene sa dual core procesorom ili ipak mora quad core :( ?
Edit: Kontam da ce izaci neki patch najvise zbog korisnika Pentium g3258, mada to je ubisoft..

Jedini dual-core koji bi mogao da pokrene FC4 je i3, koliko sam čitao, e sad ne znam. Ja cepam na Athlonu X4 740

Neznam dali neko ima problema sa igricom ,to je misija "Shangri La'' kada izronim iz vode neizbaci mi ovaj naziv Hvataj.PNG Kad pokusam da idem dalje napise mi da izlazim iz zone igre i puknem.Dali se nekom ovo dogodilo? Kako resiti problem?

jel igra neko ovo sa gtx 770 i ako moze da kaze kako se ponasa?

Kada se GPUMaxBufferedFrames="1" podesi ovako, nesto se desi sa teksturama, nekako su losije rezolucije i zauzece memorije na kartici opadne za gotovo citav gigabajt :p

GPUMaxBufferedFrames="1"

1.jpg

GPUMaxBufferedFrames="0"

0.jpg

Ovo je jedan primer a vidno je primetna razlika tokom igranja... Inace meni igram bolje radi, imam vise frejmova i daleko bolje zauzece oba dva gpua kada je "0", ali uz vise suteringa, ne nesto preterano ali ga ima...

^ I ja sam to primetio, naravoucenije ne cackati fajl.

Korisno je za one koji imaju manje od 2gb memorije...Za Nvidja karte preko 2gb memorije sutering se rersava na sledeci nacin...

Ode sa na Nvidia Control panel pa se promeni u opciji Power management na prefer maximum performance, i treba promeniti maximum pre rendered frames na 3 ;) Sutering nestaje gotovo u potpnosti.

Sinoc sam stavio novi 1.4 patch (43 mb) i igra prodisala, konacno radi kako treba bez ikakvih dodatnih podesavanja.

Super, mada sačekaću ja da je još malo ispeglaju.

Verovatno moze na low-medium bez AA/amb. occlusion i slicnih podesavanja. Igra na low izgleda dosta losije cak i od high preseta (a postoje jos 2 bolja) i grafika je ogoljena tako da mislim da ce raditi.

Sinoc sam reinstalirao igru, sada radi bolje sa borderless i malo izmenjenim very high presetom, 30-60 fps (1680x1050) ali opet uz stucanje i padove fps bez ikakve logike, ipak je mnogo bolje nego pre u svakom smislu, save radi bez problema. Sad cu da probam i novi apdejt.

Poslednja izmena:
Pokrenuce igru ali kako ce raditi to je pitanje.

Koliko mesta na disku zauzima igra? Da znam da li da je instaliram na SSD ili HDD...

Vrh Dno