Lose se secas. Hd filmovi nemaju veze sa pritaterijom, niti se prica o tome gde moze da se skine vec o tehnickim karakteristikama kao sto i sam naslov kaze.
Ne pocinji off nego procitaj pravila.
Iskljucivo scenksa izdanja ? Taj topic sluzi da nauci ljude da scenska izdanja nikad ne gleda, a ti kazes da se komentarisu iskljucivo scenska izdanja.Kako nemaju veze sa piraterijom kada se u temu komentarišu isključivo piratska scenska izdanja, sa sve nazivima scenskih grupa? Tom analogijom ne bi trebalo da se zabranjuje komentarisanje tehničke strane scenskih izdanja igara, ista stvar je u pitanju
Ta tema je sramota za forum.
Muka živa. Lik mi se kreće k'o da ima bukagije na nogama, detalje sam morao da skrešem na medium/low, da ne pričam o avanturi dok ne isprobaš sve moguće zakrpe i odgovarajuće medikamente. Mislio sam da će moja 6870-ica malo kasnije u peMziju, ali izgleda da se rastanak primakao...
Da li postoji neka sansa da se pokrene sa dual core procesorom ili ipak mora quad core?
Edit: Kontam da ce izaci neki patch najvise zbog korisnika Pentium g3258, mada to je ubisoft..
Jedini dual-core koji bi mogao da pokrene FC4 je i3, koliko sam čitao, e sad ne znam. Ja cepam na Athlonu X4 740
http://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/2mt8fy/nvidia_users_who_stutter_in_far_cry_4_everyone/
ovo uradite i nema suteringa, radi kod mene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari