Šta je novo?

Far Cry 3

Moze li mi neko preporuciti vrlo slicnu survival igru za PC?
Naravno, da nije FC1 ili FC2

Koliko vidim crysis 3 je klasicna FPS rokacina, mislio sam vise neki ambijent dzungla, priroda, zivotinje, naravno da ima i rokanja (al' ne u prvom planu) i neku pricu u pozadini kao FC3

Moze, al' sam ih sve sa zadovoljstvom obrnuo, posebno zadnji ;)
Moze FPS, a i ne mora da bude. Samo da je solidna grafika, gameplay i obavezno prica na prvom mestu.
Ako ima neki predlog...

Moze, al' sam ih sve sa zadovoljstvom obrnuo, posebno zadnji ;)
Moze FPS, a i ne mora da bude. Samo da je solidna grafika, gameplay i obavezno prica na prvom mestu.
Ako ima neki predlog...

Brate ja jedino mogu da ti preporucim Bioshock 1, nema dzungle, jeste fps,al zato ima bruuka pricu

Koliko vidim crysis 3 je klasicna FPS rokacina, mislio sam vise neki ambijent dzungla, priroda, zivotinje, naravno da ima i rokanja (al' ne u prvom planu) i neku pricu u pozadini kao FC3

Just Cause 2 zadovoljava deo sa dzunglom i prirodom ali je prica kriticna (prema mojim shvatanjima), zivotinja se ne secam da li ima a rokanja ima kakvog hoces (mozes izvoditi nezamislive vratolomije).

Naravno tu su RPG igre koje zadovoljavaju date kriterijume ali mi se cini da ne trazis taj tip igre. Gothic 3, Risen pa i Skyrim imaju sve elemente samo su u fantazijskom okruzenju (u slucaju Risena minimalno fantazijsko okruzenje dobrim delom igre).

Aham, hvala momci. Fantazije me ne interesuju, prica treba da bude sto realnija, uz neku prirodu i prezivljavanje. Valjda ima takvih igara na sceni, posto nisam velik gamer al' bih tu i tamo opicio neki single player na ovu tematiku.

Ljudi bio bih zahvalan za pomoc. Zeleo bih da igram ovo ali pokusavam razne stvari ali save-ovi ne rade. Imam 1.01 verziju i 1.04 ali jednostavno uvek krece ispocetka. Ponovapunjena verzija igre je btw. Citao sam na jos jednom forumu resenja ali nisam nasao za ovu verziju resenje, da li se neko seca/zna koja je caka u pitanju (bas bih danas da igram ovo :D)? :wave:

E resio sam ovo dobro je ;).

Jel postoji neki fix da se iskljuci onaj wallhack koji je po defaultu ubacen u igru ?

ja ni ne koristim dvogled, tako da mi je taman. Iskljucio sam i mini mapu uz neke modove. Sto manje detalja na ekranu, to bolja imerzivnost.

Тизер слика за четворку.

1378376_570589939663259_2018732332_n.jpg

Обратите пажњу на датум испод "фолоу ми" 04.04.2014 са леве стране слике.

Ja, i smorio sam se najstrašnije :( A šta sam uradio povodom njega...iskreno, ne sećam se više :)

Ako mislis na to sto nece da ti se otvori sanduce na vrhu radio tornja, verujem zato sto je vec odradjen posao. Vidim da je na mapi bele boje (a ne crvene), a i vidim put i ostale detalje na mapi, pa bih rekao da je odradjen taj view point (ili kako se vec zove).

Ja sam ovaj Far Cry 3 ostavio da izgustiram kad uzmem jacu kartu.
Obzirom da sam to obavio rekoh ajde da je polako mezetim..
Igru sam presao dobrim delom a nisam cak ni isao da se verem po ovim tornjevima i tako da otvaram mapu sve dok me drugar nije isforsirao
- sto teze kad moze lakse ;)

Sad naidjoh na taj problem i usnimih na youtube ali ne znam kako da resim?!Ocito da cu igru preci bez toga kako sam je i igrao do sad..

@petar.ostoja

Pogledacu bas da li je o tome rec ali svakako sam malo googlao i taj bug je cest kako na konzolama tako i na pc platformi..

Poslednja izmena:
Ako mislis na to sto nece da ti se otvori sanduce na vrhu radio tornja, verujem zato sto je vec odradjen posao. Vidim da je na mapi bele boje (a ne crvene), a i vidim put i ostale detalje na mapi, pa bih rekao da je odradjen taj view point (ili kako se vec zove).

Ja sam imao bag da nikako nisam mogao da nateram da se jedan tower otvori...ako se dobro sećam, čak nije problem bio sa katancem, on se otvori, ali pritisak na Use dugme (kojim bi trebao da se aktivira taj toranj) nije ničim rezultovao, niti je reagovalo na bilo koji način. Znam da sam imao jedan toranj manje na kraju igre od maksimalnih zbog toga.

Na snimku se vidi da je taj tower vec odradjen (svetli zelena lampica umesto crvene na vrhu).

Na snimku se vidi da je taj tower vec odradjen (svetli zelena lampica umesto crvene na vrhu).

Upravo tako, ja sam to primetio jer se na mini mapi (donji levi ugao) vidi mapa (put, relic), koje nema ako toranj nije aktiviran.
Inace igrao sam narodnu verziju, i u single playeru sve je radilo savrseno do kraja igre. Cak sve to na matoroj 240GT :D

Pad koncentracije , umor ili godine :d
Svakako nisam uopste primetio .. Zbunilo me jos vise posto je gomila ljudi prijavila taj bug..

Jedno off pitanje..
Jel brlja vama youtube?Konkretno evo cak i kad moj snimak pustim u HD on
ga streamuje u niskoj rezoluciji , treba vremena da se slika iskristalise..

Poslednja izmena:
Probaj sa YouTube options aplikacijom da force enable flash player a ne html5

Ljudi kakvo je ovo izdanje?
Pre svega me zanima Farcry 1, jel ovo neka HD nova verzija ili ??

Far Cry The Wild Expedition (PC DVD)

FCTWEPC.jpg

koliko vidim ovo je komplet od sva tri dela + poslednji dlc. mislim da je obican fc1 u pitanju.
ispravka: ipak je HD verzija prvog dela koja treba da izadje 15.februara

Poslednja izmena:
Jep, to su sve FC igre do sada. Far Cry 1, 2, 3 i Blood Dragon.

Gledajuci po netu vidim da je ovo onaj piglu Farcry 1 sa Xbox-a?
Jel taj ili je onaj ultra awsome sa PC-a u HD rez?

Kako izgleda ta nova verzija keca sto ce da izadje? Moze neki link?

Uf, prvi deo mi je bio extra, nadam se da ce biti dobar da odigramo opet :)

Da li neko zna kako da otkljucam oruzija pod 2,3,4 presao sam oko 15 misija ali imam oruzije pod 1 i ostale bombe a pod 2,3,4 mi stoje katanci?
Sta da radim da ih otljucam?

ispenji se na svaku antenu i otkljucaj je.

Nazad
Vrh Dno