Šta je novo?

Far Cry 3

Bas dobra fora 80`s fora, cak i muziku kao da je radio Kavinsky: https://www.youtube.com/watch?v=IE58PmyyUeU

Nadam se samo da nece da serijal zbog ovoga da ode u totalnu over the top kategoriju kao SR onomad, mada cisto sumnjam. Sve u svemu - zanimljivo. Jos samo da predjem i osnovni deo. :D

Ja cenim takve DLC-ove koji nemaju nikakve dodirne veze sa stilom same igre, već kad puste maštu na volju :)

Prvog maja i bice standalone (ne treba FC3):

Far Cry® 3 Blood Dragon is THE Kick-Ass Cyber Shooter taking place on a bizarre open-world island crawling with evil. Welcome to an 80’s VHS vision of the future. The year is 2007 and you are Sargent Rex Colt, a Mark IV Cyber Commando who’s fighting against a cyborg army gone rogue. Your mission: get the girl, kill the baddies, and save the world. Experience every cliché of a VHS era vision of a nuclear future, where cyborgs, blood dragons, mutants, and Michael Biehn (Terminator, Aliens, Navy Seals) collide. Playing Far Cry® 3 Blood Dragon doesn't require a copy of Far Cry® 3.

Imaju priliku da sa muzikom i atmosferom naprave kick/bad ass igru, a tu je naravno i simbolicni Biehn. Nadam se da ce da ispuni ocekivanja...

Zar nije ovo Arcade ekskluziva?

Odvalis Kavinsky / Daft Punk i rokas. :)

Chromatic aberration taking its toll. :D

Inace animacija lecenja je sjajna. :)

Moram da pitam - jel mi treba FC3 da bi instalirao ovo?

@korisnik2007a
Ne treba FC3.

Evo malo gameplay-a.

[YOUTUBE]E4nffF7ioOM[/YOUTUBE]

Bolesno i ultra-zabavno! :)

Hvala na info-u... Znaci bacicu se na kupovinu...

znaci ovo je fenomenalno....vise izgleda kao Duke Nukem nego sam DNF.

http://en.wikipedia.org/wiki/Powerglove_(band)

Powerglove is an American instrumental-only power metal band. They are known to play metal cover versions of classic video game themes. The band is named after the Power Glove, a NES controller accessory.

Kakvi kraljevi :)

ceo taj 80s revival kida...powerglowe, mitch murder, tommy, noir deco, com truise itd. po meni naj mjuza atm

za sve nrdove dusu dalo:)

Poslednja izmena:
ne secam se kada sam se poslednji put smejao ovako gledajuci/igrajuci nesto

Ovo je bolje od FC3 :D

Mnogo dobrih fora ima. Svaka im čast za ovo. Potpuno neočekivano.

Imali su m*da da izbace ovako nešto, svaka čast, tako se radi :D

Ja sam vrištao, dobre odvale, obožavam Majkla Bejna (ne znam kako se izgovara prezime) od Terminatora, Aliens-a, Ambisa itd, cool lik :D

Uhvatili su duh starih igara :)

Vredi dati pare za ovakav trip :D

slazem se, djj je igra

Vrh Dno