Šta je novo?

Far Cry 3

Zvanični trailer. Mark IV Style Motherfucker!

[YOUTUBE]8zh94nidjpM&noredirect=1[/YOUTUBE]

Igram FC3:BD nekih pola sata. EPIC! Sto neko rece - bolje od FC3! :d

Far Cry 3 Blood Dragon,treba mi mala pomoc:stigao sam do onog dela gde treba da se ubiju dva zmaja i jednog sam nekako uspeo da ubijem ali sam onda bio pobegao u neko "skloniste" gde me je napao jedan i kada sam ga ubio vidim da su se zatvorila vrata od tog sklonista i nikako ne mogu da izadjem.Bio sam iskljucio igricu i ponovo je pokrenuo medjutim sada me vraca na pocetak gde treba da uzmem zmaja i da sa njime letim.Ono sto me interesuje je se sa ubistvom ta dva zmaja igrica zavrsava ili ima jos?Da znam ako je to kraj da je ne pocinjem ponovo jer sam se smorio vise ceo dan gde god "poginem" mene opet vraca na taj deo gde treba da dodjem do zmaja(za letenje)vise sam popizdeo zbog toga.Inace igricu ne mogu da sejvujem jer mi uvek izbaci da moze samo autosejv i kada idem na load game imam samo jednu opciju za nastavljanje i to je tu kod zmaja(za letenje) ili da pokrenem igricu iz pocetka.

Poslednja izmena:
Imaš još da igraš.

Inače DLC stvarno kida, bolji je nego FC3, šteta što ne traje ni 3 sata glavna priča...

Meni save ne radi na dragonu, uvek ispocetka mi krece igru???

Zna li neko do cega moze da bude problem kada pokusam da aktiviram igru FC3 preko Ubisofta,m a key sam dobio preko kupovine AMD graficke. Dobijam poruku da "Invlaid code"/ Zna li neko resenje?

Gde pokušavaš da aktiviraš igru? Jesi li dodao igru na svoj Ubi account ili to ne uspevaš?

Ne uspevam. Ne uspevam da je "kupim". Kada dobijem kod od AMD-a i pokusam da je kupim preko uPlaya, cena ne padne na 0, nego ostane 50$ ili evra, cega vec i izbaci mi da je code invalid.

Ček, ti ne aktiviraš Blood Dragon, već baš FC3? Ako se ne varam, ti kodovi više ne važe. Ako sam dobro razumeo, pre neki dan su istekli (kada je bila nagradna igra za Hitman Absolution).

Inače, malopre završih i Blood Dragon. Nije loš, ali mi se FC3 više dopao. Kolorit mi je mnogo smetao. Prvo sam zauzeo sve neprijateljske kampove i odradio sporedne misije, a onda sam igrao kampanju. Tada je sve bilo lako za prelazak, jer su mi oružja bila pojačana na maksimum, a lik već na levelu 20. Pa je i ubijanje zmajeva bilo lagano.

Poslednja izmena:
Aktiviram bas FC3. Moguce... BIo sam na odmoru pa nisam mogao da aktiviram...

Baš šteta, FC3 je dobra igra. Pokušaj da pišeš Ubi supportu, možda ti izadju u susret.

Ček, ti ne aktiviraš Blood Dragon, već baš FC3? Ako se ne varam, ti kodovi više ne važe. Ako sam dobro razumeo, pre neki dan su istekli (kada je bila nagradna igra za Hitman Absolution).

Inače, malopre završih i Blood Dragon. Nije loš, ali mi se FC3 više dopao. Kolorit mi je mnogo smetao. Prvo sam zauzeo sve neprijateljske kampove i odradio sporedne misije, a onda sam igrao kampanju. Tada je sve bilo lako za prelazak, jer su mi oružja bila pojačana na maksimum, a lik već na levelu 20. Pa je i ubijanje zmajeva bilo lagano.

Važe kodovi:

Get a Game Key for a free download of FARCRY 3 (PC Game), and a 20% discount for Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe (PC Game) accessed through Ubisoft® and Origin® online gaming platforms ... Game Keys must be used to obtain Free Game downloads by April 30, 2013 and Discount Game Keys must be used to obtain discounted purchase of Discount Game on or before December 31, 2012, after which the Game Keys and Discount Game Keys are void, except that FARCRY 3 game keys are valid for a period of 1 year starting October 22, 2012 and will expire on October 22, 2013. ...

Ja sam upravo preuzeo svoj FC3 primerak.

Uplašiste me bez veze, htedoh igru da poklonim bratancu kad dođe u Srbiju. :D Nema veze, neka igra na mom računaru. :)

Ne znam samo sta ce ti ...FC3 MP,lol komedija koliko je los,strasno.

Prilozi

• farcry3_d3d11 2013-05-09 05-00-53-32.jpg
    farcry3_d3d11 2013-05-09 05-00-53-32.jpg
    138.5 KB · Pregleda: 149
  • farcry3_d3d11 2013-05-09 05-01-02-58.jpg
    farcry3_d3d11 2013-05-09 05-01-02-58.jpg
    126.2 KB · Pregleda: 134
Poslednja izmena:
KOliko FC3 original smara toliko ova igra kida... steta jedino sto ne trcis non stop (shift za trcanje jedna jako glupa stvar "modernih pucacina") i fale jetpackovi

Ja sam uživao sa obe igre, ali ipak puno više sa BD :D

Takođe, dobar je FC3 ali BD je pokidao. Jedina mana igre je što mi svet deluje malo prazno.

Ljudi skinuo sam blood dragon instalirao prekopirao dll fileove i exe standardno i iskljucio net i kad kliknem na exe file nece da krene javi gresku,isto se desi i kad je ukljucen internet ,zna li neko leka tome,bas mi se igra ovo ?

Vidi da ti nije anti virus progutao "lek".... ceprkni u karantin vidi da nije tamo, ako jeste idi na restore...

U pravu si bio,avg ga diskretno makne bez ikakvog obavestenja i traga o tome,kad sam ga disablovao opet izlecio i sad sljaka inace igra mi je fenomenalna ima taj neki retro smek,odvale kao commando ma super,jedva cekam da vidim sta ce sve biti do kraja,to cu polako i natenane tako da full uzivam :)

Far Cry3 mogu slobodno okarakterisati kao jednu od najglupljih igrara koje sam presao ili pokusavao da predjem, a poprilicno dugo sam zaljubljenik u FPS naslove (od 1999 godine i nekada hita "Delta force1"). Sama igra, osim osetne zahtevnosti, manje-vise lepe grafike i upocetku adrenalinski zanimljive price, zapravo vremenom postaje veoma dosadna, prepuna ponavljanja. Sve mi deluje kao neuspeli klon Far Cry1, uz nespretno mesanje sf segemata kojima tu nije mesto (borba sa inka monstrumom i slicne gluposti). Kada zavrsite igru, ili se pak odlucite na slobodno setkanje ostrvom (nelinearnost je na zavidnom nivou), vrlo brzo sve postaje monotno, a od ocekivane hiper akcije nema ni "a". Sve se svodi na vozikanje po ostrvima ili oko njih, uz neprekidno makljanje sa piratima (ne gursarima kako neko rece), placenicima i po sopstvenoj volji mozete ukrstiti oruzije sa dojucerasnjim prijateljima - pobunjenicima.
Igra na momente ima zanimljivih scena, a u zavisnosti od spostvene kreativnosti mozete i sami doprineti uzbudljivosti akcije: zaseda za piratski dzip, napad sa ledja, minirani most, podmetnuti pozar i tome slicno. Uglavnom sami birate nacin kako cete zavrsiti neku misiju, a za promenu je dobro sto se sve ne svodi na "rambo stil" i nekada je potrebno taktizirati, bolje reci nekada je to jedini nacin da zvrsiti zapoceti nivo.
Medjutim, igra je prepuna nelogicnosti, nivoa koje kao da je pravio odbegli psihiopata. Dovoljno je samo pomenuti neke: tigar ili leopard koje je prosto nemoguce ubiti, osim ako ne ispraznite ceo zarzer u njih - ludilo; vozila koja pronalazite na svakom koraku, uvek ispravna i puna goriva; prevrtanje sa dzipom ili motrom niz liticu nakon cega nastavljate putovanje skoro nepovredjeni; pirati ili placenici oklopljeni nekim metalnim prslucima i kacigama "made in sartid" koji su prosto neunistivi - osim ako ne ispraznite u njih ceo sarzer mitraljeza od 80 metaka, bacite im vise bombi pod dupe ili natrce na vas c4 bas u momentu eksplozije (svaki drugi pokusaj ubijanja pokretnih "smederevaca" izuskuje rizik da vas ostali protivnici nafiluju vrelim olovom). Ocito da su ove spodobe u oklopima zamene za robote i mutante iz Far Cry1 koje bez bazuke ili bombe niste mogli da roknete. Zamajvanje oko "smederevaca" na pojedinim nivoima ce vas kostati zivaca, vremena i municije, posto njihova likvidacija zahteva potpuno ignorisanje ostalih protivnika koji vas u sve vecem broju opkoljavaju zbog cega se neke misije cine nemogucim za prelazenje. Ne znam da li je autorima ove igre bio cilj zabava, ili zadovoljavanje sopstevnih patoloskih poriva. Ponasanje oruzije je kriminalno. Kalasnjikov, kao i jos nekoliko komada automatski pusaka, koje u relanom vremenu i drugim igrama predstavljaju "krem" medju oruzijem, ovde su na nivou vazdusne puske. Snajper sa kojim ne mozete ubiti protivnika na 136m udaljenosti, nakon pogotka u glavu, jeste kriminalna glupost, koju skoro nisam video. Jos veca je glupost resatanje, recimo sa ak47, koji i dalje trci ili puca u vas. Oruzija se cesto ponasaju vrlo neprecizno, pa je rasipanje municije neminovno, uz opasku da je ionako imate u malim kolicinma. Druge sporedne gluposti su vadjene metka nozem, previjanje zavojem ujeda zmije, koji su vise nego neoriginalan i glup nacin "lecenja". Sakupljanje i upotreba lekovitog bilja deluje daleko relanije. Dodatna glupost je nosenje pravog aresnala oruzija, i pored koga cete jos uvek moci da trcite sprint uz brdo ili masnu banderu. :) Ocekivao sam zaista neku akciju, tipa Rambo, u dzungli sa dosta realisticnosti, a video sam samo jednu graficki lepu i relativno dosadnu igru. Prica i nije tako ne zanimljiva koliko je samo izvodjenje lose. Far Cry 3 moze samo biti kratkotrajna zabava, ali daleko od toga da ce postati kulta igra - po mom misljenju.

Sad imas pravo da se naljutis, ali kad u 2h AM vidim ovoliki post ovako se osetim :wave:

Procitao sam prvu i zadnju recenicu, sa zadnjom se slazem, a da je zabavan jeste, ja sam uzivao igrajuci ga.

@ Spirit - HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! Jooj! Cu dumrem bre! rofl.gif laughing-smiley-007.gif

Sta nije istina iz "mega posta"?

Nazad
Vrh Dno