Šta je novo?

Far Cry 3

Kakvi piglu krajevi :d Dobro, nista strasno al' ono.. mogli su mnogo bolje. Ko je presao FC2 zna da ovaj kraj nije nista bolji (oba kraja).

Poslednje 4 misije sam presao za 15 minuta, na warrior tezini, pa majka mu stara :d Ocekivao sam pakao u te poslednje 4 misije ali su smesne.

Ovo je definitivno iznadprosecna igra, meni je u rangu sa Crysis-om ali uz ogroman plus sto se tice slobode kretanja, ogromne i zive, realisticne mape od 300Km2+.

8/10 ali uz utisak da su mogli mnogo ali mnogo bolje.

I nije mi jasno zasto ovoliko ljudi place na YT ispod oba kraja igre a cak i ispod OST-a tj one epske ali malo melanholicne pesme :d :d

Poslednja izmena:
Nisu resavali macro stuttering ?

Ni macro ni micro :D

Kakav je MP u FC3? Razmisljam se da je kupim ili je bolje da uzmem BO2 ili max payne 3? Znam da ima na yt al me zanima vase misljenje

Poslednja izmena:
bzvz

@bzvz
Onako,nista posebno,moze se reci i los,ja sam razocaran...

Jedno blic pitanje gde se nalaze sejvovi za igricu?Treba da radim sistem pa da ne pocinjem od pocetka.

C:\ProgramData\Orbit\46
C:\Users\......\Documents\My Games\Far Cry 3

nema na cemu.

Samo jedno pitanje vezano za sejvove. Posle reinstalacije wina i instaliranja svih apdejta za FarCry stari sejvovi rade normalno ako ih sacuvam i vratim gde treba? Znam da ranije nije moglo.

jel vredi promeniti drajver,preci sa 13.1 na 13.2 beta 6-7 za ovu igru(amd 7950)?

U kom smislu savrseno? Tako su ljudi pisali i za starije peceve pa je ono stucanje ostalo a performanse u odnosu na kvalitet grafike uzas.

Imam jedno tehnicko pitanje. Instalirao sam FC3 sve radi lepo, jedino je jezik menija na ruskom, pa se malo teze snalazim sa opcijama. Audio je engleski, ali meni je ruski.
Zna li neko sta da promenim, sta da uradim da meni bude na engleskom?

A jel moraju svi pecevi da se instaliraju ili moze samo 1.5?

ma nemam pojma koji je patch, ali nema stucanja i seckanja, sve radi OK. Samo sto je meni i ceo tutorial za komande u igri na ruskom

valjda ce raditi save game :) ne bih da ponovo igram, save lokacija je u dva razlicita foldera? C:\ProgramData\Orbit\46 i
C:\Users\......\Documents\My Games\Far Cry 3 kopirati oba?

Ja sam presao igru bez patcheva i jedini problem su bile cudne teksture u pozadini sa vremena na vreme i ponekad bude crna ruka od glavnog lika.
Inace super igra, podseca na 2 dosta.

Solidna igra, plitka i standardna prica ali ima solidan broj, po meni, neocekivanih preokreta... Svidela mi se... 9/10.

valjda ce raditi save game :) ne bih da ponovo igram, save lokacija je u dva razlicita foldera? C:\ProgramData\Orbit\46 i
C:\Users\......\Documents\My Games\Far Cry 3 kopirati oba?

Meni save game ne radi posle instaliranja 1.5 patcha.

Vrh Dno