Šta je novo?

Far Cry 3

Nije mi jasno, trenutno ima jedna mapa? A posle se otvara i druga? Tj ostrvo? Mislim još sam na onom prvom ostrvu ili mapi kako god, ali vidim da svi pričate da kasnije ima negde nešto što nije skroz šuma pa ne znam šta me čeka :S. Inače igram baš polako, gustiram je, ne žurim nigde, nekako ne želim da se završi :)

Aj neko ko je presao igru da mi odgovori :)

Presao sam pre par dana na drugo ostrvo koje je poprilicno manje inspirativno od starog i urbanije, aj nema veze. Fps je zato bolji jer nema mnogo rastinja i dosao sam do dela kada je Jason morao da muci brata, to stvarno nisam ocekivao ali sam kapirao da je bas on zatvorenik cim je Hoyt to pomenuo. Sada planiram da nastavim. Ali me zanima da li mogu povremeno, kada nisam ''u misiji'', da skoknem do starog ostrva? :) Fali mi jedan leopard i jos neke zivotinje da nabudzim sve sto mi treba a i ne znam gde gresim pa imam samo 2 polja za health? Takodje sam se smorio sto nisam koristio luk i stelu. Drugo ostrvo je monotono ali kapiram da ce misije biti sve teze i teze. Stvarno je odlicna igra.

U svakom trenutku mozes da odes na staro ostrvo i radis misije koje si propustio, osvajas kampove, trazis izgubljena pisma, itd.

Hvala na odgovorima :)

Inace, najgora i najnerealnija misija koju sam zbog odsustva bilo kakve logike igrao pola h :

ona kada se sunjas kroz pecine do broda gde zakoljes lika i uzmes uniformu, ajde sto sunjanje smara i sto ne smes nikoga da ubijes nego kada dodjes do kraja logika prestaje da vazi, ja sam kamenjem sve vojnike udaljio od mene, lagano usao u vodu i popeo se na onaj dok ali igra svaki put napise da si pao misiju i ako te niko nije video, misija se prelazi uzasno nerealnim sunjanjem kroz pecinu sa 10-ak pirata i prosto je nemoguce da te niko ne cuje i ne primeti, ovo je mnogo nerealno i najgora misija u igri
Inace, misije na ovom drugom ostrvu uz drugaciju vegetaciju i predele su me podsetile na neke misije iz fc2

Ljudi pada li vam FPS kad gledate u nebo , meni se prepolovi ?

Kada predjem igru, mogu da nastavim da se zezam po ostrvu, da? :)
Samo da potvrdim. :D

Ljudi pada li vam FPS kad gledate u nebo , meni se prepolovi ?

Ne, cak i ide preko 80 fps.

Koji sam ja mentol i lencuga, uopste nisam budzio one skillove od samog pocetka, sada sam tek to odradio jer postaje polako zayebano u drugom delu igre na warrior tezini.
Za sada nosim p416, spas-12, z93 i GM-94 mada ce mi trebati i jedno ''priguseno'' oruzje.

Sto vise igram vise sam ubedjen da je i pored svih mana ovo najbolja igra u poslednjih nekoliko godina, licno mi je mnogo zanimljivija od Crysis-a mada sam njih presao po par puta i malo su mi se smucili.

Ma sta mi rece :d mada i ne znam na sta mislis.

Bushman (assault rifle), jedino onaj nisan smara, mnogo svetli, meni bar, ali je zato i domet, preciznost, sve je ok...

i ja je guštiram polako, tu i tamo main story ali uglavnom lutanje i lov
ja igram totalni stealth ako i kad mogu, luk i nož
igra nije dosadna nimalo za sad

Bushman (assault rifle), jedino onaj nisan smara, mnogo svetli, meni bar, ali je zato i domet, preciznost, sve je ok...

Ne znam na koju mislis ali ja upravo nadjoh najjacu jurisnu pusku, nisam video da moze da se skroluje ispod :d

Ace sa Marksman nisanom, SPAS-12, z93 i GL-84, sa ovim ratujem :)

Nego..

Upravo sam dosao u bazu i Sam mi rece da krecemo u veliki i valjda zavrsni okrsaj protiv Hoyta ali sam izasao jer kapiram da onda nema prekidanja te misije a ja bih malo da se vratim na staro ostrvo sa ovim naoruzanjem :D Jel stvarno nema nazad kada prihvatis ovo ili..? I kako reaguju na starom ostrvu na ovu novu uniformu?

Hvala na infu golub, bas cu pogledati, ono je neprihvatljivo onako, ne vidi se nista. :)

@ hsv
Bushman je naziv, ona je u odeljku za posebne modele pri dnu...

Problem sa low FPS i nebom je samo u DX9 modu , cisto da javim ...

Hvala na infu golub, bas cu pogledati, ono je neprihvatljivo onako, ne vidi se nista. :)

@ hsv
Bushman je naziv, ona je u odeljku za posebne modele pri dnu...

Pa to je p416 :)

Probaj Galil Ace jurisnu pusku (izraelsko oruzje na bazi kalasa), ako si otkljucao, meni je ubedljivo najjaca i svidja mi se fizika tog oruzja. Uz dobar nisan kida :)

Poslednja izmena:
Mali texture pack by me:

http://forums.ubi.com/showthread.php/736926-Far-Cry-3-Texture-Pack

Mod je spojen sa svim bitnim tweakovima do sada:

- All Attachments
- Better Sights
- No Hud
- No Objective
- No Highlight
- No Wallhack

Vecinom sam promijenio gluposti koje iritiraju; bljestave texture, totalno bijeli oblaci... Od ove igre pucaju kapilari :)

Jel stabilan ovaj set modova ? Jel puca igra ?

Kod mene radi normalno. Inace svi modovi se moraju pakirati u jedan, kao kompilacija. Ne mozes skinuti mod i posebno ga instalirati, osim ako znas raditi sa Gibbed alatima.

Poslednja izmena:
kod mene ne radi:(

udjem normalno ali dalje od prvog skrina ne ide

Meni je dobar ovaj mod, ispravlja sve sto me nervira ali ne smem sad da se zezam kada sam pri kraju, pa da ne mogu da nastavim igru, tesko da bih i treci put prelazio sve ispocetka..

Mali texture pack by me:

- All Attachments
- Better Sights
- No Hud
- No Objective
- No Highlight
- No Wallhack

Vecinom sam promijenio gluposti koje iritiraju; bljestave texture, totalno bijeli oblaci... Od ove igre pucaju kapilari :)

Kod mene dodje do ekrana sa opcijama ali ne mogu da pokrenem nivo , pritiskam story ali nista se ne desava.

Probajte d3d9.exe.

Meni je dobar ovaj mod, ispravlja sve sto me nervira ali ne smem sad da se zezam kada sam pri kraju, pa da ne mogu da nastavim igru, tesko da bih i treci put prelazio sve ispocetka..

Kod tebe sve radi normalno?

Ne, mislio sam da ovako sa SS mod deluje odlicno i da ispravlja sve sto me nervira ali necu da odradim ovo jer sam pri kraju a moguce je da vrisne igra cak i ako bekapujem sve sto treba, mnogi nisu zavrsili igru jer je i bez modovanja odbijala da prihvati sejvove.

Mali texture pack by me:

- All Attachments
- Better Sights
- No Hud
- No Objective
- No Highlight
- No Wallhack

Ajde molim te podeli ovo u dva moda... jedan "texture i bljestanje" a drugi "NO ...."
Mislim da bi puno vise ljudi primenjivali 2 separatna moda... ako ti nije problem ?

Ajde molim te podeli ovo u dva moda... jedan "texture i bljestanje" a drugi "NO ...."
Mislim da bi puno vise ljudi primenjivali 2 separatna moda... ako ti nije problem ?

Ne moze tako. Modovi moraju biti spojeni. Objasnio sam u postu iznad.

All Attachments - na što se to odnosi?

Omogucava stavljanje optike na sva oruzja i sl:

Enables the following attachments:

.44 Magnum: Marksman Sight, Optical Sight
1911: Extended Magazine, Marksman Sight, Night Sight,
Optical Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight,
Sound Suppressor
A2000: Extended Magazine, Marksman Sight, Optical Sight
ACE: Sound Suppressor
AK47: Extended Magazine, Marksman Sight, Optical Sight,
Red Dot Sight, Reflex Sight, Sound Suppressor
BZ19: Marksman Sight