Devojka je skinuta atributi dobri,odlicno odradjuje posao,toliko za sad nisam stigao da pocnem mesiti.Poceo sam da svlacim devojku od 90 i kusur kg pa cu vam javiti sutra ovaj danas da li ima dobre atribute i zadovoljavajuce usluge.![]()
Gameplay necu jos da komentarisem, tek kada predjem celu igru, ali sto se tice optimizacije... meni sa svim podesavanjima na ULTRA ( 1920/1080 ) i ukljucenim DX11 dodacima ( MSAA na 4) igra ne silazi sa 60 FPS ( ukljucen adaptive vsync preko nvidia control panela ). MSAA mi obicno u igrama unisti perfomanse za 50%, ali ovde ne skida ni frejm iz nekog razloga...
Obavezno skinite (ako imate NVIDIA karticu ) najnovije beta drajvere ( od danas ). Igra drasticno bolje radi sa njima!
^^ Imam slicnu konfiguraciju kao i ti ali bogami meni zastucne sa istim postavkama (jedino je vsync ukljucen iz igre). Imam zadnje drivere (ne betu). Da li mozes da potvrdis da li beta driveri funkcionisu sa bf3? Posto sam video da su se zalili na forumima.
^^ Imam slicnu konfiguraciju kao i ti ali bogami meni zastucne sa istim postavkama (jedino je vsync ukljucen iz igre). Imam zadnje drivere (ne betu). Da li mozes da potvrdis da li beta driveri funkcionisu sa bf3? Posto sam video da su se zalili na forumima.
Mene isto to zanima da li je ispravljen BF3 bug sa ovom poslednjom betom? Da ne instaliram svaki cas drajvere a da ne radi![]()
Jos nisam primetio da bilo gde msi ab gresi ali mozda je i u pravu posto ova igra definitivno ima dx11 samo na papiru :d
Ali me opet cudi da imam 40fps sa ultra presetom, hbao, dx11 i 2xMSAA.
A sto jbni msi ab pokazuje dx9? A grafika deluje bas kao dx9, kao novi serious sam, smesne teksture, prenapucane boje i smesno osvetljenje, ovo je bukvalno kao serious sam 3, cak mi se i fc2 grafika vise svidja. Kao hibrid serious sam 3 i dead island-a.
@Borat
HBAO najbolje izgleda, barem po mom mišljenju...
O bože, koliko ljudi oduševljeni igrom, mnogo prodavaca izgleda![]()
Ja imam utisak da Crysis 2 ima bolju grafiku od Hitman-a i Far Cry 3-ke a da je po zahtevnosti minimum isti.
Ko tu koga...
Smanjio sam postfx na medium, nisam primetio razliku a fps mi je skočio za +10.... Divno
Jel si pokretao dx11 exe iz foldera igre, posto ima 2 exe fajla za 2 verzije igre?
btw, ti kad ga odvalis za medalju sto se tice osvetljenja ko za dirt, pa gde bre da novi Sima ima lose osvetljenje kad je odlicno?
I dobro bre vise igraj tu igru duze od 10 minuta, ili ne daj boze predji neku igru pre nego sto o njoj diskutijes na 5 strana.
Kako me smara ovo tagovanje neprijatelja i gledanje kroz prepreku... kao da koristim sifre i ladno ne moze da se iskljuci.
moje licno subjektivno misljenje za nesto sto sam dao pare.
Uzivaj u hajpu, izvini ako ti svojim licnim misljenjem rusim sneshka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari