Imam bug u igri , koji nemam pojma kako da savladam.
Kada treba da izadjem iz jeepa, kojeg onaj crnac vozi, drzaim pritisnut interactive taster
i nista se ne desava. I dalje sedim ...
Probao restart levela, opet isto.
Uradio official patch 1.01, isto.
Krenuo ponovo igru, opet isto ?
Trolovanje, kul.
Odes u restoran, narucis klopu, lepo na slici i u meniju, a dobijes neko djubre.
?
Volim da igram video igre, kupujem video igre. samo nazalost u poslednje vreme kupim igru a dobijem igricu.
Mom sinu je recimo FC3 ludilo, .. ***, izgleda da kod mene pocinje ta generacijska razlika.
Čitao sam malo na netu, postfx na very high i ultra pegla ivice u vegetaciji, to su samo naglasili kao razliku, tj kada je na high ili medium, vegetacija, lišće trava je edgy mnogo više nego što je na very high a na ultra je totalno smooth... Realno, ne smeta mi, a pošto su svi pravi FX efekti tu i na medium, ostaće tako. Sada komotno igram igru na min 50fps-a, ostalo je na very high ili ultra, šta koja opcija dozvoljava mojoj grafičkoj![]()
Da šteta za težinu. Nikakav osećaj preživljavanja. Sve je dostupno u ranoj fazi igre i to za džabe. Na sve to glavni lik nikad nije pucao iz oružija. Ajde da vodimo njegovog burazera koji je bio u vojsci pa da razumem. Taj deo su stvarno omanuli.
Jel' jos neko ima utisak da je igra prelaka cak i na najtezem nivou? ... Izazov = 0.
Valjda ce u nekom patch-u uvesti opciju da se iskljuci taging...
Trolovanje, kul.
Odes u restoran, narucis klopu, lepo na slici i u meniju, a dobijes neko djubre.
?
Volim da igram video igre, kupujem video igre. samo nazalost u poslednje vreme kupim igru a dobijem igricu.
Mom sinu je recimo FC3 ludilo, .. ***, izgleda da kod mene pocinje ta generacijska razlika.
To se zove ono kada su ti gladne oci xD,salu na stranu mogao si da sacekas koji dan da vidos utiske drugih pa onda da odlucis dal da je kupis ili ne.
Zato ja lepo praktikujem prvo skinem narodnu verziju pa ako mi se ne svidi u prvih sat vremena onda ne kupujem.
meni sa svim podesavanjima na ULTRA ( 1920/1080 ) i ukljucenim DX11 dodacima ( MSAA na 4) igra ne silazi sa 60 FPS
Na koju foru? Ja kada stavim 4x MSAA dobijam u proseku 40-55. Tek na 2x moze pristojno da se igra. Onda u vecini slucajeva bude 60, mada i tada zna ponekad da padne na oko 52-3.
Jel' jos neko ima utisak da je igra prelaka cak i na najtezem nivou? ... Izazov = 0.
Valjda ce u nekom patch-u uvesti opciju da se iskljuci taging...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari