Šta je novo?

Far Cry 3

Mogao si neku prirodu na tim podesavanjima da okacis, ovi SS kao da su za camugin fb album ''ja'' :d

I sta bi sad, valja li ova 10Gb deluxe verzija? Ili treba ici na reloaded (9,56Gb)?

Poslednja izmena:
radi deluxe, malopre instalirah i sve sljaka ok...jedino sto mi igra deluje prezahtevno, no dobro...fps uglavnom 30-40 sa svime na ultra i na max osim msaa koji je na 4x(inace mi je fps oko 20-25)

Bas to, ovakva grafika (smem da kazem prosecna za danasnje standarde, ne racunajte veliku mapu i vesele boje) mora da bude sazvakana na ultra sa 50+ fps sa 6870 a da ne pominjem 7870..
Ali nije fps toliko bitan, bitno je da li sve i sa prosekom od 35fps radi tecno. Evo recimo Warhead sam presao sa oko 38 fps u proseku na enth i 4xAA i igra prosto klizi dok bf3 primetno stuca na 35 fps proseku ako ukljucim 4xAA.

Tek sam poceo da je igram, sta reci... Igra je mi je vec sada fenomenalna, preko uvoda pa sve dalje dokle sam stigao. Lov na divlje svinje je fantastican. :D Evo nekih slicica i od mene, da se upisem.

Prilozi

• farcry3_d3d11 2012-11-29 06-35-45-20.jpg
    farcry3_d3d11 2012-11-29 06-35-45-20.jpg
    438.8 KB · Pregleda: 156
  • farcry3_d3d11 2012-11-29 06-38-28-80.jpg
    farcry3_d3d11 2012-11-29 06-38-28-80.jpg
    460.4 KB · Pregleda: 137
  • farcry3_d3d11 2012-11-29 06-38-18-53.jpg
    farcry3_d3d11 2012-11-29 06-38-18-53.jpg
    400.9 KB · Pregleda: 149
  • farcry3_d3d11 2012-11-29 06-35-33-43.jpg
    farcry3_d3d11 2012-11-29 06-35-33-43.jpg
    482.5 KB · Pregleda: 152
Poslednja izmena:
Da li ce da radi na mojoj masini, prema nekom minimumu kojeg sam nasao, ispada da ne zadovoljavam !?

Aj neko ko je instalirao deluxe da mi se javi na pp, ovo nije instalacija vec sam dobio sve raspakovano i kad se zaleci, kao, po pokretanju igre izbaci ''ubisoft game launcher was not found'' i to je to, nista se ne desava i ne vidim resenje.

Poslednja izmena:
^ Instaliraj UPlay.

Ma mislio sam da je ovo fejk, ocekivao sam da radi na osnovu onoga sto su napisali u opisu sadrzaja a ne radi.
Aj sad da nadjem taj Uplay.. Hvala.
Nije valjda da posle instalacije Uplay-a moram da igram sa ugasenim netom?

Evo, instalirao uplay ali mi ne pokrece igru nego samo strokavi ubi program.. a nemam acc i sta mi znaci i da imam..

Poslednja izmena:
Valjda treba da se ulogujes na UPlay ako nisi to uradio probaj

Imas uputstva, cini mi se da se to navodi, za konekciju.

U svakom slucaju napunjena verzija je sada dostupna i ona ne bi trebala imati problema sa drajverima. :)

Po uputstvima ne treba. Nazalost nisam jos probao ali komentari su pozitivni kao i poreklo. :)

Ma mislio sam da je ovo fejk, ocekivao sam da radi na osnovu onoga sto su napisali u opisu sadrzaja a ne radi.
Aj sad da nadjem taj Uplay.. Hvala.
Nije valjda da posle instalacije Uplay-a moram da igram sa ugasenim netom?

Evo, instalirao uplay ali mi ne pokrece igru nego samo strokavi ubi program.. a nemam acc i sta mi znaci i da imam..

Samo ubaci ono sto sam ti poslao na PP..Ne treba ti Uplay..

Regularnom instalacijom igre se instalira i UPlay. Ne treba ga doinstaliravati.

Upravo igram, nije los pocetak. Grafika je odlicna.

hvala dvocevka :)

A koja su ti max podešavanja? Jer sam video da varira od kartice do kartice, nekome je very high, nekome ultra. Jel je tebi ultra? DX9 ili DX11?

Kod mene je ovako sa presetom na Ultra...

Prilozi

• farcry3 2012-11-29 11-16-51-89.jpg
    farcry3 2012-11-29 11-16-51-89.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 127
Dvocevka ajd posalji i meni taj info, posto mi se jos uvek skida, odnosno zeza me net, mada sam stavio i reloaded pored pa koja pre....

Poslednja izmena:
@Jovyland

Koji DirectX?

To su baš max podeđavanja. I sve to u 1920x1080. Nije mi jasno kako se 460 bori sa tim.

Da, sve na max koji kod mene izgleda kao na slici na prilicno kloknutoj GTX 460 1GB. SX je onaj koji dolazi sa igrom. E sad, mozda je na jacim kartama sa vise memorije moguce sve postaviti na Ultra? Interesantno je da kada se Post FX postavi na medium fps ne pada ispod 50. :)

Da čitao sam da je taj Post FX najveći ubica FPS. Ja nisam nešto oduševljen performansama. Danas ću probati 310.64 drajvere. Mada ciljam da mi FPS bude uvek iznad 40.

Ne radi mi dx11 u igri, sve sam pokusao, restart igre, kompa.. jednostavno msi ab pokazuje dx9 i nema sanse da promenim. A u podesavanjima stoji kao da je dx11 aktiviran.
@dvocevka, posto imam dx9 odvrnuo sam ultra preset i 2xMSAA, hbao, 1680x1050p i imam veoma igrivih 40 fps ali ocu da vidim dx11, da procenim ima li razlike.. onda kapiram da cu igrati na nekoj kombinaciji high/ultra ali sa 2xMSAA i hbao, vadi me sto monitor nije full hd pa se lepo snalazi 5850 oc.

Poslednja izmena:
Znaci imas win7,imas ATI 5850 i u podesavanjima ti je namesteno DX11?Pa sta ti nije jasno?

A sto jbni msi ab pokazuje dx9? A grafika deluje bas kao dx9, kao novi serious sam, smesne teksture, prenapucane boje i smesno osvetljenje, ovo je bukvalno kao serious sam 3, cak mi se i fc2 grafika vise svidja. Kao hibrid serious sam 3 i dead island-a.
I da, ono sto mi je bilo do 00 u fc2, prolazak kroz rastinje, zbunje.. bilo je odradjeno sablonski ali do tada nevidjeno realno, sada se kroz rastinje prolazi kao u svim ostalim cod igrama, znaci prolazak kroz teksture :d

Mislim ovo je smesno al eto primetio sam, sama igra obecava i pored jako naivnog, codolikog, skriptovanog pocetka koji mi se smucio.

Poslednja izmena:
Jos nisam primetio da bilo gde msi ab gresi ali mozda je i u pravu posto ova igra definitivno ima dx11 samo na papiru :d

Ali me opet cudi da imam 40fps sa ultra presetom, hbao, dx11 i 2xMSAA.

Nazad
Vrh Dno