Šta je novo?

Far Cry 3

Fenomenalno izgleda, odgledao sam svih 45min.
Idem sad da instaliram keca cisto zbog nostalgije :)

Naravno da keca,posto je dvojka bila cist promasaj.Nadam se da ce trojka zaista ispraviti tu gresku.

Nije fc2 bio promasaj, gameplay je bio napredniji, grafika iako nekako gumena, davala je veliki prostor i dosta mogucnosti. Ok to sa respavnovanjem i pogotcima iz pm , ali u igri se osecao potencijal, sad to sto nije iskoriscen, to je vec druga stvar. Kao i uvek, kad se proba nesto novo i postoji rizik , ne dobije se dovoljno novca i samim tim je i cela produkcija skucena. Igra je ipak dobila visoke ocene, tako da su ovog puta verovatno dobili odresene ruke i dovoljno prostora da odrade stvari kako treba. Pogotovo je to kod ubisofta poznato, da kad namirisu fransizu postaje sve bolja tj. dopunjenija u odnosu na nastavak.

Sto se tice cele te price oko krajteka i fc keca, malo postaje dosadna i sve vise mislim da su imali srece nego pameti.

Naiso sam na yt na neki nemacki pc walktrough za fc3, lik kaze na 660-ci 1080p 50-60 fps na ultra. Tako da, bice i to ok...

Slazem se sa recenim izuzev ovoga kada Ubisoft namirise fransizu, gde je uglavnom vise miss nego hits...

Ne kontam kako je to Crytek mogao imati vise srece nego pameti da napravi najbolji FPS ikada?
Sta bi dao za FC1 HD remake, bez DEGENeration healtha.

Do takvih stvari redovno dolazi kada se nadje neki "pametan" dizajner pa pocne da prosipa pricu sta igra zele a sta ne. Tako je i onaj iz Bioware pljuvao po borbama u svemiru, kako to igracima ne treba, gubljenje vremena itd. Eto mu sad SWTOR pa nek ga igra sam.

Znaci kada god cujete nekog pametnog Levata da u intervjuima pre izlaska igre nesto palamudi, kako je ovo dobro a nesto drugo zastarelo i prevazidjeno znajte da ce taj deo ako ne i cela igra debelo da fejluju. Njihovo je da u igru ubace sto vise opcija i mogucnosti, sto kvalitetnije moguce a ne da mere i odredjuju sta igraci vole.

Zato su i taj Ghost Recon a bice i novi Splinter, fejlovi.

Ovo sa ovim tagovanjem protivnika pa posle da ih vidis oznacene je totalno bezveze,trebalo bi na najtezem nivou da nema te opcije,vise bi mi se svidela igra da je u pitanju totalni survival fps sa sto manje generickih CODovskih momenata.Mislim da je generalno problem modernih fps-ova sto se prave (i) za decu i ono sto bi oni smatrali za "VAU".Dodje ajkula ugrize e za ruku, ti je roknes sakom,otplivas nazad pa opet dodje ajkula malo te gricne i tako...Uh....Da me ne shvati neko pogresno precesljacu celu igru natenane jer obozavam open world fps kojih skoro da i nema ali malo samo doze realnosti(tako neke finese) mislim da takve sitnice ljude fasciniraju.

mali off:

Mislim da bi jedan proper rimejk Trespassera u novom ruhu sa vrhunskom grafikom, fizikom i mehanikom stare igre uz open world survival fps bio neverovatan pogodak. Ipak je ta igra pionir mnogo cega pa i direktan uzor za kreaciju Far Cry-a i stvarno je steta sto bar neki indie developer ne zeli da se posveti tome. Verujem da bi uspeh bio zagarantovan.

Ghost Recon, Splinter Cell :D

Te dve igre su krenule sa rayvojem kada je Ubi bio u najvecoj krizi. SC-u je bio i prekidan razvoj par puta, pa je kasnije nastavljano i budzeno. Tako da tu imaju malo orpavdanje.

Ghost Recon novi je bio namenjen pre svega konzolnom trzistu, isrpva nisu ni razmisljaji o PC veryiji, i ako se iskljucivo tako gleda, svoj posao su obavili.

Ovo sa ovim tagovanjem protivnika pa posle da ih vidis oznacene je totalno bezveze,trebalo bi na najtezem nivou da nema te opcije,vise bi mi se svidela igra da je u pitanju totalni survival fps sa sto manje generickih CODovskih momenata.Mislim da je generalno problem modernih fps-ova sto se prave (i) za decu i ono sto bi oni smatrali za "VAU".Dodje ajkula ugrize e za ruku, ti je roknes sakom,otplivas nazad pa opet dodje ajkula malo te gricne i tako...Uh....Da me ne shvati neko pogresno precesljacu celu igru natenane jer obozavam open world fps kojih skoro da i nema ali malo samo doze realnosti(tako neke finese) mislim da takve sitnice ljude fasciniraju.

Upravo tako, kao sto kazes, bar malo da se potrude i da drugacijim, realnijim, pristupom odrade igru, upravo te sitnice umeju u p.m. da iritiraju.

Nemerem docekati!!!!!

I meni se ovo igra jer nije hodnik i ocekujem solidno zezanje ali nista vise od toga. Ubili su u pojam sa ovim Insane fazonom, od glavnog? negativca su napravili neku vrstu ekrema jevrica sa oruzjem :d
Graficki deluje dobro ali neubedljivo kada uporedim sa Crysis 2 i 3, upravo Crysis i cry endzin zasluzuju povratak na ostrvo i garantujem da bi to bila najbolja grafika ikada, pa da se lepo uposle razne cf i sli kombinacije ali sa razlogom.

bulletproof kung fu zivina :D

Kazuari su stvarno opasne ptice i biju ovako ali su ovi izgleda imali pancir :d
Ne znam gde je locirano ovo ostrvo, oni zive samo u Australiji ali nema veze, idu uz psihodelicnu pricu i boje ostrva :D

U igri ima svakave faune koja nema sanse da se nadje na jednom mestu, kamoli ostrvu, sad da li je to sve iz kaveza i nekog krijumcarenja, nisam siguan.

btw, jednom liku koga znam je pobegao odrasli noj iz kaveza i napravio strah u komsiluku, tako da ovo sa ovim obracunom nije nista cudno... sem naravno ovog vesta :D

Ma kao da je bitno, komodo ''zmajevi'', medvedi, psi, kazuari i ko zna koje vrste jos, na ovolikom ostrvu.. to ne moze da bude lose :) Samo da ne bude respawn-ovanja protivnika kao u dvojci..

Juce sam je malo igrao na ps3 i mogu reci da je odlicna.Ostrvo je bas veliko i prica na pocetku je mnogo zanimljiva.
Najbolja scena je dok sam ronio u vodi ,napao me je ogroman krokodil kojeg uopste nisam ocekivao.
Sve u svemu jedva cekam da izadje za pc!

Hvala ti sto si nas upozorio :d :d

Pojavile su se vec narodne verzije za konzole, tako da samo je pitanje vremena.

Dok cekamo...

[YOUTUBE]EvMQAkoue6w[/YOUTUBE]

Izasla za PC!
Strpljiv sam, cisto reda radi. ;)

Evo ja je odmotavam polako :D...

Nazad
Vrh Dno