Šta je novo?

Far Cry 3

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Lepo je što ga razvija Ubi Montreal

The latest issue of PC Gamer reports that development on Far Cry 3 is well underway.

According to the mag's Spy column, work on the game is "in full swing now", although it packs little else on the game itself, it does say development is being handled by Ubisoft's Montreal studio, lead by former Relic Entertainment lead designer Josh Mosqueira, who did Company of Heroes.

This isn't the first time the game's been mentioned; Ubisoft scriptwriter Kevin Shortt told the Official PlayStation magazine way back in 2009 that Far Cry 3 "looks pretty exciting", seemingly confirming its existence.

And in 2008 narrative designer Patrick Redding mentioned that a sequel would likely retain an African setting, though he also mentioned Antarctica as a possibility.

Vest

Stvarno lepo, kad pogledaš unazad šta su sve "francuzi" izbacili prosto mi ulivaju poverenje.

OT: Nego bre da te pitam je l' to Mengele u tvom avataru?

Verovatno ce sad da bude neka strategija u africi aka Far Cry 3 : Desert rats vs Africa corps :smash::crash::eyebrows::bottle: drugi deo me je razocarao, mislim da sam ocekivao krizis a dobio GTA: Africa stories :mad::mad::mad:

I ja se nadam da će ovaj deo imati bolju priču. Grafika dvojke je ostala na nivou, samo kada bi se premestili iz džungle negde, ne znam, samo da nije džungla. :)

neka prebace u neku urbanu sredinu, recimo NY posto je to sada bas popularno :D

AKo bude dosadan kao drugi deo ne treba ni da ga izbacuju

neka ostane u africi, moze i azija npr :) samo da igra bude zanimljivija od fc2 i to je to.

FC 2 je ostao u pamcenju kao odlicna alatljika za izvlecenje Nvidia grafika iz tehnoloskog zaostatka u odnosu na dx 11 opremljen AMD ( GF 200 serija vs 5000 serija) Inace ne verujem da bi se iko secao igre.:-devil-::-devil-::-devil-::-devil-:

Farcry 2, uhhhh, najezim se od imena te igre. Koliko sam samo voleo FC1 da igram, i kako si mi zgadili IP sa FC2, strasno!

Prvi FC je bio zanimljiv ne zbog toga sto se odvija u dzungli koliko zbog same price i onoga sto je pratilo osnovnu ideju, mislim na infrastrukturu naravno, baze i tako to... Dvojka se svela na mahnito tumaranje po dzungli, sto je je ponajvise trebalo da demonstrira sposobnosti Dunia engine. Pa sta reci osim QL, ali to neka ostave za neki graficki benchmark i tome sl, a ovaj put bi bilo lepo da urade posao kako treba valjano do kraja. Pre svega da ponude zanimljiv koncet i naravno nista manje zanimljivu pricu. Kraj prvog dela je ostavio mogucnost da se prica oko mutogena nastavi i nije mi zbilja jasno zbog cega je ovaj koncept u potpunosti napusten... Ako se rukovodimo onom izrekom da tim koji dobija ne treba menjati, onda je jasno da ovi za mene vitalni elementi nisu smeli da izostanu u nastavku nikako. Slicno je recimo i sa ovim Crysis 2 nastavkom, s tim sto je tu ostalo odelo u igri koje u principu i cini najvitalniji deo ove frenshize. Ali ako eliminismo odelo sta nam ostaje sto povezuje dvojku sa kecom... Zapravo nista ili jako malo... To svakako nije dobar recept i sticem utisak da je delimicno iznudjen, jer mislim da nije bilo lako nagurati onoliko partikala koliko je gurao Crysis 1, pa je izmedju ostalog sve sto ima veze sa fizikom i dubokim zamrzavanjem izbaceno... Ali to su opet samo moja nagadjanja... moguce je da to i nije bio zapravo glavni razlog vec mozda nesto sasvim deseto, tek nebitno je. Ali ono sto jeste vazno je da se odvoje i ostave za nastavak svi oni elementi koji cine jedan naslov atmosfericnim i onda valjano uradi idejni deo posla do kraja... Sve ostalo je pucanj u prazno... Pa nadajmo se najboljem ovaj put...

Poslednja izmena:
^^Meni su ti glupavi mutirani majmuni i bili najiritantnija stvar u FC1, daleko mi je bilo zanimljivije napucavanje sa ljudskim protivnicima. Realno neka naprave neki jungle shooter sa lepom grafikom a da nije dosadni sandbox kao FC2 koji je imao par stvarčica koje su mi se svidele, tipa vraćanje kostiju u "ležište" u slučaju veće povrede, ili čupanje šrapnela sa mačetom...

Ništa novo neću reći al ajd: FC2 mi je na top listi najvećih razočarenja.. Stvarno se nadam da neće za*r*ti i ovaj 3. deo. ;)

Izgleda fino igra. Uspela je da za vreme dobro osvetljenog dana napravi zestok osecaj horrora.

Ovome ne treba nanosuit!

Rodjen je ******* :)

Oho...ima vise od dve boje na ekranu...

Mada vidim opet lik slusa neke nebuloze koje prosipa neki kao ludak...dajte pilule za malariju i da zavrsimo :|

Mislim da ce ovo posle one africke turneje biti sasvim dobra igra ;)

Sjajan FPS, ako je suditi po prezentaciji.

Izuzetna grafika, odlicne i fluidne animacije, sloboda resavanja sukoba iz FC2 uz skriptovanu pricu (cime se gubi monotonija a zadrzava sloboda u pristupu). Samo da prica ne bude trash ko u JC2 i mene su kupili. Od FPSa ne mogu vise ocekivati.

Ja ne smem da se zalećem, i FC 2 je imao odličnu prezentaciju, ali...

Pa po klipu deluje kao rimejk Far Cry keca. Saren ali graficki privlacan, sirok, bujan, samo da prica bude kao u FC tj. solidna i eto dobre pucacine.

Fc2 je mogao da bude odlican naslov ali ''prica'' se razvija tek od 70%, i ima kao neke akcije. Steta za onakvu grafiku i prostranstvo Afrike koje je jednostavno realno prikazano, pa nije to tropsko ostrvo iz jc2 ili crysis-a.

Mislim da ce ovo posle one africke turneje biti sasvim dobra igra ;)

Meni ovo izgleda taman ko nastavak iste, osim što su pojačali boje (što je u principu totalno nebitno)! Ne vidim ništa fensi ovde...

Sjajan FPS, ako je suditi po prezentaciji.

Izuzetna grafika, odlicne i fluidne animacije, sloboda resavanja sukoba iz FC2 uz skriptovanu pricu (cime se gubi monotonija a zadrzava sloboda u pristupu). Samo da prica ne bude trash ko u JC2 i mene su kupili. Od FPSa ne mogu vise ocekivati.

Gde ti vide ovde odlične fluidne animacije!!! Animcija naročito glavnog junoše ovde izgleda više nego prosečno (da ne kažem drveno) naročito spram COD-a 3 ili ovog najnovijeg BF3... Dakle može to bolje...

Iz ovoga se ništa ne vidi... ne nazire se ni priča, pa čak ni konkretna lokacija, osim što je evidentno opet džungla u pitanju! (dokle više!!! :S:)

Poslednja izmena:
Facijalna animacija negativca, koji doduse lici na jednog mog poznanika :D deluje sasvim ubedljivo. Inace, sudeci po ovome vidjenom ovo bi trebalo da bude vrhunska igra. Doduse i dvojka je tako delovala, mada se ovde odmah vidi da igra cilja u drugacijem smeru, a to je priblizavanje kecu.

Poslednja izmena:
Facijalna animacija negativca, koji doduse lici na jednog mog poznanika :D deluje sasvim ubedljivo. Inace, sudeci po ovome vidjenom ovo bi trebalo da bude vrhunska igra. Doduse i dvojka je tako delovala, mada se ovde odmah vidi da igra cilja u drugacijem smeru, a to je priblizavanje kecu.

A na osnovu čega si to zključio?! Mislim na ovo: da se odmah vidi da igra cilja u drugačijem smeru, a to je priblizavanje kecu!? :trust:

To bi se stvarno videlo da smo videli mutante, labarotaorije, možda neke specijalne jedinice, ukopana fabrička postrojenja i betonske bunkere te ostale sliče zezalice koje je imao kec... Ali, ne... mi ovde vidimo neke prašinare baš poput onih koje smo gledali u FC2, zatim nekog nadrkanog ludaka koji mnogo više po dijalogu i sveobuhvatnoj atmosferi te akciji koja je prikazana podseća baš na dvojku! Što se tiče kolorita i samog ambijenta, mene lično ovo više podseća na Crysis nego li baš na FC1, ali generalno to je nebitno, jer (što bi neki rekli) odelo ne čini čoveka! Izgleda da je za tebe dovoljno da se zašareni malo grafika i odma je sve ok i ide u drugom pravcu i to je dobro jer te podseća na keca, heh!!! Svašta...?!? ,)

Poslednja izmena:
Pobogu, jel si cuo sta je rekao lik na pocetku prezentacije? Trazis svoju devojku izgubljenu/kidnapovanu na nekom tropskom ostrvu. Kakve veze sad imaju mutanti, sto bas oni moraju da se vezu? Vidis da i mehanika igre nije ista, pogledaj cover sistem, egzekucije protivnika i slicno. Kolorit i podseca na Crysis sto je i logicno, posto Crysis i jeste duhovni naslednik Far Cry-a. Svasta s`tobom Vlado. ,) :D

Nazad
Vrh Dno