Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

Daj nam link od T6 za 33 dolara. Ja ne mogu da nađem
Takodje, ne verujem.
Meni su one T6 sluske dosta zanimljive, dobra cena.
$55 su na drugim mestima najniže, na aliju trenutno $33.
Mislite da nema sanse da prodju bez carine?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk

U trenutku kad sam pisao akcija je trajala jos 3 sata, nema vise

Neki predlog za proveren Xiaomi WiFi Router 3G po normalnoj ceni?

Poslednja izmena:
3g ruter za 25$ je nemoguće kupiti, tako da džabe čekaš.
I za 40$ je vrlo dobra cena pošto košta oko 45$
Svi xiaomi proizvodi imaju vrlo stabilnu cenu, tako da neki veći popust teško može biti.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja lepo kažem da sam pratio skoro 2 meseca da se pojavi kupon koji važi i za Srbiju. Bukvalno je jedno jutro izleteo na FB stranici i u roku od 5-10 min je rasprodat po toj ceni. Ja sam ugrabio na vreme. Sad dal ćeš da mi veruješ ili ne to je tvoj problem...

Evo i mog posta od ranije na temu rutera: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5379421

Postavio sam screenshot gde lepo piše koliko je koštao,a po kojoj ceni sam ga dobio sa poštarinom. A tvoj post odmah ispod mog. Ahahahaha... [emoji39]

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Poslednja izmena:
Ja lepo kažem da sam pratio skoro 2 meseca da se pojavi kupon koji važi i za Srbiju. Bukvalno je jedno jutro izleteo na FB stranici i u roku od 5-10 min je rasprodat po toj ceni. Ja sam ugrabio na vreme. Sad dal ćeš da mi veruješ ili ne to je tvoj problem...

Evo i mog posta od ranije na temu rutera: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5379421

Postavio sam screenshot gde lepo piše koliko je koštao,a po kojoj ceni sam ga dobio sa poštarinom. A tvoj post odmah ispod mog. Ahahahaha... [emoji39]

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Platio si ti toliko ali ne verujem da si tu cenu dobio samo koristeci kupon :)

Evo meni stize xiaomi 70mai kamera i 32gb kartica i sve me kostalo svega 11$, ali to nikome drugome ne znaci kad ne moze da kupi pod istim uslovima.

Ovo na ebay su sve fake oglasi.

Nepostojeća 70mai kamera po nepostojećoj ceni, sve se uklapa :)

Jedno pitanje za one koji su kupovali sa Bang Good-a.
Dobio sam neispravan predmet i kako sada da pokrenem zalbu?

3g ruter za 25$ je nemoguće kupiti, tako da džabe čekaš.
I za 40$ je vrlo dobra cena pošto košta oko 45$
Svi xiaomi proizvodi imaju vrlo stabilnu cenu, tako da neki veći popust teško može biti.
Bio je ~30$ kada sam ja uzimao Router 3, ali nisam hteo da placam vise za Gbit LAN, jer mi je bio nepotreban.

@micos, proveren prodavac sa 90 ocena?

Takodje, ne verujem.
Meni su one T6 sluske dosta zanimljive, dobra cena.
$55 su na drugim mestima najniže, na aliju trenutno $33.
Mislite da nema sanse da prodju bez carine?

Teško da će proći bez carine, pogotovo leti kada ne stiže veća količina paketa na carinu.
Ja sam uzeo za sebe T6 i odlične su, a za kolege sam uzeo T2S, T4S i Edifier.
Samo su Bluedio T2S prošle bez carine kupljene 11.11.2017,
za Bluedio T4S kupljene u martu 2018., Bluedio T6 april 2018. i Edifier W830BT kupljene u junu su naplatili PDV sa osnovicom od 25$, uzeli su 505din PDV + 145din za žutu traku.

Samo da vam kazem iskustva sa podrskom Banggood.
To su obicne budaletine.
Traze mi da im posaljem video u trajanju od 20 minuta kako bih dokazao da baterija na mini kameri nije ispravna.
Kakav ponizavajuci tretman.

Samo da vam kazem iskustva sa podrskom Banggood.
To su obicne budaletine.
Traze mi da im posaljem video u trajanju od 20 minuta kako bih dokazao da baterija na mini kameri nije ispravna.
Kakav ponizavajuci tretman.
Pa moraš nekako da dokažeš da nije iospravna zar ne?

Inače stigoše jutros Samsung microSD kartice sa Joybuy-a 64GB- 15$ i 128GB - 27$. Ograničen sam USB2.0 čitačem kartica pa ne mogu da ostvarim veće brzine od 30MB/s, mada sam ih testirao na telefonu sa A1 SD Benchmarkom i tu dobijam 40MB i 45MB upisa od garantovanih 60 odnosno 90.

Nepostojeća 70mai kamera po nepostojećoj ceni, sve se uklapa :)

Itekako postojeca, danas stigla :)
df4740eeb661b9a46b406960e906f999.jpg

Poslednja izmena:
Stigla mi ona mixza kartica 32gb

Mnogo lepo pakovanje, vidi se sta je originalni proizvod. Razocarenje je sto nema ama bas nikakvu kutijicu niti adapter.

Nisam joj jos detaljnije posvetio paznju.

Meni stigla sa neka dva adaptera sa jou boy

Sent from my MI 6

Mixza karticu sam dobio pre neki dan. Nisam je testirao u nekim programima, ali jesam na nju kopirao veći fajl. Ide u Windowsu na nekom bezveznom kineskom adapteru + usb readeru oko 15 MB/s. Verujem da može i bolje. Nemam bolji SD adapter da probam.

Mixza karticu sam dobio pre neki dan. Nisam je testirao u nekim programima, ali jesam na nju kopirao veći fajl. Ide u Windowsu na nekom bezveznom kineskom adapteru + usb readeru oko 15 MB/s. Verujem da može i bolje. Nemam bolji SD adapter da probam.

ja sam je probao u telefonu i tu je negde, 15-16mb pisanje...samsung evo 32gb daje nekih 22mb pisanje...mixza je za telefone, tablete, full hd snimanje pa i 4k ako u oba slučaja nije neki ludački bitrate sasvim ok kartica...znam da gopro kamerice imaju neki dosta visok bitrate, možda u njima to bude problem, ali ne verujem da bilo ko kupuje mixzu baš za gopro...

Ova SanDisk što sam okačio daje 85 / 30 što je u rangu u3

Greskom narucim 2micro usb unesto type C kabla preko pay pala. Otkazao porudzbinu na jojbuy. Dali treba jos nesto da uradim? Vratice mi lovu na racun ili..?
Btw hvala za linkove. Bas su mi trebali kablovi.

Nema adapter...
Bolja ti je varijanta da kupiš adapter nego SD karticu. Uglavnom su svi prešli na ove micro kartice, pa ces moci da je upotrebljavas na više mesta.

@virke Da nisi napisao ne bih ni video da sam i ja isto uradio [emoji3] ali sam porucio sad i usb-c nek ima zatrebace nekome sigurno

Sent from my MI 6

Nazad
Vrh Dno