Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

2024-05-01_09-04-47.png
Za ove kodove svi znate pa necu ni da ih postavljam, ali za ove kodove shh🤫

US $3 off $29 code: AE3ZNAF
US $8 off $69 code: AE8ZNAF
US $20 off $169 code: AE20ZNAF
US $30 off $239 code: AE30ZNAF
US $50 off $369 code: AE50ZNAF

Veseli se srpski rode 🥳 evo kupona koje mozete direktno da koristite na AliExpress, bez da ih skupljate

US $4 off $29 Code: SCA4
US $8 off $59 Code: SCA8
US $12 off $89 Code: SCA12
US $20 off $139 Code: SCA20
US $50 off $299 Code: SCA50
US $80 off $499 Code: SCA80

Jesu ovo kodovi za kupovinu jedne stvari posto kad ubacim vise proizvoda kod ne radi

@ucitelj

Nisi od juce na forumu i AE - trebao si vec da naucis
kada i kako se hvataju najbolji popusti

cc7.jpg

Probao sam ih pre isteka roka, narudzbina $29 sa i bez postarine obe kombinacije, tako da to tvoje ucenje primenjuj na drugome

Dešava se da ne prihvati kod, probaš više puta ili čak i da ukucaš kod. Možda se pokupi još nešta kad se ide na copy paste, nisam provalio šta je u pitanju ali mi se dešavalo to pa u svakom novom pokušaju je bio novi copy i uspevalo je da prodje.

https://www.aliexpress.com/item/100...o.order_list.order_list_main.4.62ed1802xN3DiG

Rešio sam da se kockam sa DDR5 memorijom za računar koji sklapam klincu. Drugar je krajem aprila uzeo 32GB JUHOR memorije 6000/30 i za sada nije imao nikakvih problema. Čačkao sam po redditu i YT-u, video da ima mnogo falinki u RAM memorijama kupljenim na AE, ali pozitivno iskustvo drugara me je ubedilo da rizikujem.

Sa coinima i kodom - 73,42 evra.

Nema više onih krpa za 20 centi? Meni se jako dobro pokazala za brisanje raznih stvari po kući, hteo bih još koju ali vidim da su sada po 300 dinara. Ima li šta bolje kada je već nekoliko dolara?

Gledaj te krpe, stavi u listu želja pa onda pogledaj Choice. Mislim da je inače redovna cena 1-1,6€ za te krpe veličine 30x60cm.

Meni za ove kupone izbacuje poruku: "For security reasons your request can't currently be processed"

Meni za ove kupone izbacuje poruku: "For security reasons your request can't currently be processed"
Takođe, ne radi nijedan.

Ovi mi rade (što ih izgleda izbace čim posetiš sajt ali meni browser s*eban pa ni to ne pokazuje)
Tako da ono, možda nekom posluži ko je iste "sreće" kao ja

US $3 off $29 Code: CDA3
US $8 off $69 Code: CDA8
US $20 off $169 Code: CDA20
US $30 off $239 Code: CDA30
US $50 off $369 Code: CDA50

Uzimajte dok rade 🍻

4/25$ : IFP5MXK
4/25$ : IFPNX2H
4/25$ : IFPFC4Z
4/25$ : IFPOU4M
4/25$ : IFPL5P3

Kolko radili,3 sekunde u paralelnom univerzumu ?

For security reasons your request can't currently be processed

Screenshot 2024-07-07 210518.png

@Wizard74 Probaj za neki dan. Meni oni prethodni 8/52 nisu hteli, pa posle par dana proradili.

@Wizard74 Chernobyl je nebrojeno puta postavljao kodove koji su pomogli članovima ovog foruma i omogućili im uštedu prilikom kupovine. Zaslužuje da mu se lepše obraćaš. Ako nisi u mogućnosti da ispoštuješ sagovornika, onda nemoj ni pisati. Niko ne zaslužuje takav ton.

Nije baš tech, al možda nekome znači.

Torbe za motor, za smešne novce.
Ovu od 10L arčim poslednje dve godine i dalje izgleda skoro kao nova. Ne propušta vodu, šavovi čitavi, kopče drže. 20+2x10 kombo sam par puta montirao i skroz stabilno deluje.

Vidi se razlika u kvalitetu u odnosu na 15x skuplji original, ali ne kolka je razlika u ceni.

Nazad
Vrh Dno