Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

Pratite akcije , skupljajte kupone - Kuulaa GaN
20W - oko 3$
33W - oko 6$
Lite 65W - oko 10$

Zapratio sam ih i pokupio kupone, ali kada odem na kasu izbacuje mi da kod vazi za odredjene artikle. Jel mozes da mi kazes samo kako si dosao do 3$ za 20W? Posto meni ne ide nesto

Imam,od 120gb,nekih 2-3 meseca,jedino što mogu da kažem je da normalno radi.Realno kratko je vreme za neku detaljniju analizu.

@amdpower

Zar je tesko pronaci testove ?

Danas stigo evo sta ima u njega . za 7,5 ev sta da ocekujem

Prilozi

• Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    711.9 KB · Pregleda: 119
  • viber_slika_2023-06-26_11-29-29-258.jpg
    viber_slika_2023-06-26_11-29-29-258.jpg
    216.6 KB · Pregleda: 74
  • viber_slika_2023-06-26_11-29-29-377.jpg
    viber_slika_2023-06-26_11-29-29-377.jpg
    83 KB · Pregleda: 66
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1.3 MB · Pregleda: 64
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    873.4 KB · Pregleda: 78
@kalin62

Odradi proveru sa h2testw.

Kod vecine tih jeftinih SATA modela sa AE , pri dizanju sistema i tokom
surfa imas brzi odziv nego sa HDD-om.
Pri kopiranju velikih fajlova - preko par GB brzina u odnosu na HDD
znacajno pada.

ova akcija one item for 1.99 - sada je 2.99 ali ima tu i tamo za 1.99 je ok. uzeo sam par proizvoda koje inace ne salju u srb i jos su bili na akciji. neke mem kartice od 64gb za 1.99, fen za vruc vazduh za 4.99, par onih BT miseva, neke teze dodatke za alat, itd. sve free shipping. tako da vredi da se pogleda. minimum je 3 proizvoda. sve se salje u istom paketu. stizu za 15ak dana. pracenje ima od HU. LUxxxxxxHU

Je l' možda neko naletio, ima li jos onih mikrofiber krpica na akciji?

Ova od 3 dinara vise nije, ona druga od 30 isto vise nije, mozda sporadicno nekom bude ali tesko.

Treba nam treci izbor :D

Ima opet 3$ kupon za baseus stalak.
Može više komada.

Prilozi

• IMG_20230628_135448.jpg
    IMG_20230628_135448.jpg
    61.4 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
Vezano za Anker slusalice, danas odgovorili iz Ankera:

Dear Nemanja,

Thank you for the reply.

We have checked with Aliexpress. AliExpress replied to us that due to the complicated transit procedures in international transportation, the logistics update is relatively slow. The package is currently in transit and there is nothing unusual.

Could you please wait for 3-4 weeks?

Hope you can get it soon and have a nice day!

Baseus prodavnica ima super popuste, uzeo sam 3 kupona, ali koji god proizvod pronadjem, na njemu ne moze kupon da se iskoristi, da li moze pomoc?

Kuponi nisu univerzalni, cesto vaze za odredjeni proizvod ili grupu proizvoda.

Moras da otvaras konkretne artikle i da pratis koji kupon je primenjiv. U korpi se vidi svakako cak i da ti je ovako konfuzno.

Baseus prodavnica ima super popuste, uzeo sam 3 kupona, ali koji god proizvod pronadjem, na njemu ne moze kupon da se iskoristi, da li moze pomoc?
Account - Coupons - nađi Baseus store coupons - klikni na "Use now" na kuponu i izbaciće ti proizvode na koje možeš da ga iskoristiš.

superdeal meni izbacio osciloskop FNIRSI DSO152 za $20.46 tako da sam prezadovoljan pronalaskom. ipak ima novih deals tu i tamo.

@idgf

Stalno kasnite...
Dolazite na kraju akcije :(

DSO152 trenutno van SuperDeal-a moze da se uzme za 24$

Nazad
Vrh Dno