Stigla mi danas Asus K8N nForce3 ploca, zajedno sa Athlonom 64 3000+ i posle najbrzeg sklapanja u zivotu
konacno sam i ja video kako to cudo radi... Jednostavno, ne mogu da opisem kakav skok je AMD napravio sa tim procesorom, a posto i sam inace prodajem racunare, sklopio sam mnogo konfiguracija sa mnogo raznih procesora i ploca (medju kojima je i konfiguracija za 2k eura... Abit AA8 DuraMax, Intel 3.0, 2x512DDR2 533, X600 PCI Express...) ali nikad do sad nisam imao prilike da vidim na delu 64-ku. Jednostavno, sama instalacija Windowsa mi je bila dovoljna da sa sigurnoscu mogu da tvrdim da je Athlon64 nesto najbolje sto moze da se kupi... Barton 3200+ kojeg sam imao pre je mala beba za ovo cudo...
Tolko sam odusevljen (jos kada nadjem Epoxa...) da svima koji se razmisljaju da li da predju sada na A64-ku mogu samo da kazem: uzimajte vec danas ako mozete i nemojte razmisljati ni malo!
Toliko... :smoke:
Tolko sam odusevljen (jos kada nadjem Epoxa...) da svima koji se razmisljaju da li da predju sada na A64-ku mogu samo da kazem: uzimajte vec danas ako mozete i nemojte razmisljati ni malo!
Toliko... :smoke: