Šta je novo?

Fanatik

:) :) :)
A gde su dokazi da to sve ima - jeste da je tema iz 2003.godine,ali mogao je bar jednu sliku da postavi.

pa mene bi mrzelo da pisem toliko da bih prevario nekoga, ko zna lik verovatno ima puuuno para, pa zamislite koliko prostora sve to zauzima ako nije na nekoj (a neverujem da jeste) gomili u garazi..

***a ima bogatih ljudi koji vole takve stvari, neko skuplja kola a neko... AMIGE

ovaj se nesali on izgleda stvarno ima sve to, svaka mu cast, treba da mu se digne spomenik (ili bar da mu nadjemo naaaajbolju sobu u kovinu!!)

ovaj se nesali on izgleda stvarno ima sve to, svaka mu cast, treba da mu se digne spomenik (ili bar da mu nadjemo naaaajbolju sobu u kovinu!!)

I nema sve to :D
Ko je pazljivo citao mogao je da vidi da je lik (Javascript) navodno platio oko 1000$ + transport ali se kasnije javlja drugi lik

Citat
Lynk - "this thread is old just received the email a few days ago... and to answer the question i am the owner of all that amiga stuff.. javascript never ending up purchasing it off me... and i still have most of it...

Well thats me anywayz..."

,)

nevazno ko je vlasnik svega toga ali mu treba skinuti kapu, takva kolekcija je zivotno delu u kompjuteraskim krugovima (naravno normalnih ljudi, neracunam gejtsa i drugare)..

Poslednja izmena:
Ovaj je definitivno luuuud! :wall: :wall:
Pravo u Kovin, nema šta :d
Volim i ja retro stvari, ali ovo je po meni previše.

Računajte da imate vezu u kovinskoj neuropsihijatrijskoj bolnici. Tamo mi žena radi :eyebrows: pa mi je i u kući sve loodo:p

Amiga freek, stvarno lood čovek.

Ne znam sto je neki hobi fanatizam ? Dobro jeste malo ekstremna kolicina HW-a, ali ko od nas nema 5-6-7-10 racunara po kuci ? :D

Ma ovi bre nisu normalni gde drže sve te računare mani je i ovaj jedan jedva stao u sobu.

Pa kada oni imaju kucne racunare a ti si jadnice kupio mainframe komp.
Danas kao frajeri imaju laptopove pa moj zx spectrum 48 je bio manji od tih laptopova i u normalnu fioku moze bar 10 da ih stane.

Tako, samo malo rasklopljenije su izgledale Amige u Samir Computer Service-u :)

Zamislite onaj lager Amiga 500 , 1987 !
xaxaxaxa

Kakvi likovi, pa ako zele da imaju veliki broj necega sto ne skupljaju postanske markice ili znacke, jer za ovo sto oni skupljaju im treba "malo skladiste".

Tako, samo malo rasklopljenije su izgledale Amige u Samir Computer Service-u :)

"malo" je preblaga reč... bilo je svih mogućih delova po podu, sudoperu... (za wc ne znam, nisam ulazio :d)
Uglavnom morao si pažljivo da koračaš i gledaš kuda ideš, a bogami i da preskačeš.:D

Samir,jel ljudi a shta je sa njim ??Imali on koju amigu da istrugujem sa njim ?

Mislim da je presao na neke automate za igru, pokere i slicno.... :) tesko ces naci neku Amigu inace, i ja trazim A500-A4000/CDTV/CD32 (sa naglaskom na A600 i A4000 :D)...

Poslednja izmena:
Samir je car.

Posebno kad mi je lemio extra 512kb RAM-a u Atari 520, na podu :)

Poslednja izmena:
Treba da vidis moj MIDI interfejs za Amigu koji je on pravio :D

Tako treba, bravo coveku! Pa i ja imam ortaka koji bi da je znao da neko prodaje tu kolicinu sigurno kupio iste te amige, jes da bi ga zena izbacila iz kuce, al to je druga prica.....ionako jedva cekam da osposobim moju amigu da moze da ide na net pa da prodam ovaj pc....ovaj lazem, bacicu ga u djubre, nije za bolje

Evo kad sam ispricao ortaku iz gornjeg posta za ovo, prva reakcija,citiram: "Pu majku mu j*b*m! Pa sto mene neko ne pozva da prodaje tu kolekciju odma bi je kupio! Nek crkne govedo!"

Heheh... :)

milanebb ti imash amigu ili si je prodao? imash li i ethernet port na njoj?

Nazad
Vrh Dno