kovacm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.01.2005
- Poena
- 870
Ma Dr Iggy je kvalitet vredan nacionalne penzije ,pa je normalno da je koristio i profi tehniku za svoja ostvarenja .
a NoiseDestruction? i "Laki je malo nervozan"?
Ma Dr Iggy je kvalitet vredan nacionalne penzije ,pa je normalno da je koristio i profi tehniku za svoja ostvarenja .
jel ta amiga josh uvek drzi logotip pinka + sat ?!?!????
Hehe,Bosko ruzni manekenOvo je pravi Amiga Fanatik !
![]()
Jel ovaj desni racunar PC ili Amiga 2000?
Stvarno, ti k'o da nikada u životu nisi video kung-fu pc at 286 sa hercules karticom i amber monitorom... na tone takvih su uvezene...
Na ovom mutnom snimku kao jedina razlika se moze primetiti smanjen broj funkcijskih tastera kod A2000. Nisam znao da je i ona imala 5'25'' floppy.
Hercules-a se secam, a amber monitor-toga bas ne. Voleo sam one nijanse zute
najvise od svih , a to je zracilo k'o djavo.
Skroz su mi simpaticna ta kucista koja polozeno stoje na stolu, kako se to zove?
Znam da je postojala neka kutija koja je kostala nekih 3000, 3500 dem - to je bila kompletna 8086-ica na 4 mHz, tamo na samom pocetku 90ih - to je bio kao hardverski "emulator" pc-ja za
moju Amigu 500.
@Yokozuna *OFFTOPIC* ,skinuo sam 200 mb spota 200 na sat , ne vidim sta je ovde radjeno Amigom , ima dosta zute boje ali nazalost ne i zutog V dzempera. Bice da si me zezao : I
@yokozuna : To bese radjeno sa lightwave 3d i A4000?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari