Ovo ima efikast 86% -Corsair hx1000w.Lako se dobije slika o potrosnji.U cemu je sad problem? Napisao sam "orijentaciona" u prethodnim postovima.Jok,samo jos da pitam gde da kupim uredjaj koji pise potrosnju svake komponente ponaosob u racunaru.
I ja gore napisah da to kod nas nije dovoljno zazivelo ali ti i dalje drobish svoju pricu o Hrvatskoj itd.

Ako je bilo kod nas ja ti potpisujem da toga nije bilo na nasem trzistu u toj meri da bi neko rekao generalno da su super..Barem ja znam sta je bilo u ponudama vecine firmi na trzistu.T
o mi je posao inace.Kakav crni Scythe....Toga nije bilo .Barem ne u toj meri da bih primetio.I dosta vise o tome, jer vidim da reklamiras tu firmu jer,verovatno imas dosta toga na stanju u firmi...Jos samo da saznam u kojoj firmi radis pa da dodjem i to proverim.

Batali pricu....Ja necu da kupim taj Scythe a posto sam postavljac teme mislim da je onda nepotrebno da trosis pricu.Dobio sam odgovor na PM gde i sta oko Zalmana..Procitao neke testove.Svidja mi se kako izgleda....Kupicu ga i sta sad?
Elem,ako ti bas to toliko znaci,napisi mi na PM i ja cu da kupim taj Scythe od tebe samo da se ne bi ljutio.

Vidim da si ga ovde izreklamirao za medalju iako mozda nisi pisao review:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?p=2022014#post2022014
Mada u istom testu za Scythe:
Mane
- Visoka cena
-
odsustvo podrske za dvopinske ventilatore
- Veliko zagrevanje tranzistora
- Sporiji odziv kontrolera