Šta je novo?

Fan controller,temperature monitor...

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
Koji mi Fan controller,temperature monitor i sl. preporucujete a da ima kod nas da se kupi?
Svidja mi se ZALMAN ZM-MFC3 ali ga nisam nasao kod nas u prodaji.Nesto tog tipa bi mi odgovaralo.Sto vise kontrolerskih funkcija....
Hvala.....:)

Prilozi

• ZM-MFC3_b_04.jpg
    ZM-MFC3_b_04.jpg
    152.2 KB · Pregleda: 107
  • ZM-MFC3_b_02.jpg
    ZM-MFC3_b_02.jpg
    85.5 KB · Pregleda: 167
Poslednja izmena:
ako te zanima ovaj kontroler napisi pm ...
Ovaj Zalman ima zanimljivu stavku..Poseban trafo koji se navezuje na PSU pa odatle spicijalnim kablom do Zalmana...Pokazuje potrosnjustruje u W.Jako korisno da se vidi koliko je napajanje na nivou zadatka za predmetnu masinu....Na slici se vidi ta instalacija...

Prilozi

• zm_mfc2_y_p.jpg
    zm_mfc2_y_p.jpg
    38.5 KB · Pregleda: 132
Poslednja izmena:
Gotovo.NArucio sam ovaj Zalman.
Prvo da se zahvalim @hphreak-ku koji mi je ponudio da mi donese ovo iz inostranstva iako ima svojh obaveza preko glave-hvala kao da si doneo i svaka ti dala=vode iz bokala :)
Potom da se zahvalim @mitarus-u koji mi je dao info gde i kako :)
Hvala jos jednom obojici i izbacicu slike ovde kako se montira i radi kada stigne.

Poslednja izmena:
Ma nema problema :) i onako cu uzeti 1 za mene 8)

Odlicno! Samo obrati paznju na onaj "data" kabal koji ima konekciju kao da je USB.Zapravo nije USB i mora da se bas poveze sa prilozenim kablom kako bi ocitavao potrosnju napajanja.
Ps.nisam hteo da te smaram jer sam vec od iste firme,igrom slucaja, narucio robu od oko 500 eu vrednosti pa ce mi nabaviti i poslati zajedno sa svom opremom i Zalman.@Mitarus mi je samo dao info gde i meni su se slozile sve kockice.:)

Pozdrav i javi utiske ako doneses pre nego sto ja dobijem...

Poslednja izmena:
Mene isto interesuje vako nesto moze li na pm informacija o istom:D

onda bolje stavi public :)
ja sam imao zm-mfc2, trenutno imam zm-mfc1+ koji nema rpm, fan i power monitoring, ali radi posao i ima 6 konektora za fanove. i da... mnogo lepse izgleda :)

Ovaj Zalman ima zanimljivu stavku..Poseban trafo koji se navezuje na PSU pa odatle spicijalnim kablom do Zalmana...Pokazuje potrosnjustruje u W.Jako korisno da se vidi koliko je napajanje na nivou zadatka za predmetnu masinu....Na slici se vidi ta instalacija...
Rekao bih ovo meri snagu koju napajanje vuce iz zida, a ne koju napajanje daje racunaru?

Nazad
Vrh Dno