Šta je novo?

Fallout: New Vegas

igra je teska glupost :s

Има ли каквих нових модова за графику и боље текстуре?

едит: Био сам радознао па сам штиклирао све ДЛЦ које сам имао у понуди - Caravan pack, Mercenary pack, Tribal... Пошто сам буквално тек изашао из куће оног доце, не желим да играм од старта са ОП стварима. Међутим не могу да обришем ДЛЦ, кад га једном инсталирам. Покушао сам да га одштиликрам из дата филес (кад покренем ауторун) али и даље су и игри. Зна ли ко како да их обришем (а да то не захтева комплетан реинстал)?
Udjes u folder gdje je igra instalirana pa data i izbrises sve fajlove u vezi dlc :)

zašto bi brisao dlc iteme? pa samo baci stvari za koje misliš da su OP, mada nisu posebno jake, posle nekoliko sati nađeš bolje stvari :)
Mislim ja igram na normal pa mi je izuzetno laka igra ne znam kako je na hard

Inače, nije mi nestalo iz sandučta ništa za sada :/

Poslednja izmena:
Успело је тако, брисањем из фолдера, тј нисам обрисао него само преместио на друго место, за недај боже. Оставио сам само длц који укида лимит 30. левела.

Успело је тако, брисањем из фолдера, тј нисам обрисао него само преместио на друго место, за недај боже. Оставио сам само длц који укида лимит 30. левела.

Koji je to dlc koji ukida limit lvl??? Ja imam svaki dlc i 30sam lvl bez upgradea xp vise :)

To za ukidanje lvl limita mi zvuči kao mod, i ja sam ubacio četiri dlc-a koji su se dobijali pre orderom osim toga nisam našao druge dlc-e :/

Ne postoji DLC koji ukida 30 level limit. Broken Steel ukida lvl 20 limit na FO3.

+1 :D

Elem, ljudi. Koji je kao "dobar" način da u izboru da li ću pomoći legijama, Mr. Housu ili Yes Man-u?

Nešto sam na brzinu kliktato dok su svi pričali svoje :D

Ja sam pomogao yes manu, rasterali smo legiju i ncr i vegas je dobio nezavisnost:D

E ovaj level cap remover meni radi sa zadnjim updejtom - zavrsio sam na 37lvl igru

Igrao sam oko 70ak sati, i dosta lokacija nisam posetio.

Buni me sto sam odigrao pola igre sa varmint rifle, a drugu polovinu sa snajperom i anti materiel rifle. Generalno, iznenadjen sam sto nisam mogao da nadjem neko oruzije sa kojim bi mogao vecinu vremena da bez stalne potrebe za menjanjem. Hardcore mod je zapravo veliko ***** ne znam ni sto sam ga izabrao. Samo umesto rad awaya moraju da se koriste i ostale gluposti. Mislio sam da ce me naterati da biram oruzije malo vise kao mad max, ali i to je glupo jer su svi generalno naoruzani do zuba da nema poente da se igrac muci sa nosenjem po 3-4 caure za sacmaru ili nekim slicnim glupostima.

Nisam uspeo da se snadjem sa energy weapons, osim obe vrste bacaca plamena. Plazmom sam jos i nesto mogao da ubijem, ali laserom skoro nista. Automat takodje katastrofa, a gatling laser neverovatno razocarenje.

Inace isto, od svi perks, izabrao sam intense training gomilu puta. Prvu doduse onu koja dodaje skill points na svakom nivou, i dve za criticals.

Yes man opcija je cetvrta, ako zelim pobedu za sebe, a ne ni za house, ni za NCR ni za legiju?

Igrao sam oko 70ak sati, i dosta lokacija nisam posetio.

Buni me sto sam odigrao pola igre sa varmint rifle, a drugu polovinu sa snajperom i anti materiel rifle. Generalno, iznenadjen sam sto nisam mogao da nadjem neko oruzije sa kojim bi mogao vecinu vremena da bez stalne potrebe za menjanjem. Hardcore mod je zapravo veliko ***** ne znam ni sto sam ga izabrao. Samo umesto rad awaya moraju da se koriste i ostale gluposti. Mislio sam da ce me naterati da biram oruzije malo vise kao mad max, ali i to je glupo jer su svi generalno naoruzani do zuba da nema poente da se igrac muci sa nosenjem po 3-4 caure za sacmaru ili nekim slicnim glupostima.

Nisam uspeo da se snadjem sa energy weapons, osim obe vrste bacaca plamena. Plazmom sam jos i nesto mogao da ubijem, ali laserom skoro nista. Automat takodje katastrofa, a gatling laser neverovatno razocarenje.

Inace isto, od svi perks, izabrao sam intense training gomilu puta. Prvu doduse onu koja dodaje skill points na svakom nivou, i dve za criticals.

Yes man opcija je cetvrta, ako zelim pobedu za sebe, a ne ni za house, ni za NCR ni za legiju?

Da. Ne mozes da ubijes Yes Mana.

Jel ima neko rezenje za GTX 460?

Igra mi seca samo tako. Pustio sam igru u prozoru i ukljucio sam GPU-z da vidim koli je opterecenje na GPU. Nema ni 3%!!! GPU je na 50mhz. Kartica nije ni detektovala igru.

Pokrenuo sam igru na foru da iz drajvera forsira navece klokove kad se igra pokrene, ali igra opet ne koristi GPU. Jel imao ko jos ovakvih problema sa 460?

Sve mi radilo savrseno sa 8800GTS.

Meni radi bez problema...doduse bez ovog zadnjeg patcha i sa dx9.dll -om.

Najavljen DLC za 21. decembar.
http://www.gamespot.com/news/6284188.html?om_act=convert&om_clk=morenews&tag=morenews;title;4
Inače, igrica je odlična, prilično kompleksna, primetno dosta poboljšanja u odnosu na Fallout 3, meni se najviše sviđa mnogo veći izbor oružja.
Toliko mi se sviđa igrica da sam odlučio da je ne igram dok ne izbace veliki patch, trebalo bi najkasnije do 21.11 :).
Konkretno nisam video ni jedan veći bug, ali ima dosta malih koji me nerviraju i nedaju mi da opušteno igram.

Meni je najveci problem sto je oruzje jako neefikasno. Ne mislim na preciznost nego na hitbox. Taj segment je ocajan. Sve ostalo je dobilo prolaznu ocenu po meni, cak i prica nije nista spec ali je zanimljivo da se sazna sta je bilo na kraju.

^Baš to. Oružje za koje ima municije u obilju nanosi previše malu štetu meti. Za ono "jako" em nema municije i skupa je, em sva oružja prilično brzo propadaju pri upotrebi, a jače oružje je i preterano retko, pa to nije svejedno da ga koristiš.

Npr: varmint rifle je dobra samo za pacove, bighorner i bloatfly, jer pravi svega 18 DMG, a sa druge strane, našao jedan jedini snajper za 177h igre (volim da istražim svaki ćošak). Jedino relativno često, a pristojno jako oružje je hunting rifle, ali .308 kalibra nema previše unaokolo...

Hardcore mod je baš onakav kakav sam očekivao da bude. Sve je to fino, ali su hrana i voda samo smaranje i ništa više.

Priznajem, bio si u pravu. Uzimanje hrane još i nekako ali potreba za vodom opasno smara. Skroz su ofrlje to odradili.

Ja slučajno naleteo na Great Khans armory u kojoj ne radi Barter, kupuje se i prodaje po istoj punoj ceni i ima tona municije između ostalog i .308 :)

Presao igru prezadovoljan...instalirao arcaniju i njesra, posle ovoga mi je potpuno nezanimljiva. Aj reko da probam CoD black ops i isto....

ajde ne zalite se sto nema super mega jakog oruzja na sve strane i tone municije za istu, pa gde bi bio izazov :) to i jeste fallout, da ima momenata kada se trudis da se svaki metak racuna :p

hunting pistol, riot shotgun, cowboy repeater, all american, sniper rifle i gaus rifle je sve sto mi je potrebno:p

Završih igru.
Onaj Legat je ultra-zayeban. Sivonjčinu još nekako i da utepaš, ali da nema onih ostalih vojnika. Previše teško. Armiju od 100 Blind Deathclaws lakše potamaniš, bre. Gaus je spas ovde, ali ***e, 1 jedini metak u tolikoj pušci...

A gde je Kajzer nestao? Zadatak kaže da sredim i njega i Legata, a ne videh ga nigde.
Sad da vidimo ostale završetke...

Igra je puno bolja od FO3 po stabilnosti, ali i dalje prečesto puca. Probao sam sve varijante (klot, update 1, 2 i 3) i najnovija drajvere i ne menja se ništa. Dizajneri su mogli da urade i bolji posao. Previše nevidljivih barijera u igri. Takodje, neoznačeni zadaci (quests) su bzvz. Kako da ih uradim bez da znam da postoje? Script je loš, ako ne uradiš odredjenim redom, ode quest u nepovrat...

AHAHAHA najjaci kvest

mbl5ah.jpg

Fisto

Please assume the position:d

Nekako mi igra nema šmek kao trojka,osećam kako da je grafika prepakovana i smeštena u ovaj deo, a i mislim da je fora neorganizovanog i war zone razrušenog Vašingtona bolja nego takav Las Vegas,u fazonu-tamo ima svakvih monumenata a ovamo šta ima :)))))
nisam prešao igru,ne znam ni da li ću,ali ovo za sada mi baš nešto se ne čini kao neki veliki napredak..
Ne želim da podcenim hardcore mod i te novine koje se sviđaju "hardcore" ljubiteljima fallouta,ali ja imam ovakav utisak :D

Vrh Dno