Ozbiljno misliš da su oni to razvijali 4-5 godina?
Ako nekog interesuje na A8 7600 sa R7 integrisanom grafikom, nakon izlaska iz Vault-a:
22-25 FPS Mereno frapsom, podešavanja: 1920*1080, Distance na medium, medium teksture itd.Isključeno umekšavanje. I iskreno ne izgleda tako loše.
13-14 FPS Mereno frapsom, podešavanja: 1920*1080, Distance na MAX, high teksture itd. Isključeno umekšavanje. Nisam skontao razliku od Ultra tj meni dovoljna grafička podešavanja.
Poenta priče, za ovo čudo je dovoljan Phenom 965 ili neki noviji APU, grafika kontam da bi bila sasvim ok 7870![]()
Ako nekog interesuje na A8 7600 sa R7 integrisanom grafikom, nakon izlaska iz Vault-a:
22-25 FPS Mereno frapsom, podešavanja: 1920*1080, Distance na medium, medium teksture itd.Isključeno umekšavanje. I iskreno ne izgleda tako loše.
13-14 FPS Mereno frapsom, podešavanja: 1920*1080, Distance na MAX, high teksture itd. Isključeno umekšavanje. Nisam skontao razliku od Ultra tj meni dovoljna grafička podešavanja.
Poenta priče, za ovo čudo je dovoljan Phenom 965 ili neki noviji APU, grafika kontam da bi bila sasvim ok 7870![]()
meni narodnjak puca (obara drajver) a i nece da se poveze sa pipboy app-om.![]()
dva pitanja.nisam spomenuo, ali meni ni jedan glitch, crash i slicno, a spucao sam sigurno 5 sati do sada... takodje narodnjak![]()
Moze neko da mi pomogne?da li neko moze da mi kaze gde da iskljucim vsync,necu da mi bude max 60fps?
inace igra nije losa mogla je bolja grafika ali polako tek sam je odigrao 2sata pa cemo videti na dalje...
dva pitanja.
čija (koja verzija)?
radi li ti veza sa sa pipboy app-om?
Po cemu je to losija od F3?! Meni za sada djeluje mnogo bolje nego F3.
dva pitanja.
čija (koja verzija)?
radi li ti veza sa sa pipboy app-om?
To je nesto do intela izgleda, na mom krs procesoru 65-80% vecinom, GPU 80%.Ja hteo malo da probam igru večeras na laptopu. 768p, sva podešavanja na low, CPU zakucan na 100%, sva četiri treda (i5-3230M). GPU (720M) ni na pola.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari