Šta je novo?
Cak su im se ostvarila ocekivanja...o ovome pisu od kako se pojavila vest da izlazi.
Ne znam sta jos hoce...izvinjenje od nas koji igramo?

da li neko moze da mi kaze gde da iskljucim vsync,necu da mi bude max 60fps?
inace igra nije losa mogla je bolja grafika ali polako tek sam je odigrao 2sata pa cemo videti na dalje...

Poslednja izmena:
Ortak odusevljen, ja nisam :)

Poslednja izmena:
Po cemu je to losija od F3?! Meni za sada djeluje mnogo bolje nego F3.

Mnogo bolje nego F3, ako nista drugo onda napucavanje koje je u odnosu na F3/NV kao u najboljem FPS-u. Grafika nije mnogo bolja nego ranije, ali je svakako bolja plus uz mnogo bolje osvjetljenje stice se utisak da ima napretka cak i tu. Sto se tice price odlicna, klasika ali drzi, muzika super jedino se slazem sa vecinom da je voice acting stvarno uzasan.

Ako nekog interesuje na A8 7600 sa R7 integrisanom grafikom, nakon izlaska iz Vault-a:

22-25 FPS Mereno frapsom, podešavanja: 1920*1080, Distance na medium, medium teksture itd.Isključeno umekšavanje. I iskreno ne izgleda tako loše.
13-14 FPS Mereno frapsom, podešavanja: 1920*1080, Distance na MAX, high teksture itd. Isključeno umekšavanje. Nisam skontao razliku od Ultra tj meni dovoljna grafička podešavanja.

Poenta priče, za ovo čudo je dovoljan Phenom 965 ili neki noviji APU, grafika kontam da bi bila sasvim ok 7870 :)

ja igram sa 270x na high podesavanjima (jos nisam probao ultra) i sve sljaka lagano...

sto se tice same igre jos sam na pocetku, u glavnu pricu nisam ni zasao, pa ne mogu ni da komentarisem...
grafika je OK, nista ludilo, al iskreno meni je ovo sasvim dovoljno... jedino mi smeta ta gumeno-plasticna koza, al ***, sta je tu je...

sve u svemu, ima i pluseva i minuseva... napucavanje 300 puta bolje nego u trojci... realno ne znam dal moze gore od onoga u trojci...

meni narodnjak puca (obara drajver) a i nece da se poveze sa pipboy app-om. :)

Ako nekog interesuje na A8 7600 sa R7 integrisanom grafikom, nakon izlaska iz Vault-a:

22-25 FPS Mereno frapsom, podešavanja: 1920*1080, Distance na medium, medium teksture itd.Isključeno umekšavanje. I iskreno ne izgleda tako loše.
13-14 FPS Mereno frapsom, podešavanja: 1920*1080, Distance na MAX, high teksture itd. Isključeno umekšavanje. Nisam skontao razliku od Ultra tj meni dovoljna grafička podešavanja.

Poenta priče, za ovo čudo je dovoljan Phenom 965 ili neki noviji APU, grafika kontam da bi bila sasvim ok 7870 :)

Hvala za ovu info, iako ne znam dal cu uopste probati. Kapiram da bi dobio jos najmanje 5+ frejmova ako bi spustio rezu na 1680 x 768 a 30 fps je vec igrivo

da li neko moze da mi kaze gde da iskljucim vsync,necu da mi bude max 60fps?
inace igra nije losa mogla je bolja grafika ali polako tek sam je odigrao 2sata pa cemo videti na dalje...
Moze neko da mi pomogne?

Fala pokusacu da resim kada dodjem kuci.

ja sam vratio lock na 60fps jer kad je otkljucan onda ostanes zaglavljen/zabagovan uz/u terminal/u kad oces da izadjes iz njega.

Po cemu je to losija od F3?! Meni za sada djeluje mnogo bolje nego F3.

Zavisi ko šta očekuje. Ko voli da ima dosta RPG statistika iza sebe, ili očekuje nivo slobode u dijalozima i rešavanju misija kao u New Vegasu... biće razočaran na oba polja.

Ko očekuje lepo dizajniran i zanimljiv postapokaliptični open world, i zabavan FPS gejmplej, biće više nego zadovoljan jer Fallout 4 toga ima na tone, i u oba ta polja je dosta bolji od predhodnika.

Meni je ovo za sada stvarno dosta zabavnije od FO 3, ali nekome ko je od nastavka očekivao nešto drugo neće biti.

Ja hteo malo da probam igru večeras na laptopu. 768p, sva podešavanja na low, CPU zakucan na 100%, sva četiri treda (i5-3230M). GPU (720M) ni na pola.
To je nesto do intela izgleda, na mom krs procesoru 65-80% vecinom, GPU 80%.
Sve na ultra 30-45 fps i bas retko kada je bas zahtevna scena moze na trenutak ispod 30fps.

Jedno glupo pitanje za one koji igraju na controleru, tacnije xbox 360 controleru, kako odzumirati 3d pearson kao na misu sa skrolom sto moze da se uradi?

Izmenih poruku svoju, u pravu je drugar, nije neki spoiler ali da ne kvarim ugodjaj.
Ladno sam posle 40 minuta igre naiso na deathclaw-a kad se ne slogirah

Poslednja izmena:
Hehe, takođe. :D

I nije neki spoiler, ne kvari priču i slično, ali bolje da bude maskirano.
Nisam igrao ranije Fallout igre, ali sam video na screen-ovima šta je Deathclaw. Ono što me iscimalo jeste kad je urliknuo na 20m od mog igrača. Presekoh se jer ne očekivah tako nešto. Izokretah miša na 100 strana tražeći šta je to koji moj. Vidoh ga iza neke kuće, napravih 180 i ćao-zdravo.

Poslednja izmena:
Vrh Dno