javlja mi se da ce taj remake ici kad bude sezona 2 serije...Bolje da su izbacili New Vegas remaster pa da uzivamo
Vrv onaj Bethesdin Creation Club.Kakvi modovi za ps5?
Kažu da je serija baš dobra, nisam još gledao, ali ako zaista jeste dobra a ti očekuješ neku sličnu priču u igri plašim se da se nećeš 'leba najest'. A veruj mi ko ne jede gladan bude.Pogledao celu sezonu pa odma instalirao F4, serija mi bas legla I ovo ce siguran sam. Vegas igrao ovo probao I nikad nastavio...nadam se uzivanciji, dok me drzi serija 😃
Ako zelite dobru pricu, a ne mozete Fallout 1 i Fallout 2 da istrpite, jedina opcija je New Vegas.Samo da potvrdim reci @Dragonbane , ko krene s ovim nakon serije, da ne ocekuje pricu ne znam kakvu, steta
Kada se zavrsi Fallout 2 Talking Heads mod onda ce igra biti igrivija za novije generacije jer ce ubaciti stotine audio i video dijaloga.Ako zelite dobru pricu, a ne mozete Fallout 1 i Fallout 2 da istrpite, jedina opcija je New Vegas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari