ja to nisam napisao. stavljaš mi, s oproštenjem, u tastaturu nešto čemu si ti sklon, ne ja. svako može da vrati dve strane unazad i da vidi šta sam napisao.
da bih sprečio vas "ja sam dosta stariji, znam bolje, ti da cutis!" ekipu da mi blamirate generaciju jer nismo svi takvi.
Ma jok, Djed Mraz je to napisao? Rekao si covjeku da suti jer si ti stariji, i kao znas bolje? Problem je u tome sto ne znas.
Objasnio sam ti lijepo da od vecine starijih mozes nauciti sta ustvari ne treba raditi. Jer upravo ti stariji su *****ali sve, pogotovo ovdje na Balkanu. Onih sto znaju i zele znati je jako malo.
Tebi su ti stariji mozak isprali, i nemoj misliti da te vrijedjam.
Ti mene ne mozes sprijeciti u bilo cemu.
Ja kad kazem da je Skyrim retardirana igra, lijepo objasnim zasto. To sam uradio vise puta, i jos niko na ovom forumu mi nije rekao da to nije tako, ili da nije istina. Ima onih koji kazu da im to nije vazno i ignorisu to. Vecina nazalost te probleme ne primjeti uopce u igri. Upravo taj glupi hype koji samo zaglupljuje ljude.
Za F3 manje-vise se moze reci isto.
Kao sto rece Muzzy; ne bi postojali toliki modovi da Bethesda to radi kako treba. Opet modovi mnoge bitne elemente u Skyrimu i F3 ne mogu popraviti.
I bolje im je 100 puta da slusaju "nas". A tvoj problem je sto nemas nikakav valjan argument, vec se samo ponavljas ovdje i smaras sa prodajom.
To ovdje ne prolazi. Ovo nije burek forum.