Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Jesi propustio dobar deo potrage za ocem, a Brotherhood nisi...ako se dobro secam, upravo sad ces ici sa njim do BoS baze.

Hvala na brzom odgovoru. :) Drago mi je da makar nisam propustio BOS deo storyline-a; nekako sam ih od starta zgotivio. :D Anyway, posto sam tek 9 lvl, vredi li mi uopste nastavljati pricu, dok ne nabijem jos par levela, ili mozda da pokusam da predjem glavne misije koje sam propustio (sto bi bilo pravi pain in the ass :S:)...

Pa idi u DC da dobijes misiju kod Three Doga :) Kako si samo usao u Vault 112 pre DCa... :d

Inace, gde se nalazi lik kod koga mogu da odradim Power Armor training?

^Ne mozes u power armor bez glavnog kvesta, tj. kad sa caletom udjes u BoS bazu:)

Pa idi u DC da dobijes misiju kod Three Doga :) Kako si samo usao u Vault 112 pre DCa... :d

Poslednja misija iz main storyline-a koju sam odradio pre nego sto sam se smorio i krenuo u putesestvije po okolisu, je bila misija u DC-ju gde sam upoznao onog crnju, koji vodi Galaxy radio stanicu. Uglavnom, frajer je rekao da zna gde mi je cale, ali je bio u ja tebi - ti meni fazonu, te me je poslao da mu nesto obavim (ne secam se tacno sta) pre nego sto mi kaze gde mi je cale... Vault 112 niko nije ni pominjao. Da sam znao da je povezan sa glavnom pricom ne bih ni upadao u njega. :)

Mene najvise boli sto je ovom falloutu svaki zaplet tanak do bola, a dijalozi napisani vrlo povrsno...sto je boljka svih Bethesdinih igara od Morrowinda...Jednostavno, toliko ne mogu da se vezem za likove, radnju i dogadjaje u njihovim igrama da me to vec pomalo zabrinjava...Igrao sam Fallout 3 jedno 4-5h i nemam apsolutno nikakvu zelju da udjem u igru i da je nastavim, sve trazim neke izgovore tipa cekam da izadje gomila modova, patcheva, pa cu da je krenem opet, ali mi se cini da samog sebe lazem...
Ovaj moj hejt ka Bethesdi postaje vec pomalo bolesan :D

Mene najvise boli sto je ovom falloutu svaki zaplet tanak do bola, a dijalozi napisani vrlo povrsno...

Da su samo te dve stavke odradjene kako treba, sve ostalo bih im oprostio... Ah, dobro, uvek mozes, kao ja, da se setkas unaokolo, i da time s*ebes main storyline.... :d

Mene najvise boli sto je ovom falloutu svaki zaplet tanak do bola, a dijalozi napisani vrlo povrsno...sto je boljka svih Bethesdinih igara od Morrowinda...Jednostavno, toliko ne mogu da se vezem za likove, radnju i dogadjaje u njihovim igrama da me to vec pomalo zabrinjava...Igrao sam Fallout 3 jedno 4-5h i nemam apsolutno nikakvu zelju da udjem u igru i da je nastavim, sve trazim neke izgovore tipa cekam da izadje gomila modova, patcheva, pa cu da je krenem opet, ali mi se cini da samog sebe lazem...
Ovaj moj hejt ka Bethesdi postaje vec pomalo bolesan :D

ne brini, nije to bolest, vec zdrav razum :d

Mnogo mi crashuje:S: Stalno stalno,totalno nepovezano.Patchovao sam,nemam ni ffd show instaliran..Ima li resenja?
Kad pukne igra,izbaci send/don't send i u obrazlozenju navodi fallout3.exe.Sta da radim?

Mnogo mi crashuje:S: Stalno stalno,totalno nepovezano.Patchovao sam,nemam ni ffd show instaliran..Ima li resenja?
Kad pukne igra,izbaci send/don't send i u obrazlozenju navodi fallout3.exe.Sta da radim?

Jesi li pokusao da instaliras patch?

Da,kao sto sam rekao instaliran je poslednji patch,puca veoma cesto i to najcesce kad udjem u neku kucu/zgradu,pa dok se loaduje taj kratak prelaz.Onda restart,pa ako imam save ispred vrata mogu da udjem,ako imam neki raniji save moram opet sve do vrata,pa da sejvujem tamo,pa onda pukne,pa onda udjem u igru i tek tada mogu da nastavim igranje.

a da probas da masinu ostavis na default i onda igras?

Jel mi moze neko objasniti imam rusku verziju igre pa kako da prebacim na engleski. Trazio sam po netu neka resenja ali mi ne polazi za rukom:wall:

@gx-x,probano,palo i meni na pamet,isti djavo:S:
Izgleda da je do verzije koju imam ocigledno(Lobanja R.I.P.:) )...

Idi na ran i zadaj setup.exe /lang=en za fallout instaler tako nekako ide i igra će se pokrenuti na engleskom

Potvrdjen je i zvanični datum izlaska novog DLC a to je 5. maj.
Moglo bi se reći da će ovaj DLC malo poboljšati F3 jer omogućava nastavak igranja i posle završetka igre a takodje i povećanje levela sa 20 na 30 i dodatak još nekih perkova. Novih questova ima za otprilike 5 sati igre (tako barem oni kažu).
E sad sve ovo i ne deluje tako loše kad se ukloni kraj i omogući beskrajno tumaranje wasteland-om. Još da postoji neki dobar overhaul...

Haha...bas im ne ide:p

http://techreport.com/discussions.x/16865

Bethesda is having a hard time getting Fallout 3 downloadable content out the door lately. According to Shacknews, the third DLC pack for the post-apocalyptic role-playing game—entitled Broken Steel—came out for the PC and Xbox 360 earlier today. However, a number of PC users have been unable to install it.

baksuzi

Kad e sve radi na brzinu i nekvalitetno nije ni cudo :)

ostaje na obsidianu da izvuche fo franshizu iz zivog blata zvanog bethesda :(

Jel zna neko koja je fora sa ovim trećim DLC-om, iz 5 delova je a kada ih otpakujem dobijem folder "content" u kojima ima nekoliko fajlova ".šklj" formata i nemere ništa ??

Pa ubacish ga u Data folder u direktorijumu igre i onda iz Launchera kod onog dela za modove ga enablujesh.

Uspeo radi !!

Pres'o DLC, super je :) 26. level sam i ne znam kako cu da stignem do 30. jer sam skoro sve monstrume izmasakrirao :S:

Ja imam problem sa ovim Broken Steel, tj. ne mogu da nadjem onog paladina Tristan. Odem na lokaciji gde pokazuje mapa ali ga tamo nema i ne znam kako da igram dalje. jer imao neko ovaj problem?

Imam problem....reinstalirao sam igru, igrao malo nesto puca i kad sam instalirao 1.5 patch igra ne vidi sejvove. Nema continue, samo new a save postoji nasao sam ga u my documents/my games/fallout 3....
Inace igra je instalirana na D particiju(ne sistemsku) kao i prvi put kad je sve radilo

Stisni HOME i sve ce ti se samo kaz'ti :)

Poslednja izmena:
Koliko sam shvatio,ova igra je mod za Oblivion?
Zasto onda kosta 3000 dinara?
Modovi su uvek besplatni.

Loše si shvatio, ovo je igra koja nema veze sa Oblivionom, osim što Bethesda stoji iza obe igre.
Zasebna igra.

Nazad
Vrh Dno