Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Promašio si topik. Javi ako hoćeš da premestim post tamo gde mu je mesto.

Ajde premjesti! Bas da vidim gdje mu je mjesto?

Kad su izmodovali ono chudo od gomile bagova sa tachkicama u imenu i najboljom post-nuclear atmosferom ikada - uspece i ovo - ne brini

@G!!!: sorry - shtamparska greshka - e jel cepash bre ti ovo .. kako god - nemoj propustiti ...

Bas si Novice :)
Tamo su neke nedostatke modovi popravili. Ovdje je nemoguce promijeniti ono sto meni najvise smeta, a to je VATS. A druga stvar, igra uopce nema AI. Znaci tu nema potencijala za neki dobar mod. Mozes modovati texture, zvuk i sl.

po mom skromnom misljenju igra je vise nego dobra...ja sam se jako lepo zabavio tih nekoliko dana (i noci)..

Prilicno sam napredovao u igri, i dopada mi se, imam oko 35 sati gameplay-a, ali neke stvari pocinju opasno da me nerviraju. Glavni quest sam ostavio na pola (slobodna procena), ne zelim da protrcim kroz igru.

-Ponaaaaavlja se sve! S' izuzetkom nekoliko zanimljivih quest-ova (npr. quest Those! i Stealing Independence) svi na koje sam do sada naisao su toliko dosadni i nekreativni da izgubim zelju da igram. Da ne spoil-ujem ovde onima koji mozda nisu igrali, ali Moria ga bas ugusi.

-AI je glup kao noc. Vrhunac inteligencije je da pokupi oruzje koje mu je ispalo. A redovno se desava da se zaglave/propadnu i slicne gluposti. Iz tog razloga mi prosto pripadne muka kada nekog treba negde da odvedem.

-Sto duze igram, igra mi postaje sve laksa (sad sam 14-i level), ubio sam circa 15 Feral Ghoul-ova a da me nisu ni okrznuli, i to sa laser rifle-om, ne sa Fat Man-om i slicnim egzibicijama. VATS jeste "I Win" dugme.

-Pogledao sam u statistici, zabo sam u sebe 125 Stimpak-a i nisam postao zavistan. Psycho/Jet i sl. ne koristim jer pokusavam da se uzivim kao dobar lik, izgleda da jedino na njih mozes da se navuces (a sa sobom ne nose negativnu karmu, takodje bezveze).

-Karma je uzasna, mogu da pobijem ceo Megaton, a onda da prosjaku ispred dam cisternu ciste vode i opet cu biti dobar.

-Oruzja i municije ima preeeevise za sve normalne potrebe. Pogotovo sa odredjenim perk-ovima. Jednom sam nasao 99 projektila u nekoj quest-nebitnoj kanti. Bag verovatno, ali opet...

-Sistem povredjivanja i zalecivanja je grozan. Mozes da kupis 40 Stimpak-ova i da uletis bilo gde sa Nail Board-om i preziveces bez problema. Preterujem, al' zna se na sta mislim. Takodje, dzonj od sat vremena leci sve, blah.

-Bagovi na sve strane, imam utisak da postoji memory leak. Uglavnom je u pitanju izletanje na desktop ali se desava i svasta drugo (voda malo treperi, teksture poblesave sa snajperom). Zna da se ubije i pri ulasku u VATS. Bas me cudi da nisu to malo bolje ispeglali, ipak je ovo Cyrodiil na koji je pala nuklearka, imali su skoro 3 godine. :)

-Opet, kao i u Oblivion-u, imam utisak da samo prolazim kroz igru, a da se nista bitno ne menja. To mi je mozda i najveca zamerka.

Eto, to bi valjda bilo to, ako se setim jos necega, dodacu :)
Nisam igrao Fallout 1 i 2, mlad sam.

BTW, probao sam par modova, al' stvarno nemam vremena da se zamajavam sa tim, previse vremena treba da se iskopa nesto korisno. Nasao sam neki fix za fiziku granata, mracnije noci, opise stvari u inventaru, i jos po nesto. Sve moje zamerke se teoretski mogu resiti modovima, osim AI-ja i "protrcavanja", ali cak i da ostanu samo njih dve, imam utisak da su previse ozbiljne i da Fallout 3 bas zbog njih nece biti igra koju cu dugo igrati.

Poslednja izmena:
Pogledao sam u statistici, zabo sam u sebe 125 Stimpak-a i nisam postao zavistan. Psycho/Jet i sl. ne koristim jer pokusavam da se uzivim kao dobar lik, izgleda da jedino na njih mozes da se navuces (a sa sobom ne nose negativnu karmu, takodje bezveze).

Pazi, da ne bude "nicim izazvanog i neopravdanog pljuvanja Betezdinog bisera", na stimpakove nisi mogao da se navuces ni u Fo i Fo2. Samo jedno pitanje, jel bese u Fo3 stimpak insta heal ili?

Da, cak leci i obogaljene udove (OMG kako ovo zvuci :D).

Fallout 3 cela mapa sa svim lokacijama. Igrač je u Megatonu. :)

1263das.jpg

da u fo3 je insta heal samo sto u fo1 i 2 kad nadjesh stimpack udarash nogom u dupe ;) a u trojci u prvih pola sata zabodesh 30 komada vec

postovao sam ja mapu u flashu, sa svim nazivima, opisima lokacija, i opcijom za pretragu lokacija

nego ne razumem likove koji kazu uzivam u igri vec 35 sati, ALI... i onda otkucaju pismeni sastav koji pokazuje da igra uzasno losa :D

kako je neke ljude lako zadovoljiti :d

Nego ne razumem likove koji kazu uzivam u igri vec 35 sati, ALI... i onda otkucaju pismeni sastav koji pokazuje da igra uzasno losa :D

kako je neke ljude lako zadovoljiti :d
Khm, nadjoh se prozvan :p
Pa ne znam, imao sam vremena i zelje da je zavolim ovu igru al' *** :)

@topuz:

ja za vise od 40 sati nisam ni jedan bag imao, ni jedan ctd, nista ne treperi... :S:

Fakit, nemam srece :)
Doduse, jeste mi bas matora kanta, al' otkud znam.

probaj klasicne lekove, ono, default cpu, ram, bla bla...

Zavrshio .... shta reci ... ochistio sam sve quest-ove bash da vidim koliko su zeznuli :) ... ocena je 72/100 i to na mishice :D

Ja završih, mada ću morati da odigram ponovo misiju po misiju. Meni se igra totalno svidela, imam samo par primedbi koje ne utiču na kompletnu sliku. Čim je ovde uspelo da se napiše pedesetak strana, igra nije totalni debakl kao što neki navode. Meni se atmosfera jako svidela, kao i ogroman odabira "zaraćenih" strana kroz igru. Poslednje dve godine sam sve igre završavao za najviše vikend. Ova me držala mnogo duže, a bogami ću je rado igrati ponovo. Opet, ocenjivanje igre je pitanje ličnog utiska, nekom će se svideti a nekom ne...

50 strana...da, samo sto je oko 40 totalno pljuvanje igre :)

..sa razlogom, rekao bih :)

pa shtash, nekom je dovoljno da baci pogled pa da vidi da ce igra koja izlazi za 2 godine biti njesra :d ....i bi! ;)

pfff...meni je igra bila ok, prethodni delovi su mi bili smor-krsh pa ih nisam ni igrao duze od 10 minuta :d:d:d

ja sam par puta pokusavao da igram dvojku. jednom sam sigurno presao pola, ali nikad me nije privukla..

a trojka mi je volsebno nestala sa harda a mrza me da je skidam opet.. kad se nakanim :)

postovao sam taj link ranije, djuskanje je ludilo, kakvo sprdanje sa igrom :d

izasao patch 1.1

Update 1.0.0.15 Notes

Bug Fixes

Fixed occasional crashes when exiting the game or using Alt F4 to exit.

Fixed crashes when using Alt-Tab while binks or credits were playing.

The game now restarts properly after title updates finish installing.

Update 1.1 Notes (All platforms unless otherwise noted)

New Features

Trophy support. (Playstation 3)

Bug Fixes

Friends notification no longer causes the game to pause. (Playstation 3)

Fixed occasional crashes during loading and waiting.

Friendly or neutral NPC health bars, when taking damage, no longer flicker repeatedly.

Fixed issue where certain NPCs would occasionally disappear from the game.

Fixed issue where dead NPCs would occasionally come back to life.

Fixed rendering issue with the Gatling Laser gun's tracers.

Fixed issue where the haircut menu would occasionally not appear properly.

Added ability to remap your VATS and pip boy buttons.

Fixed rare load/save issues that would cause NPCs to behave incorrectly.

Fixed issue where quest objectives would occasionally not update properly due to talking activators,
intercoms and conversations.

Using Radaway from the Pip-Boy's Status Menu repeatedly no longer crashes the game.

Player no longer gets stuck in level up menu if their skills are maxed out.

Fixed issue where multiple followers would occasionally not load into an interior.

Fixed rare issue with getting stuck in VATS mode.

Fixed rare crash with fighting NPCs with corrupted data.

In game radios will now play properly if player was listening to the radio in the Pip-Boy first. (Playstation 3)

Fixed rare crashes while loading and saving games.

Fixed rare issue where player would fall through the floor while in VATS.

Fixed occasional crash after scoring a critical hit in the head with a Railway Rifle.

Prevent NPCs from inadvertently dying from falling.

Fixed occasional issue where the controller would stop working properly.

Fixed crashes related to repeatedly equipping and dropping clothing and armor into the world.

Quest Fixes

Fixed several instances where quest item stayed in inventory permanently after completing quests.

Fixed an issue where the distress message would occasionally not play in Trouble on the Homefront.

In The Waters of Life quest, the Citadel gate will open properly if the player fast travels away after exiting the Taft Tunnels but before reaching the Citadel gate with Doctor Li.

For the Big Trouble in Big Town quest, the broken protectrons in Big Town become active at the proper time.

In The American Dream quest, fixed specific issue which prevented the player from accessing their belongings in the locker by the door if they left the room first.

Fixed infinite caps exploit in Strictly Business quest.

Fixed rare instance where Dad would have no valid dialogue during The Waters of Life quest.

Prevent issue during the Finding the Garden of Eden quest where player would fade to black, instead of traveling to Raven Rock, while in combat with a follower.

Fixed several XP speech exploits with certain NPCs.

Fixed XP exploit with a robot in Fort Bannister.

Fixed issue where player's controls can become locked permanently during The American Dream.

Nazad
Vrh Dno