Ae meni nek neko objasni nesto opet. Posto mislim da je u pitanju glupost.
Prvo, dakle dobio sam zadatak da deaktiviram onu bombu, i serif treba da mi da 100 onih djavola. E sad, prijavio sam onog lika serifu, sto je hteo da bomba explodira, i serif je zbog toga mrtav.
E sad.... naisao sam na onog klinca, sina od serifa (bio je kod bombe), i sad treba kod njega da raportiram kada deaktiviram bombu. I u medjuvremenu sam USPEO da deaktiviram bombu, i sad ne mogu da nadjem onog klinca? Kaze da se nalazi u megatonu, ali njega nema nigde? Jel to treba da bude tako, da ja ne mogu da ga nadjem, ili je on tu negde samo ne mogu da ga pronadjem, ako je tako, daj recite mi mrzim kada idem u krug znaci smorice me igrica nevidjeno.
Drugo, kada pijem kontanimiranu vodu, to me recimo zalechi, ali onda dobijem odredjen broj radijacije. Medjutim ja ne vidim nista konkretno lose od te radijacije. Ne vidim da mi se nesto lose desava, jel ima tu neka tabela koja me upozorava koliko imam radijacije na sebi? Mora da ima, posto kod onog doktora imam opciju da me oslobodi radijacije. Znaci recite mi gde pise koliko sam kontimiran radijacijom?
I trece, cisto komentar ovo nije pitanje. Isto sto mi se na neki nacin svidelo... ali i nije, nemam pojma, sto recimo necu da ukradem nista, jer dobijem losu karmu. I iako sam mogao da uzmem 300 onih djavola (zaboravio sam valuta koja je), nisam hteo zbog lose karme. I sad... naidjem na nekog lika ,koji je bio u nekoj bandi ranije, i kao zovem ga da mi se pridruzi, i kaze "ne moze da ti se pridruzi YOUR KARMA IS TOO HIGH"... mislim se MRSH! Da sam barem mogao da uzmem onih 300 djavola pa da ga pozovem. Ovako cu na neku glupost da izgubim karmu da bi mogao da mi se pridruzi.