Ovako. Nakon odigranog demoa pre pet dana stvarno sam bio odusevljen konceptom igre. Danas, kada sam igru presao (za nesto manje od sedam sati), veoma sam razocharan, jer je mogla da bude nesto stvarno posebno...
Nikad u zivotu mi grafika u igrama nije bila medju bitnijim faktorima, tako da je ni kod Fahrenheita necu komentarisati.
Ubedljivo najjacha stvar u ovoj igrici je muzika koja stvara nevidjeno dobru atmosferu. Ovako dobru zvuchnu podlogu nisam chuo odavno.
Pricha u igri je stvarno ok, ali to je ono gde sam se najvishe razocharao. Zasto? Zato sto je pricha mnogo vishe obecavala i mogla je da bude mnogo bolja da nema nekih shupljina i pre svega povrshnosti. Imam osecaj kao da je na kraju sve zbrzano kako bi igra izashla sto pre na trziste, jer razvoj priche u prvoj i drugoj polovini igre je nesto sasvim suprotno. Imam osecaj da je ovo trebala biti znatno duza i dublja igra (sa apekta priche) nego sto smo imali prilike da vidimo. Chini se da su manageri opet zasrali stvar! Zbog te povrshnosti pricha mi je na kraju vishe izgledala kao za decu (iako definitivno igra nije pravljena za njih, sto se jasno vidi iz erotskih scena na kraju igre

).
Druga stvar koja mi smeta je sto autori nisu naveli da je ovo u stvari multiplejer igra

Ja stvarno ne vidim nachina da se igra predje solo na normal nivou tezine, jer je scena na vrhu zgrade od sirotishta bolesno teshka, i stvarno ne mogu da poverujem da neko moze sam da je predje (drug i ja smo igrali zajedno i uspelo nam je mozda iz petog-sestog pokusaja da predjemo tu scenu).
I treca losha stvar u igrici je upravo izvedba tih akcionih scena. Osecao sam se kao u danima dok sam igrao olimpijske igre na commodore 64. Akcione scene toliko dekocentrishu u pojedinim trenutcima, da je praktichno nemoguce se skoncetrisati na animacije i prichu u tim momentima, jer bukvalno sva paznja mora biti usmerena na dva kruga u sred ekrana.
Preporuchujem svima da igru odigraju, jer to zasluzuje, ali umesto remek dela koje smo mogli da dobijemo moramo se zadovoljiti nechim mnogo, mnogo manjim

Takodje, svaka chast autorima na originalnosti, uz nadu da ce sledeci put vishe paznje posvetiti detaljima, jer su sitnice ono sto remek delo izdvaja od proseka.