Šta je novo?

Facebook prevaranti

Meni samo nije jasno zasto administratori i dalje dozvoljavaju da klinci ovde buljezgaju oko prodaje i reklamiranja sajtova.. Pa dajte bre koga vise to zanima... Vasar...

Administrator facebook stranice "Prodaja igrica i coinsa - Balkan" je izvrsio zamenu mojim drugarima. Jedan moj drugar koji je kupio igru od njih je dobio ban zato sto je vredjao i spamovao na stranici. Nisu stigli odmah da odgovore jer ipak ta stranica ima 38.000 lajkova i dobijaju velik broj poruka dnevno. Danas u toku dana su poslate zamene, a drugaru koji je dobio ban je zamena poslata na mom profilu. Inace ja sam malo preuvelicao stvar, nije bas sve kao sto sam napisao. Voditi stranicu od 38.000 ljudi nije lako, nisu oni masina pa da mogu biti dostupni 24h dnevno, samo smo bili nestrpljivi pa je moj drugar dobio ban a ja sam zbog toga napisao ovu temu. Na kraju je sve proslo ok i zamene su stigle...
Nije sve ok.
Činiš prekršaj kupovinom kradenog naloga. Da je ovo normalna država već bi ti policija bila na vratima. I tebi, i "preduzetnicima" od kojih kupuješ kradene naloge.

Link od ove teme, i od njihovog facebook profila treba proslediti jedinici za visokotehnoloski kriminal.

Nije sve ok.
Činiš prekršaj kupovinom kradenog naloga. Da je ovo normalna država već bi ti policija bila na vratima. I tebi, i "preduzetnicima" od kojih kupuješ kradene naloge.

Link od ove teme, i od njihovog facebook profila treba proslediti jedinici za visokotehnoloski kriminal.

Kolicina kradenih kartica, kupljenih igara preko istih, nalozi koji su puni kljucevima sa kradenih kartica, kardovanje generalno..to je u nenormalnim kolicinama. Kako kod "nas" na fb-u i forumima tako i na g2a marketu. Primera radi, uzme se kartica od 1000e, nakupuju igre i prodaju. 14 dana proces na g2a je dovoljno da novac postane available, covek podigne kes na paypal a nakon 20 radnih dana banka stopira tu "transakciju" i g2a ostane duzan, taj koji je prodavao popije ban.

U proslosti sam preko "veze" dobijao igrice kao giftove od AAA do manjih naslova, sve su bile vremenom brisane, neke posle par sati, par dana pa i do nekoliko nedelja. Mislim da ni normalna drzava tu vec ne moze nista :D

Eto PSN nalog sa 1500e igre je "hakovan" mom prijatelju, decko ne zna engleski da bi vodio razgovor putem telefona a jedina "opcija" jeste da ih pozove telefonom i da neke podatke. Koje podatke ? Mi ne mozemo da ubacujemo kartice na acc iz Srbije, sve sto mu je uzeto je zamenjeno pw i email. U principu otislo..

Samo pametno i uvek koji euro vise nego da se nadje za "dz".

Inace ja sam malo preuvelicao stvar, nije bas sve kao sto sam napisao.
Dosije X...istina je negde tamo:D

Poslednja izmena:
"ljudi su vas posteno *****ali" :d :d

Meni je i Stefan sumnjiv. Prvo prevaren, pa nije prevaren, pa prodavci korektni... Sve je to ista firma, ako me razumete.

Koja reklama _?

Pa ako obrisemo topic onda ce tek da nas pljuju kako stitimo takve sajtove.

Sad kad sam skinuo naziv stranice isto ce prica da bude...

A ja za malo da kupim bf1 kod tih sa fejsa. Lepo neko zarađuje varajući

Kako ova tema moze da bude reklama? Ovo je definicija antireklame. I dobro da je tu.

Primecujem da je simptomaticno ovde krivljenje zrtve. Otkud ona zna da je dobavljac prevarant i da koristi kradene kartice. Inace sigurno ne bi kupovali i prolazili kroz torturu sa "admin timom" lopuza.

Zabrinjavajuce. Prvo sto ovako nesto uopste postoji, sakuplja nekakve lajkove i navlaci klince, a drugo koliko su u stvari nasi virtuelni "posedi" izlozeni riziku od zloupotrebe (pre svega brojevi kartica i nalozi sa kupljenim igrama).

@padawan

Mozda na pocetku deluje tako, ali zadnji post clana koji je otvorio topic:

Administrator facebook stranice "Prodaja igrica i coinsa - Balkan" je izvrsio zamenu mojim drugarima. Jedan moj drugar koji je kupio igru od njih je dobio ban zato sto je vredjao i spamovao na stranici. Nisu stigli odmah da odgovore jer ipak ta stranica ima 38.000 lajkova i dobijaju velik broj poruka dnevno. Danas u toku dana su poslate zamene, a drugaru koji je dobio ban je zamena poslata na mom profilu. Inace ja sam malo preuvelicao stvar, nije bas sve kao sto sam napisao. Voditi stranicu od 38.000 ljudi nije lako, nisu oni masina pa da mogu biti dostupni 24h dnevno, samo smo bili nestrpljivi pa je moj drugar dobio ban a ja sam zbog toga napisao ovu temu. Na kraju je sve proslo ok i zamene su stigle...

Stigla zamena pa se klinja predomislio :d Sad su svi ponovo srecni i zadovoljni ;)

Svaka čast adminu fb stranice, za samo 24h uspeo je... :D

Ali pazi laž - "drugaru koji je dobio ban je zamena poslata na mom profilu."

Cirkus !

Mozda na pocetku deluje tako, ali zadnji post clana koji je otvorio topic

Jok, i dalje je jasno da su mutna posla. Uvodi post je sa detaljima izuzetno neprofesionalne, skoro komicne, komunikacije "admin tima". Decko je ocigledno ushicen jer mu je izvrsena zamena, i ko zna sta su mu jos dali da ublazi nezadovoljstvo.

Mislim da nezadovoljstva nije ni bilo i da je sve ovo deo reklame.

Ma daj, pa ko bi bio toliko ocajan da posluje sa njima posle ovoga? :)

Uff, ovo je Srbija, ovde je sve moguće. Pogledaj generalno stanje u kojem se nalazi država. Ljudi sve brzo zaboravljaju, plus na ovaj forum ne dolaze svi... Ako misliš da možeš da "pobediš" sistem i za 12-15eura dobiješ nešto što košta 35-40e, i treba da te zeznu. Ne mislim na tebe padawan nego generalno... :)

Ako misliš da možeš da "pobediš" sistem i za 12-15eura dobiješ nešto što košta 35-40e, i treba da te zeznu
Bravo!To je ono sto treba da padne prvo na pamet svakome kada se kupuju igre!Zasto je to toliko jeftino u odnosu na preprodavce kljuceva,a da nisu ruski i daleko jeftinije od zvanicnih prodavaca???.Pogotovo sto se u ovome slucaju prodaje na "koliko hoces".Po kojoj ceni ih on onda nabavlja kada mu se isplati da prodaje toliko jeftino,bili to kljucevi ili nalozi?Al' ajde,valjda to tako treba.

Daj budite realni, radi se o srednjoškolcima u najboljem slučaju. Kupuju deca koja nemaju kartice, a teško i neke izvore prihode. Pogledajte klipove ko snima da su "skemani" (gramatiko eve me).

I kakva crna reklama posle onog napljuvavanja u prvom postu, nego im je dao igre i potkupio ih fino. Opet ponavljam, to su deca cimaju se i od njih, a blam im je i da priznaju onom ko im je dao pare da su zaje*ani. Uplate pare i onda kad im kaže biće, čekaju po par meseci i ćute. Neko na kraju odustane, a nekom pukne film pa progovori.

Ovo je mehanizam kog se drže - https://www.youtube.com/watch?v=BokD1EcnL-4&feature=youtu.be&t=160

Zavlače, a ako progovoriš pokušaju da potkupe. Tako je i ovde bio slučaj.

Poslednja izmena:
Ako misliš da možeš da "pobediš" sistem i za 12-15eura dobiješ nešto što košta 35-40e, i treba da te zeznu. Ne mislim na tebe padawan nego generalno..

Sistem je vec pobedjen. Postoje razne gamesharing opcije, VPN kljucevi za PC, dakle legitimne varijante da prodjes jeftinije. Razlika je samo kada se game sharing radi ozbiljno, mnogo je manja sansa da nesto podje naopako. A deca ko deca, ne znaju... vise na fejsu i nalete na ovako nesto.

Ma to je sve pilićarenje. Ne bih aktivirao preko VPN ključ na steam nalogu na kom imam preko 50 igara da mi daš ne znam koliko para.
Jesu deca, ali imaju gugl i internet i mogu da se informišu o svemu. Problem je u mentalitetu i vaspitanju. Kod nas je normalno da za 15e hoćeš GTA V original, e pa ne može !

Poslednja izmena:
Klinci se prvobitno lepe na cenu i ništa drugo im nije bitno

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Skameri i skemeri, skemani, skem...[emoji85] Da mi je neko pre 10 godina rekao da ću na internetu da se osećam k'o deda...

O Boze, sudeci po youtube komentarima na tim youtube klipovima, lik iz mog prvog posta i dalje, posle mnogo godina uzima ljudima pare na isti nacin, ja ne znam kako ga ne prijave ljudi i zavrse s tim, pa znaju mu i ime...

Zato sto policija nece da se mlati sa jednom prijavom, ali kada bi ga istovremeno prijavilo 20 razlicitih ljudi onda bi preduzeli nesto jer se tada smatra da je to organizovana prevara, ali problem je sto ljudi ko ljudi ne mogu da se sloze pa onda se ovo desava sto se desava da klinci idu po youtube i vicu da su skemani ma stagod im to znacilo, pisi bre srpski da si prevaren a ne skeman (koji to k*rac znaci)?

Sto se tice klinca iz prvog posta ja mislim da je cela ova prica organizovana, dodje krene da pravi frku trku kako su prevareni i ostavi naziv stranice a onda se uvek nadje neko pametan da ode tamo da vidi o cemu se radi i kao obicno biva uvek ce se naci neko da pored svega sto je napisano da kupi neku igru. Tako da je ovo bila samo dobro organizovana reklama a onda posle par stranica napise kako je sve ok i da su dobili zamene za kodove a sve u cilju opet reklame ili ako je sve stvarno bila istina onda im su im dati kodovi da zapuse usta ili im je neko pripretio da ce biti batina pa je klinac promenuo pricu da ne bi dobio batine.

Ko zna sta je istina do kraja od svega ovoga sto je klinac napisao?

Nazad
Vrh Dno