Björn Ironside
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.04.2013
- Poena
- 200
Meni samo nije jasno zasto administratori i dalje dozvoljavaju da klinci ovde buljezgaju oko prodaje i reklamiranja sajtova.. Pa dajte bre koga vise to zanima... Vasar...
Nije sve ok.Administrator facebook stranice "Prodaja igrica i coinsa - Balkan" je izvrsio zamenu mojim drugarima. Jedan moj drugar koji je kupio igru od njih je dobio ban zato sto je vredjao i spamovao na stranici. Nisu stigli odmah da odgovore jer ipak ta stranica ima 38.000 lajkova i dobijaju velik broj poruka dnevno. Danas u toku dana su poslate zamene, a drugaru koji je dobio ban je zamena poslata na mom profilu. Inace ja sam malo preuvelicao stvar, nije bas sve kao sto sam napisao. Voditi stranicu od 38.000 ljudi nije lako, nisu oni masina pa da mogu biti dostupni 24h dnevno, samo smo bili nestrpljivi pa je moj drugar dobio ban a ja sam zbog toga napisao ovu temu. Na kraju je sve proslo ok i zamene su stigle...
Nije sve ok.
Činiš prekršaj kupovinom kradenog naloga. Da je ovo normalna država već bi ti policija bila na vratima. I tebi, i "preduzetnicima" od kojih kupuješ kradene naloge.
Link od ove teme, i od njihovog facebook profila treba proslediti jedinici za visokotehnoloski kriminal.
Dosije X...istina je negde tamoInace ja sam malo preuvelicao stvar, nije bas sve kao sto sam napisao.
Dosije X...istina je negde tamo![]()
Administrator facebook stranice "Prodaja igrica i coinsa - Balkan" je izvrsio zamenu mojim drugarima. Jedan moj drugar koji je kupio igru od njih je dobio ban zato sto je vredjao i spamovao na stranici. Nisu stigli odmah da odgovore jer ipak ta stranica ima 38.000 lajkova i dobijaju velik broj poruka dnevno. Danas u toku dana su poslate zamene, a drugaru koji je dobio ban je zamena poslata na mom profilu. Inace ja sam malo preuvelicao stvar, nije bas sve kao sto sam napisao. Voditi stranicu od 38.000 ljudi nije lako, nisu oni masina pa da mogu biti dostupni 24h dnevno, samo smo bili nestrpljivi pa je moj drugar dobio ban a ja sam zbog toga napisao ovu temu. Na kraju je sve proslo ok i zamene su stigle...
Mozda na pocetku deluje tako, ali zadnji post clana koji je otvorio topic
Bravo!To je ono sto treba da padne prvo na pamet svakome kada se kupuju igre!Zasto je to toliko jeftino u odnosu na preprodavce kljuceva,a da nisu ruski i daleko jeftinije od zvanicnih prodavaca???.Pogotovo sto se u ovome slucaju prodaje na "koliko hoces".Po kojoj ceni ih on onda nabavlja kada mu se isplati da prodaje toliko jeftino,bili to kljucevi ili nalozi?Al' ajde,valjda to tako treba.Ako misliš da možeš da "pobediš" sistem i za 12-15eura dobiješ nešto što košta 35-40e, i treba da te zeznu
Ako misliš da možeš da "pobediš" sistem i za 12-15eura dobiješ nešto što košta 35-40e, i treba da te zeznu. Ne mislim na tebe padawan nego generalno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari