Peet evo shta se meni desilo:
17 marta, ubishe se ksenija i kapisoda, i ja kakav sam, odmah sam iznedrio par jako kvalitetnih bisera crnog humora
i neka balava klinka, na statusu od moje drugarice napishe:
"vecheras je nebo bogatije za dva prelepa andjela"
:d
prosto sam je razvalio od prozivanja.
elem - meni kaze ona - moj drugar haker ce da ti izbrishe fejsbuk! ja reko - ha ha.
🙂
kad ono - obrisa ga!
😀
elem - niti sam kliktao na linkove, niti me je neko phishing-ovao, niti BLAGE imam kako je to izveo, samo znam da je lik uspeo sledece da uradi:
account mi je disabled.
sa strane fejsbuka mi je blokiran mail (moj mail ne dobija automated reply, koji svi ostali dobijaju)
prvo sam mislio da je to bio neki jako duhoviti regionalni admin/mod, pa u medjuvremenu saznam da takvi ne postoje.
e onda - acc disabled - to moze na vishe nachina. sobzirom da regionalnih NEMA, pomislih prvo da je bilo u pitanju bombardovanje account-a sa reportovima.
elem, krenem ja da pishem chuvenoj
[email protected] adresi .. i vidim - ne odgovaraju mi. vec kolko dana.
napishem mail sa druge adrese, dobijem isntant automatizovanu poruku.
objasnim ja sve lepo, i dalje nema reply. tamo izgleda ne radi niko. chudi me da
Ribo ima pozitivna iskustva.
najludje od svega je shto mi je mail blokiran na fejsbuku. ne stize im, a dokaz da mi je sve otishlo u nepovrat je sledece:
postoji na help stranici inquiry za popunjavanje, kada ti neko hakne acc.
http://www.facebook.com/help/?page=1023
tu, krenem da popunjavam, kada napomenem da i dalje imam mail povezan sa akauntom, i dolazim do ovih prozora:
popunim ja to lepo, i onda dodje ovo:
kao shto se vidi na slici, ima forma.
prvi korak je CAPTCHA koji unesem. drugi korak je ovo:
mail koristim i dalje, broj mi nije isti vishe, a ovaj sam koristio za reg pre 3 godine
elem, kliknem ja na send security code, i izadje ovo:
kako ekstra radi ovaj fejsbuk, pa to ti je.
izgleda da jedini nachin da ja ovo povratim, da zovnem Becirica kad ga puste iz tvorze ... :d