Šta je novo?

Facebook nagradna igra, kako

mimago

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2009
Poena
320
Pozdrav, planiram da pokrenem nagradnu igru preko Facebook fan stranice na koju će korisnici kačiti fotografije i tri fotografije sa najviše lajkova dobijaju nagrade. Mislio sam da to bude klasično lajkovanje gde takmičari pozivaju svoje prijatelje da glasaju za njih. Međutim, čuo sam da postoje sajtovi na kojima mogu da se nađu besplatni lajkovi, odnosno da određena osoba bez problema može da sakupi najviše lajkova, odnosno da vara. Kako da se zaštitim od toga? Jedan od saveta koji sam dobio jeste da napravim takozvanu Facebook aplikaciju. Može li neko da mi pomogne i posavetuje me gde i šta da tražim? I da li je tačno da ovakva vrsta nagradne igre mora da se prijavi Državnoj lutriji Srbije?
Hvala 🙂

Ako ne znas PHP (ili bilo sta server sided) jako dobro batali se pravljenja aplikacije... Doduse imas na netu da kupis licenciranu app koju mozes instalirati na svoj server i povezati sa facebook aplikacijom.

Nikako nećeš sprečiti ljude da varaju, ako mene pitaš. Svaka ovakva 'nagradna igra' koju sam dosad video veze nije imala sa životom, svi su trpali lajkove sa lažnih naloga, fiktivnih prijatelja itd.

Pored svega što si nabrojao, nagrade su već određene za kumove, saradnike, prijatelje, švalerke i sl. nagradna igra je pro forme radi, čisto da se ispoštuju 'pravila igre'.
Ovo nema veze sa naš članom ali samo napominjem, više se odnosi na hotel Mona Zlatibor, NIS, moja beba i tako.

Mi smo radili Caribic piceriji i mogu ti reci da nista nije bilo namestano 🙂

Najbolje random odabir, na lajkove i slicno samo mozes los marketing da dobijes. Ima puno nacina za varanje, grupe za razmenu lajkova, lazni profili...

Trazi da ti lajkuju stranicu pa zatim sliku, inace se glas ne vazi. Bar da dobijes na brojnosti (ako ti je to cilj) .

Nazad
Vrh Dno